Tuesday, May 28, 2024

bir manken anne bir çocuk manken kız anlaşamamış.

SAĞLIK OCAKLARI, AİLE HEKİMLERİ DOĞUM KONTROL HAPI YAZMALI, EĞİTMELİ
Manken kadın Türkiye nin en güzel mankenlerinden, duruşu vs. Bu manken Türkiye ye bir kız doğurmuş, vergili çalışmış kızına o yaşa kadar en azından bakmış, kızın babası ise kızına hiç para vermemiş. O kızın eğitimini babası ödememiş, yanlış. Nedir bu kadınların çektiği. Sırf doğum otuz bin dolarlık iş. Taşıyıcı anne doğum yapıp para kazanabilirdi. 
Türkiye de hayat iyice zor, üstelik kadınlar için daha da zor. 
Olaysız, "bu kız onaltı yaşında boyu uzun benim evimde ben hem o hem kendimin güvenliğini zor sağlıyorum, babası hayırsız bakmıyor kızına, acaba devlet baksa" diyecek yerde manken annesi, polis çağırmış. 
O çocuğun güvenli yaşayacağı bir ekonomi yok Türkiye de, Türkiye geri kalmış ülke sorun o. Belkide daha kötü olay çıkar düşünüp eski kocasına veremediği çocuğu devlete alın demiş.
En doğrusu o çocuğu doğurmamış olması olurdu. Erkek fakirse o erkeğe çocuk doğurmak eşekliktir.
O kız renkli gözlü, çok güzel yüzlü değil, ancak annesinden mankenlik öğrenmiş, yapabilir. Çocuk babasına benziyor, babasıda annesinden çirkinmiş demek.
Kendi kadar güzel gözlü erkek bulsa imiş çocuk yapmak için en azından. Annesi yanlış erkekden çocuk doğurmuş, kendi gözleri yok o kızda. 
Akıllı bir kız çocuğu görünüyor, isterse para kazanır. 
Ancak Türkiye ekonomisi düzelmeli, çocuk esirgeme kurumu geçici çözüm, tam çözüm değil. O kızı fahişe yapacaklar, Türkiye öyle boktan ülkedir. Umarım bir kursa gider, tiyatrocu falan olur, para kazanır. Yazık, eli kolu boyu bosu düzgün 16 yaşında bir kız. Aşcılık öğrensin isterse. Emlakçılık kursuna gitsin, araba ehliyeti alsın falan. Gözleri, eli yüzü sağlamsa, ilk iş ehliyet alsın, Emlakçı ev görme işine girsin. Boyu Türkiye ev hanımı olmak için dev gibi mi bakmadım. Türkiye aşırı uzun ev hanımı istemiyor, bir kararı var. Artistlik mankenlik başka, onlar uzun olur. 
O kız yurtdışında o küçük yaşta iş bulamaz, onu köle fuhuş pazarlarlar. Kızı bedavaya fuhuşta çalıştırırlar. 
Neyseki çocuk evde bir fuhuş cinayeti olarak sonuçlanmadı. Artistlik ortamları mankenlik mesleği fuhuş cinayetlerini önlemenin zor olduğu meslekler. 
Kısacası, fakir erkekler den çocuk doğuran kadınlar enayidir. Ki bu çocuğun babası zengin biri imiş üstelik. Çocuk esirgeme kurumu uzun yıllar yerine, babalık dava açıp, o çocuğa babasından para aktarmalı. 
Doğum kontrolü metodları yaygınlaşmalıdır. Eski sağlık ocakları veya şimdiki aile hekimlikleri, doğum kontrol eğitimi vermeli, doğum kontrol reçete vermeli gerekirse, gerekirse sevk etmeli.
Çocuk Esirgeme kurumu vergisi az değil, doğum kontrol öğretimi yaygınlaşmalı.
-Son elli yıldır Türkiye nin en beğenilen mankeni, kızının babası nafaka vermiyor, gidiyor kızına nasılsa sarılıyor, annesi kızı onca yıl kazasuz velasız bakmış, kadını birde hapise atacak abuk sabuk Türkiye hukuku. Kızı evden kaçsaymış, kızına zincir mi vurmuş. Kıza babası bakmıyor asıl. Türkiye hukuku boktur suçluyu değil ezebildiğine ceza yazar. Bir kadın tek başına o yaşa bğyütmüş. Burdan kutluyorum o mankeni. Kız uyuşturucu dan sokakta bonsai olmamış.
Çok yazık oluyor Türkiye nin son elli yılının en büyük mankeni, kadının mavi gözleri yeter.
Suçlu babası yahu, kızına bir ay bile bakmamış nafaka vermemiş, hala manken ile uğraşıyor Türkiye geri kalmış hukuk.
Sırf karnında taşıyıcı anne 30 bin dolar fiyat. Kızının babası annesine mankene ödemiş mi?
O kız öyle gazeteler de çıkacak bir yüz güzelliği sahibi, göz güzelliği sahibi değil. Annesi sayesinde daha çocukken gazeteler de resimler çıkmış. Lens takar fotoşap falan, ancak annesi sayesinde Türkiye nin baktığı kız. Çok çirkin annesinin yüzü gibi manken yüzü yok.
Manken annesi yolda görsen bir daha dönüp bakatdın, ve Türkiye sokakta bin kişi bile öyle dönüp bakacak gözler güzelliğe sahip değil. Kızını elli sene sokakta göz ucu görsem dönüp bakmam bidaha. Vücudu tabii daha güzeldir, daha annesinin karnında annesini yemiş.
Evden kaçan çıcuk ailelerini de beş sene hapise atın bari. Türkiye delirmiş. Bu manken kızını zincir ile eve mi bağlamış.
Nankör kız, bak annesine ne işler açmış. Herkes çocuk esirgeme kurumuna çocuk veriyor, al işte bu manken de vermiş. Olay bu. En azından on altı yıl bakmış.
Kadın olmak, anne olmak, çocuk doğurmak ne hayal bile edemeyen erkeklerin dünyası Türkiye ve erkeklerin dünyası dünya düzeni. Not edin bakalım o kız annesi kadar anne olabilecek mi. Hem şikayeti düşürmüş. Çözüm manken ve kızı ayrı yaşar artık, tıpkı babası almamış kızını öyle, hapistemi baba. Kız gitsin kasiyer olsun çalışsın. Annesi iyi bakmış, sağlığı var. Türkiye hukuk barış değil nasıl ara bızar ona bakıyor. Türkiye arabulucu hukuk altına sıçmıştır her alanda. Arabulucu hukuk a hukuk demeyşp hapise atsın gaciz koysun bakıyor. Türkiye de arabulucu hukuk maymunlar kadar yok. 

Pages