Saturday, September 16, 2023

bu kız liseden sonra ÖSYM sınavında hemşirelik fakültesi puanı ancak tutturmuş.

Buradaki Instagram daki şu kız liseden sonraki ÖSYM sınavı başarısı eksik olup, doktorluğu hakkıyla kazanamadığı için, Doktorlara bok atmayı youtube ve tiktok ile yapıyor. Skeç oynuyor, amacı gerçek doktorlara gizliden hakaret. Bence hemşirelik fakülte bile liseden sonra ÖSYM sınavda kazanamadı. 
Liseden sonraki Fizik Kimya Matematik ÖSYM sınavı puanı düşükkken, sahtecilikle tıp fakültesi ne girmiş. Kimse bu kızın tüm belgelerini görmüş değil. İnstagram zaten devlet resmi kurum değil. Youtube Facebook ve instagram ile dr yazmakla bir insana zaten dr demem. Yaptığı videolar hemşirelerin işlerini anlatıyor. Hemşireler doktora yapabilir ama bildiğimiz dr olduğunu ösym sınavının öyle olduğunu iddia ediyor. Yalancı. 
O yaptıkları veya malzemeler hemşire veya paramedik veya Dr dışında sağlık çalışanı görwvi. Dr karar verendir, şu işlem olmalı, onun bilinci bozuk diyendir. Damardan serum verilsin diyendir, ama o işi yapmaktan çok zor vazifesi vardır. Böyle çalışan Dr olsa bile bu kızın sahtecilik yanı nedeniyle rahatsız oldum. Dr yi kıskanan biri. Sıçmışım bu orospu kız gibilerin beyini eksik kafalarına ve bu kızdan instagram youtube veya Facebook gibi yerkerden dr ne aptal beyinlerine girenlere. Niye türkler böyle geri zekalı çoğunlukla. 

https://www.instagram.com/dr.iremozdemirr/
Bak irem kız, sana tavsiyem Dr nedir ösym sınavında altına sıçıp öğrenemedin hadi, kendine uygun iş bulmanı tavsiye ederim, mesela beyaz önlükle git kendin gibi Dr kıskancı hastalara hastanede orospuluk yap. Yahu ellerin tutuyor, git garsonluk yap.
Ayrıca bu kızın videolarını aylarca seyredip onun dr olmadığını anlamayan siz beyinsiz türk halkı asıl suçlu geri zekalı ösym kazanmış gerçek doktor kıskancı.
Haa, şunu söyleyeyim, bu kızı oraya dr yazdı hani sahteci birini hapse attılar, onun gibi suçlayamazlar. Çünkü orası resmi yer değil, youtube, Facebook veya instagram ciddi yer değil. Siz onun dr demekte maksadını anlamayan veynini yemişler salaksınız sadece.

Ayrıca, youtube bir indanın kimlik, foktor kimlik diplomasını denetleyecek bir merci olmadığından, youtube videolarına bakıp bu insan Doktor Diploması sahibidir inanmak kişinin kendi eksikliğidir. 
Youtube da gerçek doktor videosu olabilir, ancak, youtube onlara herşey der. Birinin vergi borcu yoktur, sgk borcu yoktur videosu izlediniz. İnanırmısınız?
Yani youtube da yüzlerce kişi Doktor olduğunu, yalan da olsa söyleyince reyting alıyorsa bu izkeyenin suçudur, Doktor nedir bilmemesinin göstergesidir. 

Pages