Friday, October 8, 2021

ne bokum ülke Türkiye, bu kadar çok bilgisiz, geri zekalı dolu

İşte çalışan birininden her yıl kan almak yanlıştır. Yahu adam ilerde hasta olacak, kolundan ilaç verecekler. Ne bokuma adamın şikayeti yokken kolundan kan alıyorsun her yıl. Türkiye sağlık sistemi artık işkenceci olmuş, ne bokum akıllara kalmış belli değil. Geri zekalı, o kolu 60 defa delersen o kolda damarda hal kalmaz Her yıl kan alınan, damar delinen bir kol hasta olur. Deli ya bu Türkiye.
İnsan hakları yok bu ülkede. Orospu çocuğu deli akılları. Ulan geri zekalı, sakat mı bırakmak amacın sağlıklı insanları. Şikayeti yoksa niye kan alacaksın. Geri zekalı tümüyle sağlık bakanlığı nın bok düzeni. Geri zekalı, bir damarı 40 yılda kırk kere delince o damarda hal kalmaz, ne boksun sen be, sen ne okudun. İnsan hakları mahkemesine şikayet etmek lazım durduk yerde koldan kan ver diyen iş yeri hekimlerini. Bu iş yeri hekimi sınavının sorularıda çalınıyormuş. Zaten bir Profesör yok başlarında, İngilizce bok bilmezler, bişey okumazlar, ulan o deldirttiğin elek mi be. Geri zekalı git bir damla kanda nasıl bişey bakılır onu yarat. Türkiye de yaratamıyorsan, git Amerika da yarat. Sağlamları sakat bırakma.
Dava açmak lazım, sürekli kolundan kan ver tetkik ol diyen kurum yetkililerine. Ezbere tetkik istiyorlar.
Asıl Türkiye halkı geri zekalıdır, hiçbirşeye itiraz etmez, ne bok yardım edecen ki kolu delip, sağlam kalmalı ki damar, hasta olunca delinir, bişey verilir. Adamın şikayeti yokki, kan tetkiki yapıp ne diyeceksin ki, beş yılda bir kolu delmek bile zarar. Bok herif, her yıl kol delinir mi?
İş yeri hekimi meğer Tıp Doktoru bile değilmiş Türkiye de artık. Kasap ulan bu iş yeri hekimleri, bir sınavı var, TUS dan daha beter sınav soruları çalınan bir sınav, o deliler her ay kol damarını deldirip insanı sakat bırakır. Türkiye elden gitmiş, delilerin dolduğu bir ülkedir. 
Ulan babam 91 yaşına geldi. Her sene damarı delinse, 70 defa sol kolunun damarını delsen, o damar haşat olurdu be. Bu işyeri hekimlerini hapise atmak lazım, cahil, salaklar.
Sordun mu o kol damar kaç kere delindi? Sordun mu delinince şişiyor mu?
Türkiye artık iş olsun diye iş yapanların ülkesi. 
Ama kimse çıkıp niye kolumu deliyorsun her yıl dememiş bu işyeri hekimine, asıl türk halkı gepsi geri zekalı.
Yahu, kişi evlenecek, tabii eşinin durumuna bakar, baktırır, yakın mesafe ilişkisi aralarında. İş yerinde mesafeni koru, kimsenin götüne girme, karın, kocan değil, o kadar.
Türk milleti eşek, salak olmasa, o işyeri hekimi şımarmaz, her sene damarı delmezdi.
Parmak ucundan bile kan vermeyi gereksiz yapmam. Ulan vucudu deliyorsun, YANLIŞ bişey, kanser değil, sağlam yere zarar. 
Bok öğretiyor Türkiye okulları okulda, vucuduna işkence olsa, karşı çıkmaz geri zekalı türk milleti.
Ayrıca, her sene koldan kan vermenin kol damarlarına gereksiz zarar verdiğini anlatmayan, sözüm ona sağlık ilgili kuruluşların sa kafasına sıçayım Türkiye deki. 
Yine kol damarını her yıl delmenin zararını az çok anlayan ama, İşyeri hekimini eleştirmeyen Tıp Doktorlarının da kafasına şıçayım. 
Türk milleti nin topu geri zekalı. 


Pages