Wednesday, October 20, 2021

Gerçek bilimsel deneylere başlamak ancak Ekim 2021 de dünyanın aklına gelmiş.

Covid19 denek kobay insanlar üzerinde, onları virüs ile hasta edip çalışılacakmış. Onların sonucunu heyecan ile bekliyorum. Onlar derse, iki kişiden biri COVID-19 infekte idi, kocası karısına cinsel yolla bulaştırmadı, maske çıkınca bulaştı, İşte o zaman,
'yaa insanlar deli, cinsel fantezinin bir türü, maske takıp sevişmişler'
demeyeceğim.
Şahsen, maske bende Ameliyathane, Hastane, Dişçi Koltuğu anıları canlandırıyor, tuhaf buluyorum. 
Ekim 2021 itibari ile, karı-kocanın hemçocuk yapacak tür salgılarını birbirine aktarıp sevişip, yüze maske takmalarını, gülmekten öte, deli saçması bir akıl buluyorum. Kadın Doğumcuya gidip iyice muayene bile olduklarını sanmam. 
Eğer sadece solunum yolu bulaş olsa idi, kolumuza iğne ile verilen protein antikor yükseltmeyi başaramazdı. 
İnsan kobay deneyleri adı üstünde aşağılık, ancak milyonlarca insanın Sevişirken Maske Takması da aslında, hem deney hem incelenmemiş eylemdir, kendini kandırmacadır. Ayrıca bu delice maskeli sevişmeyi kanıtsız başkalarına öneren de sağlık diktatörüdür, delidir. ******bakınız dip not*****
Biri kalkıp, gönüllü paralı kobay bile olsa, insanı bilerek Covid19 ile hasta etmek, Bilimsel Araştırma uğruna bile yanlıştır iddia edecektir. Fakat, milyonlarca insanında, gereği ispatlanmadan, gerekli gereksiz maske takmaya zorlanması, mesela cinsel ilişkide maske takmasıda hem yanlıştır, hemde tekrar tekrar devam eden, sonuçları analiz, araştırılmayan eylemlerdir. Bari yanlış eylem kobaylarda yapılsın, inceleme altında izlensin, ne yaptı ne yapmadı, en doşru algoritma, akıl yürütme ile bilimsel olarak yayınlansın. 
İyiki Bilimsel Araştırma yöntemleri var, Araştırmacı Doktor, Araştırma Profesörleri var. Araştırma Algoritmaları, akıl yürütme beceren bilim insanları iyiki var. Yoksa bu dünya, kendi kuyruğunun peşine düşen, bütünü algılamıyan embesil delilerin eline kalırdı. Kediler, kendi kuyruklarını görür çok iyi bilirler, ama onun kendine ait olduğunu bilmezler. Bu değişik bir zekadır. Akıl yürütme bilimsel araştırma kedi zekasınlan olmaz. 

*****Yukarıda bahsettiğim gibi, insanların cinsel teöas sırasında, götlerşnden akıl uydurup, cinsel fantezilerine bahaneye maske takmaları, SARS-COV-2 mikrobun, insan dokusuna bağlandığı özel bir protein bir dokuda var mı, o hususla ilgilidir. 
Açın peer reviewed hakemli dergileri okuyun. Göreceksiniz, kadın cinsel organı epitel hücreleri ve erkek cinsellik ilgili salgı dokularda, bulaşıcılığı sağlayan özel protein(ACE2 reseptör proteini) vardır. 
ACE2 reseptör proteini, rektum, erkek -testis and seminal vesikül- kadın tissues -uterus, vagina, ciltte mevcut. 




Pages