Saturday, October 12, 2024

zeytinyağı sağlığa faydalı değildir

Zeytinyağı yediğimiz taze balıktaki doğal yağ gibi değildir, zeytinyağı yapay bir üründür. Rafta bekleyen bir üründür. Gazetelerin kalkıp şu zeytinyağı yanlış demelerine kıçımla gülerim. Ulan kimse yapamazki çok uzun süre rafta taze balığın yağı ile yarışacak zeytinyağı nı. Bok isen yap formul ver fabrikaya, olmayacak hayali rüya bir ürün değil, adam uydurmuş bir bok yapmış. Sonra tüm gazetelerle zeytinyağı yeyin reklam yapmış.
Rafta bir ay bile taze balıkla yarışacak yağı kimse yapamıyorki türk fabrika yapsın. Tohum yağı koyup dayanıklılık artırma formulünü bulmuş fabrika belki. Ben asşa zeytinyağı yemem. Taze balık yerim. 
Yani kıçından istediği şu, fabrika ona reklam parası versin. İyi ama zeytinyağı nın en iyisini yapan yokki. 
Tohum yağı konsun konmasın sana mı kalmış speküle etmek. Tohum yağlı zeytinyağı mı çabuk bozulur, buldunmu araştırma. Zeytinyağı faydalı değilki insan sağlığına.
Yahu sen kim, o beğenmediğim sağlığa faydası yok zeytinyağı yapacak düzenek kim. Kanatlı uçan insan yapamamış. Ulan varmı kanatlı uçan insan. Rüyaya kurulu birşey. Göster, kim yapmış daha az zararlı zeytinyağı. Bilmediğin boku karıştırma.
Ben taze balık yiyorum, zeytin kahvaltı yaparken yiyorum. Kırk yıldır zeytinyağı almam, yemem. 
Sanki kendi bulmuş da formul amıl veriyor. 

Pages