Saturday, September 16, 2023

BUNLAR VATAN HAINI. DOKTOR DUŞMANI


I. Giriş


Türkiye'deki yabancı doktorlar için denklık sınavdaki müphemlık. Sahtekar jurıler yabancı doktorun matematık aptalını sınavsız tıp sınavına almamalı. Lıse sonrası ösym sınavı olmayanlara hoca olamaz bokumun jurısı.ç 

II. İlk Değerlendirme


ÖSYM sınavının matematik yeteneklerini değerlendirmedeki rolünün açıklaması.

III. Belirleyici Faktör


Bir doktor olmak için lise sonrası ösym matematik ön bilgisi sınavının gerçekten belirleyici faktör olduğunun sümen altı sahtekarlıkla piç edilmesi. 

IV. Adaletsizlik


Matematiksel yetenekler açısından Türk tıp fakültesi mezunları ile yabancı doktorların karşılaştığı eşitsizlik konuşulması. ulan adamın kendi ülkesi. bunlar vatan haını.

V. Dikkate Alınmama


Tıp bilgisi denklik sınavının önceki nitelikleri göz önüne almadan yabancı doktorlara uygulanma sorununun vurgulanması.

VI. Sonuç


Türkiye tıp fakülte profesörlerin gızliden kanunu ihlali suçu özeti ve Türkiye'nin eğitim sistemi üzerindeki etkileri.



"Liseden mezun olduktan sonra Türkiye'de bir doktorun matematik yeteneğini değerlendiren sınav ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) sınavıdır.  Bu nedenle, yabancı bir doktorun matematik sınav sonuçlarını dikkate almadan, Türk vatandaşı olan bir profesörün onları tıp derslerinin denklik sınavına tabi tutması oldukça şaşırtıcıdır. Bu durum, matematik ve istatistik derslerini başarıyla geçmiş Türk tıp fakültesi mezunlarına karşı adil olmayan bir tutumu sergiliyor. Bu tür eşdeğerlik sınavlarının yabancı doktorlara, daha önceki niteliklerini göz önüne almadan verilmesi oldukça rahatsız edici kanunsuz bir durumu ortaya koymaktadır. Bu sorun, Türkiye eğitim sistemindeki suçları vurgulamaktadır."

Türkçe de çok güzel bir laf vardır. DOLANDIRICI. Yani işi oradan buradan şuradan dolandırıp esasını saklamak, dolandırıcılık yapmak. o yabancı türkiyede denklık alacaklara matemetik ilgili lısesonrası ösym sınavı dolandırıp sormayıp ıstatıstık sınavı tıbba uygulamasını dıbınden bakmayıpo kıçından sonrakı sınıf sınavla Doktor dıploma denklık veren üniversite profları üniversite sağlık bakanlığı dolandırıcıdır. vatan haıninidir.

Ayrıca  o uyduruk sınavla yabancı tıp fakültesi mezun doktorlara denklık sınavı dolandırıcılıkla uydurup yapan profesörlerin dekanların kendi lıse sonrası ösym sınavda kuyruk acıları var. türkiyede savcı hukuk bok yoktur. nasıl türkıyede lısesonrası başarılı ösym sınavla tıp fakültesi mezunu olan gerçek doktorlarla uğraşan bir devlet var hayretır. gerçek tıp doktorlarının lıse sonrası ösym sınavlarını kıskanıp böyle dolandırıcılıkla yabancı ülke tıp fakültesi diplomasına, lıse sonbrası ösym başarı sormadan denklık veren tüm profesörler suçludur, hak hırsızıdır. türkıye devleti savcılkık bu suçu görmemış suçludur. ayrıca sağlık bakanlığı lıse sonrası ösym sı sormadan bunlara tabip maaşı verıyor. HIRSIZDIR SAĞLIK BAKANLIĞIÇ. GERÇEK TIP DOKTORUNUN MAAŞINI İŞTE BÖYLE  ÇALIP DOLANDIRICILARA VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI HIRSIZDIR

bir yabancı uyruklu hemşire tanıdım, çok saygısızdı birçok tıp doktoruna karşı. demek hep böyle sınavsız dolandırıcı tıp doktorlarını tanımış. Ona sen 1980 1970 lı yıllarda türkiye de ösym sınavda  doktorların aldığı puanın 150 puan eksiğini bile alamazdın başaramazdın diyecektim demedim, çünk,i hep bu dolandırıcı gerçek olmayan doktorları bılıyor. Allah gibi gezerdi tıp fakültesini kazanan tıp doktoru lıseden sonra. kıskanın çatlayın patlayın. kendinizi kandırın. tus sınavı uydurun sorularını çalıp bıraz kendınızı kandırın. 

hoca osurursa cemaat sıçar bir türk atasözüdür. türkıyenın dekanları hocaları gençlere lıseden sonra ösym bok değildir öğretınce, bırı kalkmış aylarca silivride devletin hastanesinde Tabip olduğunu deyıp çalışmış onu hapise attılar o kuçuk yaşça kendınden habersız suç ışlemış bu profesörler gurup halıbde türkiyede hakkıyla lıseden sonra ösym başarısı ıle lısanslı tıp doktoru olan doktorları lınç ediyor maasşlarını ındırek çalıp kımlere verıyor. yazıklar olsun.


,LİSEDEN SONRAKİ ÖSYM BİR DOKTORUN MATEMATIK YETENEĞİNİ ISPATLAR. ANCAK O SINAVLA DOKTOR OLACAK MATEMATIĞI ORTAYA ÇIKAR. SIÇMIŞIM YABANCI DOKTORUN MATEMATIK SINAVINI GÖRMEDEN ONU TIP DERS DENKLIK SINAVA SOKAN PROFESÖRÜN VATANDAŞLIĞPINA. BUNLAR TÜRKIYE DE LISEDEN SONRA ÖSYM MATEMATIKLE AYRICA HAKKIYLA ISTATISTIK VE DIĞER MATEMATIKLI DERSLERİ GEÇMİŞ TÜRKİYE TIP FAKULTE mezunundan nefret edıyor. ulan srn bokuma matematık ıstatıstık şart geçmeden o yabancı doktora tıp ders sınav hakkı verıyorsun.ç turkıte elden gıtmış bir memlekettır. 

Pages