Saturday, November 20, 2021

Türk Devleti Türkiye nin içine sıçmayı seviyor

Sağlık Bakanlığı kendi mühürü, kendi onayının içine sıçan bir yer. Sağlık bakanlığı sanki Türkiye her gün yeni kurulmuş bir devlet gibi Türkçe ile oynuyor. Türkçe yi bozarak hakları ihlali seviyor.
Sağlık Bakanlığı koskoca binbir sınavlı Diplomayı onaylıyor, ünvanı onaylıyor. Fakat daha sonra o ünvanın kaç anlama geldiğine dair bir ansiklopedi sözlük yapmıyor, o ünvan ne demek onaylıyor, mühür basıyor, ama o yaptığı işleri kendi evraklarını kanunsuzca yakıp yıkıp hakları ihlal ediyor. Devletin diğer kurumuna o ünvanı tanıdığını anlatmıyor. Orıspu çocukları sizi. Sağlık Bakanlığı kendi kendine saygı duymayan, mühürüne  inanmayan yer.
SGK sosyal güvenlik kurumunun Meslek Kodları na, ünvanlara bakıyorsunuz, pes yahu, tescilli Tıp Doktoru düşmanlığı yine had safhada, tescilli Sağlık Bakanlığı onaylı Tıp Doktoru ünvanı diye kod girmemiş. Sıçmışım bu doktor düşmanı, liseden sonra puanı yetmemiş tıp kazanamayan doktor kıskanan devlet çalışanlarına.
Hadi Tescilli Tıp Doktoru Ünvanı= xxx rakam kod yazmadın, o halde Tıp Doktoru=Pratisyen Doktor, Sertifikalı Tıp Doktoru, Başhekim 
veya diğer tüm yök ilgili çalışma pozisyonlarını koy. 
Tıp Doktoru ünvanı ile çalışma hakkı elde edilen diğer ünvanları açıklayan sözlük, ansiklöpedi yaz.
Neden yazılmamış. Neden SGK tıp doktoru ünvanı yazan, koskoca sağlık bakanlığı diploma, ve önceki listeli ünvanı çok iyi bilemiyor. Çünkiiiii 'Bunlar Tıp Doktorunu delicesine kıskanan, düşman olan bir kesimdir'.
Ulan o Tıp Doktoru bunlar insan demese idi, sen o devletin başına sokak kedisi köpeği oylarıyla gelmiş olurdun.
Kıskançlık Türkiye devlete zarardır.
Bir Tıp Doktoru diploması tescili var. Ulan bunun doktorluk yapmadığı zaman varmı dır? Uçağa biner, Doktor vicdanı, yolda yürür doktor vicdanı, avrupa sayar gene doktor sayısını diploma tescille artırır. Sonraaa, SGK ya gidersin, ne sözlük var ne kod var.
Sizi eğitim emek hırsızı, Doktoru vicdanlı diye sömürenler, bedavaya çalıştıranlar. Tıp Doktoru hakları zehir zıkkım olsun size.
Zor bişey değil ki, öyle bir Mesleki Kod ansiklöpedi yapki. Şu şu diploma şu kod için şarttır yazılsın. YÖK ile, Sağlık Bakanlığı işbirliği yapsın mesleki kodlarda, tabii amaç açıkça bir bok yazmayıp, Fetöcülerin keyfi Mesleki Kod almalarına kolay yollar yaratmak. 
İş Mahkemeleri tabii ansiklopedisi yazmasa da başvurulacak, kod, doğru ünvan hak talep edilecek kanuni bir yol olarak hayrettir Türkiye de var. İyi ama mahkeme mahkeme, biri çarpar mahkeme, o yanlış mahkeme, işi gücü olmayan birinin bile o kadar zamanı olmaz. Mahkemeler zaman kaybettiren şeyler. Şahsen çok önemli haklarım için beş yıl  mesaimi alacak davaları açmadım pişman değilim. Beş yılda mesleğimde ilerleten çalışma yaptım, mahkeme ile alacağım hakka erdim başka yoldan. Özgeçmişimde mahkemedeydim onca yıl mı diyecektim. 
Yap binlerce sayfalık, elektronik bir meslek eşdeğer, diploma eğitim denkliği ansiklöpefisi. Asıl Türkiye YÖK bir bok yapmamış, Milli Eğitim Bakanlığı bir bok yapmamış. Meslekler hangş liseden sonra hangş sınav dşploma ile olur bunun hakikatinin içine sıçmak. 

Pages