Tuesday, March 5, 2019

https://yhgm.saglik.gov.tr/

https://yhgm.saglik.gov.tr/ Sağlık Bakanlığında 1219 Tababet ve Şuabatları .. kanuna uygun Tıp Doktoru kura ataması yapan birimdir. Bu birim satılmış mı nedir belli değildir. Bu birim herşeyden önce Tıp Doktoru nedir ne puan ne sınav almalıdır usul esas yazmadan kanunların içine sıçarak hademe, hemşire, tıp doktoru kavramlarını birbirine karıştırıp, gerçek Tıp Doktoru nu işe almamak için her boku yemektedir.
İlan ettiği şey iyice bakılırsa, gerçek Tıp Doktoru na bok atmak hakkı kadroyu, hademesine, hemşiresine, ebesine peşkeş çekmek için her boku yediği anlaşılmaktadır. Oysaki gerçek Tıp Doktoru belgeleri çok çok basit anlaşılırdır.
1. Kişinin liseden sonra Tıp Fakültesine girerken ÖSYM sınavında aldığı fen puan nedir, yeterli midir? Puan türü İngilizce veya Sosyal değil, Fen Puandır.
Örneğin 1978 yılında, Hacettepe Tıp Fakültesine 610 puan alamayan bir öğrenci alınamaz. Alınırsa suçtur, veya bir öğrenci ölmüştür de onun yerine 610 Fen puan tutturamayan fakat, 550 puan fen puanla yedekten giren olabilir. Buda soruşturulur, bu öğrenci yüksek puanlıyı öldürdü mü?
Bu ÖSYM puan en önemli sınavdır ki. Onca önemine rağmen hırsız, eşkıya sağlık bakanlığı her sınavı sorup, sadece ÖSYM liseden sonraki bu sınavı asla asla asla sormamaktadır. Şu an diyelim biri doktor olduğunu, tabip, hekim olduğunu ve Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu olduğunu iddia ediyor. Bu kişi soruşturulmalı. 1978 de Hacettepe Tıp Fakültesi Dekanlığında bunun ÖSYM 610 FEN PUAN belgesi sorulmalıdır. Kaybeden dekanlık suçludur.
Hademeyi ebeden hemşireden doktordan ayıran esas sınav budur.
Peki bu belgenin orijinalini kim saklamakla mükelleftir. Bu belgeyi yırtan yok eden Dekanlık öğrenci işleri hapise atılmalıdır. Bu belgeyi, Liseden sonra 6 yıl Tıp okunan Tıp Fakülteleri Dekanlık Öğrenci işleri saklar. Zaten bu ÖSYM Tıp Fakültesi puan olmadan, öğrenci işlerinin herhangibir öğrenciyi okula alması hapis gerektirecek suçtur.
2. Pek tabii liseden sonraki bu sınav puanı önemlidir. Fakat öğrenci kazandığı, 1219 Tababet ve şuabatları tarzı.. kanuna göre,  6 yıllık Tıp Fakültesi programına kayıt olup 6 yıllık okulu bitirmiş ve mezun olmuşmu dur?
 Mezun olmayan biri kazansada Tıp Fakültesi mezunu anlamına gelmez. Tıp Fakültesinin, Tıp Doktoru programı 6 yıllıktır, oradan mezun olma şartı vardır. 4 sene üstüne 2 sene o okulda ders almış bok olmaz, kazandığı yer tam 6 yıllık Tıp Fakültesi olmalıdır. 6 yıllık Tıp Fakültesi program diye neyseki mezuniyet belgede yazıyor YÖK. Mezuniyet belgesinde ayrıca 6 yıllık Tıp Fakültesini bitirirken sınav notu nedir diye ayrıca yazılır mezuniyet belgesine. Bu belgede çok çok önemlidir sahte tabip doktor soruşturmasında. Sağlık Bakanlığı https://yhgm.saglik.gov.tr/ işte bu mezuniyet belgenin de düşmanıdır. Bu belgede ayrıca öğrencinin Tıp Fakültesi programı dahlinde en az 50 tane aldığı ders başarısı listelenir. Buna mezuniyet transkripti der aMERİKA VE ÇOK ÖNEMLİDİR. Bu belgeyi de, Tıp Fakiltesi Dekanlığı hazırlar, dosyasında tutar ve YÖK bunu edevlete koyar. Bu belgeyi edevlete koyar Tıp Fakültesi ve nüfus cüzdan kimlik numarası ile edevletten, veya direk Tıp Fakültesi Dekanlık öğrenci işlerinden 30 sene sonra bile soruşturulur. 6 yıllık mezuniyet belgesi, ÖSYM Tıp Fakültesi sınav puanı ve Mezuniyet notundan bahsettik. (Mezuniyet notu bir rakamdır, örneğin 100 üstünden veya 4 üstünden bir rakamdır, ayrıca bu rakam iyi orta pekiyi gibi söze denk gelir.
Diyelim ÖSYM FEN FUANI: 610 idi
1978 yılındaki sınav BİRİNCİ SINAV olsun: 610 puan
Mezuniyet Notu 1984 yılında, diyelim 61 olsun, İKİNCİ SINAV.

