Saturday, July 14, 2018

YÖK ün geri zekalı salak ilkel jürilerinin savsata gevezeliikleri

YÖK ün geri zekalı salak ilkel jürilerinin savsata gevezelikleri.
SCI veya scı expanded niye çıkmış dünyada Türliyenin götünden Profesör olmuş profesörleri öğrenmeli. Yurtdışında tez zaten yastık altında durmaz, yayınlanır. Yani tezi birileri faydalanmalı. Yayın ise scı scı expanded de yayın olduysa o yayın dünyada hiçbir tezde yoktur eşi benzeri yoktur demektir. Ondan SCI ve SCIExpanded şart, hoca osurursa cemaat sıçar misali gençlerde garip soru sorar tabii. Bir şey birşeyden üretilmedi ispatı işte SCI SCI EXpanaded ile olur. Behey aptal tğrk profesör ünvanlı geri zekalılar.
Yani bir kişinin 30 tane SCI SCIExpanded yayını varsa  okişinin 30 tane ayrı tezi var demektir. O haddede önemlidir SCI SCI Expanded. Türk YÖK ile Profesör olan profesörler çalma çırpma Profesör olduklarından SCI SCI Expanded ne demek sokak köpeği kadar bilmezler. Bir yayın SCI ise SCI Expanded ise o zzaten tezdir. Yani tez demek zaten yayın değilse tez demek değildir. O eskidendi yayın olamıyan savsata tez sokuşturuluyordu. Eski kanun yok ve bu kanun daha kolay çalışanı bulmaya yarıyor. Aşağıdaki forumda işte aptal geri zeka ordusu türk profesörlerin nasıl türkiyeyi boka soktuğu belli.
Türkiyede sekreterler tez yazıyor, hepsi çalma çırpma işte o nedenle eğer bir tez yayın olamayacak düzeyede ise, ona zaten tez denmiyor, eski kanun başka idi ve onu abuse eden çoktu.
Hakemli dergide yayın bile olamamışda bu osuruktan türk profesörler götünün hatırına bir tomar kağıda tez dediyse o işte bokluk dalavera vardır diyor kanun. Ynai profesör değil artık bir şeyin gerçek tez olduğunu diyecek, ossuruktan türk profesörler çaklma hiçbir özgün yanı olmayan şeye artık tez deyip herkesi geçiremeyecek.
 Türk profesörlerin yüzde 99 u işte böyle çalma çırpma tez ile, kaliteli hiçbir dergide yayın olmamış savsata ile bok olduklarından osuruktan bir bokturlar, dünyada bir bok değillerdir.
 Acıyorum acınacak osuruktan türk Profesörlere ve onlara kalmış Türk milletinin gelecek eğitim düzeyine.
Mesela beyni hiçbir alanda belli eğitim, bilim düzeyinde değil, elleri işliyor sadece, ona buna labaratuvarda 30 çeşit iş yapmış. Onun yayınlarına bakıp o kişinin bir alandan öbürüne zıpladığı, hiçbir alanda yüksek düzey olmadığı anlaşılır Amerika da, yani önce SCI SCI Expanded olacak her çalışma, gerisi osuruktan tezdir zaten, çalma çırpma değilse ver bir İngilizce bilene yayın yap, ne korkuyorsun. Yani gerçek özgün bir çalışma ise daha önceki ister tez de, ister eski çalışma de, onun demogoji ile yutturmacası değilse, yani SCI SCI expanded dergi bu çalışma aynı alanda fakat özgün makale derse, o değerlidir. Tez zaten yayın olma şartında, eğer bir tez SCI de yayın olduysa, onu bir başka SCI  scı expanded dergi yayınlamaz. Osuruk türk profesörler çalma çırpma prof olunca, SCI SCI Expanded ne demek sokak köpeği kadar anlıyor. Acırım böyle Profesör sahibi Türkiye nin haline, Türkiye de Profesör olmuş hiçkimse saygın değildir. Belki sadece 50 tane gerçekten Profesör hakkı olan vardır Türkiyede, hepsi ahırdaki inek kadar bilgilidir türk profesör ise. Uzmanlaşma onu gerektirir. Kalp hastalığının tedavisini bulmaya çalışan takımın üyesi bir doktora görevliyi seçemeyen Türk profesörün kafasına sıçılır ancak. Öyle Profesör kenefte sıçılmış bokdeğilken işte ahır YÖK sistemde Profesör ünvanıyla devleti soymaktadır. YÖK profesörlerin hepsi didik didik ta lise yıllarından itibaren ve hangi tarihte ne yapmış incelenip işlerinden kadrolarından atılmalıdır. Sırf o bu partinin adamı olup ne cevher insanı ölüme sürükleyen türk profesörler cezalandırılmalıdır.
Bu arada, Amerika da PhD BY Publication kanunu anlamayan bir türk profesörün dünya bilim eleman niteliğini anlamayıp, birde yurtdışı falan bahsetmesi nedeniyle cahillikten işten atılması gerekir. Türk YÖK Profesörleri işte, noolacak, tuvalete sıçılan bok kadar bilimde değerleri var. Dünya biliyor. Türklerin hepsi fetçcü kendini kandırır, bilim ne demek saygı duyacaklarına, bir artist soyadını değişmiş bilim yazdırmışta onu bilim diye gazetelere yazdırıp çizdiren aptal geri zeka türk bürokrarisis, yök noolacak.
 Bu arada A SANCAR  diye birkaç tane NIH yazar var, dürüst olan NIH e yazar, açık açık yazın o a sancar başka derdi. Yani türklerin orospuluğuda artık az bozdeğil.
SANCAR A, bu türk gazetelrde çıkan sançar değil. Yani Nobel in içine sıçan türklere helal olsun.Başka Tıp Doktoru olmayan bir SANCAR A var, onu nedense kimse bulmuyor.
Nobelli sançar sorsan zaten haaa evet başka sançar a var diyecektir. O halde yaz NIH a ve lütfen benim eserlerimi ayrı listeleyin de. Ohho demez tabii, nedeni kimbilir hangi başka sancarın eserini kendi yaptı geçiniyor.

https://forum.memurlar.net/konu/2302898/son.sayfa

Pages