Sunday, November 28, 2021

Bir üniversitede UROLOJI doktora yüksek lisans varmış Türkiye de

Türkiyede bir üniversite Ürolojionkoloji Doktora veriyor. Çokda sevfiğim bir üniversite dir. Uroloji Doktora, mesela Almanyada benzeri var. Hemşirede doktora yapıyor. Fakat bunu açık açık diyor
Türkiye ise, Tıp Doktoru düşmanlığını kıskançlığını gizliden yapıyor.
6 yıllık Tıp Doktoru nun yetkisi hemşirede yoktur. Hemşire Doktora yapar hakkıyla ama, hastaya bu insandır diye Tıp Doktoru der sadece, 
o yetkisi yoktur, eğitimi yoktur. Doktora yapar, doğrudur, ama kişide 6 yıllık Tıp Fakültesini liseden sonra puanıyla kazanıp, bitirip Tıp Doktoru olan sadece, bu hayvan değil insandır demezse, o hemşire Uroloji Doktora yapsada, Veteriner kadar insan hayvan ayırt eder. 
Gizliden gizliye Tıp Doktoru düşmanlığı böyle var. Tıp Doktoru diplomasının maaşını işte böyle çalıyorlar çocuklar. 6 yıllık Tıp Fakültesi Tıp Doktoru hakkıyla olmuş birinin diplomasını bakın ne uzmanlar ne hemşirelere nasıl  bedavaya getiriyor. Bunu Tıp Doktoru kıskançlık krizindekiler yapıyor. Yahu doymadınız mı Tıp Doktoru gerçekten olmuşu kıskanmaktan. 
Pratisyen Hekim lafı herkes için kullanılıyor, bunun nedeni gene Tıp Doktoru düşmanlığı. Türkçeyi bozup Tıp lafını sözlükten çıkarır bunlar kıskançlıktan, inanın. 
Ey evlatlarım, hakkıyla tıp fakültesi ni liseden sonra kazandın, haspel kader bitirdin, tıp doktoru diplomanı aldın, diplomanın arkasına Tescil Numaranı da yazdırdın, basit sınavsız bir işlem, bu durumda övün, kakkını koru. Yoksa senin hakkını, senin o diplomayı alamamış olan hemşirelere bedavaya peşkeş çekiyorlar, asıl doktor sensin, ama sana ne boksun diyorlarsa, anla seni gasp etmişler. 
Bir Tıp Doktoru uzman olmak istiyorsa ister, uzmanlık ilgili olan tus sınavına girer uzmanlığı bitirir, oda bir yoldur. 
Ama bir tıp doktoru Uzman olmayı bu ülkede sevmeyebilir. Bu durumda TUS sınavına da girmez, girmezse, değerli Tıp Doktoru diploması ile bu İnsan teşhisi koyar, gerekirse hastasını hemşireye uzmana sevk eder veya etmez. 
TIP DOKTORU diplomasını, kıytırık Doktora bilmem ne uzmanına, peşkeş çeken sağlık bakanlığı utan utan. 
Çocuklar, anladınız mı, siz ağzınızla kuş tutsanız, gene bok etmiyecekler sizin değerli Tıp Doktoru diplomanızı. Çünki kıskançlıktan geberiyorlar. Bir yolunu bulurlar kafanıza sıçmaya. Ne yapsanız onu az değere getirmeye yol bulurlar. 
Tıp Doktoru diplomasına Doktora dan, 
Yüksek Lisans dan daha düşüktür diyen birileri bile varmış. Bunlar devlet düşmanıdır. Tıp Doktoru asıl en yüksek Doktora dır. Hangi alanda Doktora derlerse, "Tıp" diyeceksin. Peki doktorluğun özgür bağımsız düzeyde çalışacak kadar mı derlerse, evet deyip, Doktora düzey ehliyetim var diyeceksin. Amerika da, Tıp Doktoru demek otomatik doktora yüksek lisanstır. Zaten her Tıp Doktoru uzmandır. Çünki insan a insan demeyi yapan Tıp Doktoru dur. 
Seçim, oy, politikacı insan insan, seçim sandığı her dediğinde, Tıp Doktoru uzman alanı diyor. Benim kediler inanın atlıyor oy veriyor kutuda. 
Sıçmışım Tıp Doktoru diplomasını bedavaya getirmeye laga luga sınav, program uzmanlık gevezelik edenlere. Ulan açıkça Tıp Doktoru nu kıskanıyorum desene be. Açıkça amacım tıp doktorlarını bedavaya, gizliden çalıştırcam dünyada desene be. 
Sorun bakalım adam sana Üroloji Uzman Doktorayım dedi, temeli Tıp Doktor mu.  Değilse, o senin Tıp Doktoru diplomanla çalışıp, birde sana minnet etmeyen gaspçıdır, modern hırsızdır. 
Tıp Doktoru değerli, alayım bedavaya peşkeş çekeyim diyen kimdir biliyormusunuz, Kenan Evren dir. Üç kuruşa o zaman Türkiye nin en parlaklarını mecburiye gönderip bugünki Türkiye yi Tıp Doktoru na teslim edip fayda ettirmiştir. 
Çocuklar, size düşman olanlar, siz tıp doktorlarının ölüyü diriltemediniz diye hafif eksiklik duymanızdan faydalanmakta, bardağın dolu değil boş tarafını size abartmaktadırlar. Bu yalana kanmayın, siz Tanrı olmak zorunda değilsiniz, hangi okul tıp kadar zor.
Size biri TUS kazanma yollu uzmanım derse doğru olabilir, Uzman olabilir ama bakalım liseden sonra Tıp Fakültesi hakkıyla kazanıp, Tıp Doktoru olan mı? Kontrol edilmeli. TUS uzman olma ilgilidir. TUS sınavına hiç girmeyen gene TIP DOKTORU dur, zıttını diyen iftiracı doktor kıskancıdır. 
Size biri Uroloji Uzmanıyım diyebilir, doğrudur, ama bakalım Tıp Doktoru yeterliliği, Tıp Doktoru diploması tescili ile ortadamıdır. Belki hemşire, sonrada Uroloji Uzmanı olmuştur. Çok yetkisi eksiktir. 
Yabancı Dil birçok programı kazanmayı engellemiş olabilir, ancak haspel kader yabancı dil geçmiş her tıp doktoru, ister tus kazanıp uzman olsun, isterse uzmanlık sevmeyip tus sınava girmeyip, Tıp Doktoru tescil le çalışsın, alanı Tıp dır, insan ne  demek onun yetkisidir. 
Tıp Doktoru diplomasına, Tıp Doktoru ünvanına düşmanlar, ulan kafanıza sıçarım sizin, bu devleti mi batırmak istiyorsun. 


Pages