Wednesday, March 15, 2023

Sağlık Bakanlığı Uzmanlık Bitirme Sınavı kandırmacadır, hani ösym ilgili alan uzmanlık sınavı

Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki bahsi geçen sınavlar hayaldir. Hani nerededir ÖSYM tarafından yapılan örneğin Kardiyoloji Uzmanlık sınavı. Sağlık Bakanlığı liseden sonraki 6 yıllık Tıp Fakültesi müfredatını çalıp, onun uzmanlık müfredat olduğunu iddia etmektedir. Sağlık Bakanlığı nın sınav sorusu s sini bilen, Amerika Board Sertifika denen sınavı yapacak tek yüksek düzey bilgili Profesör Tıp Doktoru yoktur. Olsa kovmuştur. Yahu hani board sertifika ÖSYM sınavı, her sınavı TUS sınavı ösym yaparken kıçından sınav yaptığını iddia ediyor. Sağlık Bakanlığı YÖK ile birleşip asla gerçek bir uzmanlık eğitimi verebilmiş değildir. Ya Amerika yı, ya liseden sonraki 6 yıllık Tıp Fakültesi müfredatını çalıp uzmanlık eğitimi verdiğini iddşa etmektedir.
Türkiye de liseden sonra ÖSYM sınavı başarılı olup 6 yıllık Tıp Fakültesi eğitim ile Tıp Doktoru Diploma ve Tescil numarası alan bir Pratisyen Hekim in girdiği sınavların üstüne, Türkiye deperli bir sınav üretememiştir. TUS denilen sınav, kpss gibi soruları çalınan bir sınavdır, özellikle 1987-ösym tus dönemde TUS sınav soruları hep çalınmıştır.
TUS sınavı şimdi ayrıca ne idiğü belirsizlik içindedir. Örneğin Amerika da USML 1, 2 ye benzemektedir bence. Oysa USML 4 dengi olduğu iddia edilmektedir. Asıl uzmanlık alanları sınavları olmalıdır eğer uzmanlık sınav şartsa. Gerçi mantar gibi tıp fakültesi üredi. Ancak 1975-1990 yıllar ı arasında, hiçbir tus sınavı, tıp fakültesi nin kendi liseden sonra 6 yılda yaptığı sınav kalitesini bulamamıştır.
Uzman dediklerinin örneğin kardiyoloji board sınavı olduğu hayaldir yalandır. Amerika yı çalıp çırpıp Türkiye de uzmanlık belgedağıtıyor Sağlık Bakanlığı. Tıp Doktoru Pratisyen Hekim e düşmanlık yapıyor. Politik uçlu çalıntı sorulu TUS sınavı diye gerçek doktorlara hakaret ediyor sağlık bakanlığı.
Aşağıda örnek ÖSYM KARDİYOLOJİ BOARD UZMANLIK BELGESI SORULARI var. Hani nerde böyle bir soru, ilgilş alanda uzmanlık sınav hazırlayacak Tıp Doktoru Profesör Sağlık Bakanlığı nda?
Yalandır uzmanlık belgesi nin TUS dan sonraki bir sınava da girip alındığı. ÖSYM gibi bir kuruma yaptırılmıyorsa o sınav, demekki kandırmacadır. 
Aşağıda örnek sorular var, bu soruları hazırlayacak Profesör Tıp Doktoru nu işe almıyor ki Sağlık Bakanlığı. 
Böyle bir sınavı hem ösym yapmalı. Yalandır Sağlık Bakanlığı nın uzmanlık bitirme sınavı. Sağlık Bakanlığı sadece uydurma çalıntı sorulu TUS sınavı ile politik görüşüne uyanları uzmanlık kadroya alıyor, bu dediklerim hiçte farklı olmadıkları halde diğer Pratisyen Hekim Tıp Doktorlarının başarısı ile oluşmuş CHATGPT türünün daha gelişmiş AI modellerini çalıntı sorulu bir sınav dışında farkı olmayanlara peşkeş çekip, yalan diyor. 
Yani mesele çalıntı sorulu TUS sınavı ile seçilenlere AI bilgisayar teknolojiyi bedava sunmaktır sağlık bakanlığının yaotığı. Oysa o çalıntı sorulu TUS sınavı değil, liseden sonraki ÖSYM sınavıdır AI hakim Tıp Doktoru hakimiyetini ölçen sınav. TUS bir bok değildir. Sağlık Bakanlığı hırsızdır, AI kullanma asıl yetkide olan Pratisyen Hekim Tıp-Doktoru nun yetkisini çalıp, bir bok olmayan, çalıntılı TUS ile kadroda olanlara peşkeş çekmektedir. Bundan halk zarar görür, Türkiye tıp ilerlemez. 
Sağlık Bakanlığı uzmanları AI teknoloji kullanmadığını iddia etmektedir, yalandır sadece onda 3 gibi bir doktor kısım benim ai, sağlık bakanlığının kayıt bilgisayar dediği teknolojisiz heryerde doktordur, uzmandır. Tabiiki ai kullanılacak, ancak asıl ai kullanma sınavı liseden sonraki ÖSYM olduğu halde, sağlık bakanlığının kıçından tus sınavını ai yetki ile ilişkilendirmesi sağlık bakanlığı hırsızlığıdır. 
Veya ai ile açık sınav yaratsın, tüm Tıp-Doktoru Diploma sahipleri istedikleri genel veya spesifik alanda, ai açık kitap ile sınava girsin. Öyle bir bilgisayar sınavı olmayan TUS, önemi olmayan bir sınavdır, hatta soruları hiç çalınmış olmasa bile. 
Yani Sağlık Bakanlığı bok değildir, çaldıpı ai teknolojisini kendi politik yanlılarına peşkeş çeken bilgisayar teknoloji hırsızıdır. O teknolojiyi çalıntı sorulu TUS sınavlı olanlar değil, Tıp Doktoru Pratisyen Hekim ler asıl yaratmıştır konsept olarak. 



http://humantranslator.blogspot.com/2023/03/hypertension-medication-guidelines-exam.html?m=0

Pages