Saturday, August 26, 2023

komunist soyguncu türkiyr devleti

 

Bir davada, 2013 yılı gibi bir mahkeme masrafını, çok yüksek olmayan bir bedeli avukatım kendisi harç olarak ödemişti. Hırsız soyguncu devlet, masrafı kapattı ve vergi dairesinde gördüm ki dava kapanmış. Daha sonra kapanan borç tekrar kendiliğinden borç olarak kabul edilip faiz eklenerek mahkeme masrafı olarak tekrar istenmiş. Bu mahkeme harcını defalarca isteyen hırsız soyguncu devleti affetmiyorum.

Bir diğer konu ise, yönetmelikle belirtilmeyen bir durum olarak Türkiye devletinin veraset vergisi ve miras paylaşım işlemleri konusunda açıklama yapmamasıdır. Veraset vergisini taksitle ödemenin ve peşin ödemenin tapuda farklılık yaratıp yaratmadığını sorduk, fakat cevap olarak yönetmelikte bir açıklama bulunmadı.

DOĞRU OLAN ŞU İMİŞ:

Veraset ve intikal vergisini taksitlendirmek miras paylaşımını engelleyen bir yöntemmiş. Eğer miras hemen mirasçılar arasında paylaşılacaksa, veraset ve intikal vergisi taksitlendirilmemeli, tamamıyla ödenmelidir.

Eğer mirasçılardan herhangi biri taksitlerini tamamlamamışsa, devlet mahkeme masrafını bahane ederek bu ödemeyi alacaktır. Bu konuda komünist Türkiye'nin uygulamalarını eleştiriyorum.

Veraset ve intikal vergisini tüm mirasçıların bir arada erken ödemesi daha faydalı ve barışçıl bir çözüm olacaktır. Mirasçılara tavsiyem, ANLAŞARAK VERASET VE İNTİKAL VERGİSİNİ TAKSİTSİZ BİR ŞEKİLDE TAMAMEN ÖDEYİN VE MİRASI ÜZERİNİZE ALIN. Aksi halde komünist Türkiye'nin mahkemelerinde masraf masraf dava edebilirsiniz ve sonunda hiçbir şeyiniz kalmaz.

TÜRKİYE İ,ŞTE KİRACI CENNETİDİR, GÖRÜN MÜLK TAPU VERGİ NE ÇOK.




Bir davada, 2013 yılı gibi bir mahkeme masrafını, çok miktar olmayan bir bedeli avukatım kendisi harç ödemişti. hırsız soyguncu devlet masrafı kapattı vcergi dairede gördüm, kapanmış dava. daha sonra kapanan borç gene kendiliğinden borç diye faiz bindirilip mahkeme masrafı diye yine istenmiş, bu mahkeme harcını defalarca isteyen hırsız soyguncu devletini affetmiyorum.


bir diğer komunist kanun yönetmelik yazmayan türkiye devleti, veraset vergisi ve miras paylaşım işlemleri yönretmelik açıklamamasıdır. hırsız komunist türkiye devletine veraset vergisini taksitle ödeme ve peşin ödemenin tapuda vfark edip etmeyeceğini sorduk, boklar soygun hedeflemişler cevap yönetmelişk yazmamış bile.


DOĞRUSU ŞU İMİŞ. 

Veraset ve intikal vergisini takside bağlamak mieras paylaşımını engelleyen boktan bir metod imiş. mirası hemen mırasçılar paylaşacaksa, veraset ve intikal vergisi takside bağlanmamalı ve bırden ödenmeli.

mirasçılardan biri bile taksidini bitirmemişse soyguncu devlet, mahkeme masrafı, mahkeme masrafı babanızın emeği sizin hak mırasınızı piç edip masraf diye yutacaktır. komunist türkiye.

veraset ve intikal vergiyi tüm mirasçıların birden erkenden ödemesi faydalı barışçıl çözümdür. mirasçılar size nasihaT, ANLAŞIN VERASET VE İNTİKAL VERGİNİZİ HEP BİRDEN TAKSITSIZ ÖDEYİN, MİRASI ÜSTÜNÜZE ALIN. YOKSA KOMUNIST TPÜRKİYE NİN mahkemelerine düşer masraf masraf bır bokunuz kalmaz.

Pages