Tuesday, May 28, 2024

Türkiye de cinayet nedenleri

Eğer devlet halkın üstüne standardı bozup, yani birine iğne öbürüne çuvaldızı batırırsa nedensiz, eşitsizlik yaratırsa, Türkiye de cinayetlerle işleri çözenler kazanır. 
Çok intihar, belki hastalıktan denen ölüm bence cinayet. Hukuka inanç yok, avukatlara güvenen yok, zaten devlet avukat yetiştirmiyor. 
Aşağıda ki bir bağlantıda avukat gibi konuşan bilgi veren kişiyi dinleyen yok. Devlet hukuksuzca, standardı bozuk vergi soygunu yapıyor demeye getiriyor. 
Devleti de dinleyecek hali kalmayan halk işi Türkiye de cinayet ile çözüyor. Bunu çok geç idrak ettim. Türkiye artık can güvenliği çok az korunan bir ülke. Çünkü çok insan hukuk savaşını, eşit hak savaşını artık cinayetle çözüyor
En yanlış yol cinayettir. Fakat her yerde işi artık cinayet ile çözüyorlar. O nedenle Türkiye de devlete karşı halk ayaklanması hiç olmuyor. Olacak sanmam, çünki her ne kadar dünya da açık cinayet istatistik de Türkiye yukarıda değilsede, cinayetleri takip de olmadığından, Türkiye de gizli bir mafya hukuk infazı cinayetler var. Cinayet listesine asla somulmamış cinayetler onlar. Türkiye de devlete ayaklanma yok, nedeni kendini mafya görmeyen, cinayetleri işleyen çok kişi olması. Bunu idrak etmek bile üzücü. Türkiye 1970 li yıllarda cinayetleri böyle çok olmayan bir ülke idi, sağ sol kavga bastırma derken, ordu kendi mesela 1987 sahteci kepaze TUS sınavları uydurunca, herkes hukuku bırakıp kendi infaza yöneldi. 
Korkunç bir durum. Kimsenin can güvenliği yok demektir bu eğer her yanlış muamele gören kendi işi cinayetle çözecekse. 
Çocuğunu cinayet en yanlış diye eğiten aile ve çocukları da enayi oluyor bu ülkede. Miras hukuku ise yine hırsızlar için. Komunist hırdızların, katillerin ülkesi oldu Türkiye. Mahkemeler dava çözmüyor, nasıl mirası çalar devlet bakıyor. 

https://youtu.be/js2aYyKYFoA?si=ZNW1QaRK-G9z8PxP

Pages