İşte bu iki sınavdır sınav notu diye bir tabip e tabip Doktor denme hakkını veren. Ayrıca bu iki sınavdan sonra başka bir sınava da girmiş çeşitli uzmanlığı yandal uzmanlığı olabilir Doktor un, tabip in. Fakat https://yhgm.saglik.gov.tr/ Tabip olduğunu iddia eden kişide işte bu iki rakamı soruşturmalıdır. TUS sınavını değil. TUS tabip veya doktor olmayla ilgili şart değildir. Tabip, doktor olmayan biri, kanunda türkiye de uzman olabilir TUS sınavını kazanınca. Yani TUS başarısı asla, asla, asla birinin Doktor veya Tabip olduğunu ispat ilgili değildir. Uzman olmak sınavları ve üniversitesi farklıdır, uzman olmak liseden sonra üstün zeka ile ÖSYM sınavda yüksek puan almakla ilgili değildir. Amacım uzmanlık aptalların işi, aptal da uzman olur ama tabip olamaz demek değil. Bu blogda sağlık bakanlığının uzmanlıkla ilgili TUS sınavını sorduğunu, ancak tabip atamada TUS değil, liseden sonraki ÖSYM sınav ve okulun 6 yıllık tıp fakülte, tıp program mı, Tıp Doktoru ünvanı mı almış 6 yılda, onu piç ettiğini, kıskandığını açıklamaktır. Yanlış olan hademenin Doktor kadrosunu çalmasıdır, Tabip kadrosunu çalmasıdır. Tabiiki hademede olacak, uzmanda, yandal uzman da, tabip de, ebe de, hemşirede. Sağlık Bakanlığı hepsine hakkını vermekte, sadece gerçek Tıp Doktoru ünvanında olanların kadrosunu çalmaktadır. 

Tus sınavını kazanmış kazanmamış olmak, Tabip, Doktor, Hekim olmakla ilgili değildir. https://yhgm.saglik.gov.tr/ bunu bilmeyip Doktorların kadrosunu çaldığı için yargılanmalı hapise atılmalıdır ilgili görevli. Tabiplik TUS kazanmayla, TUS puanla kesinlikle ilgili değildir, uzman olmak şartı yoktur Tabip olmak için.
https://yhgm.saglik.gov.tr/ doktor kura atamalarına, liseden sonra ÖSYM sınavlarını 6 yıllık okul dekanlığından soruşturmadığı için ceza vermelidir.
İşte böyle https://yhgm.saglik.gov.tr/ hademeleri, hemşire ve ebeleri geröek 6 yıllık Tıp Fakültesi mezunlarının kadrosuna atamıştır. Bir kişi 6 sene Tıp Fakültesinde ebe olduğ hademe oldu diye de tabip olmaz. Bir kişi diyelim 6 yıllık okulu 10 senede bitirdi. O bitirdiği okul gene 6 senelik Tıp Fakültesidir. Örneğin Hacettepe Tıp Fakültesi, İstanbul Tıp Fakültesi. Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi 6 yıllıktır. Bu fakülteyi 10 senede bitirsede diyelim 30 gün erken bitirsede, bitirdiği okul gene 6 yıllık tıp fakültesidir öğrencinin. Okulunun ne olduğunu liseden sonraki ÖSYM sınav belgesi ispat eder. Mezuniyet başarı notu, geçtiği derslerin listesi ispatlar.
https://yhgm.saglik.gov.tr/ görevlileri bu iki rakamı Tabip kadroya kuraya başvuranlara sormadıkları soruşturmadıkları için yargılanmalı, hapise atılmalıdır.
Şu anda https://yhgm.saglik.gov.tr/TR,53146/2019-yili-ilk-defa-ve-yeniden-atama-kurasi-duyurusu.html diye ilan edilen kadroya, liseden sonra yeter fen puanı alamayan ve Tıp Fakültesi mezuniyet belgesi ve ayrıca mecburi hizmet tamamlamayanları kuraya dahil ettiği için sağlık bakanlığı yargılanmalı, bu iki sınav rakamına bakmadıkları, gerçek Tabip soruşturmadıkları için hapise atılmalıdır buranın görevlileri.
Ayrıca Kenan Evren in 1983 de, 1984 de ihtisas a girmeyi yasakladığı, yurtdışında ihtisas kazananların başarısına bok atmaya çalıştığınıda tarih unutmamalıdır. Kenan Evren insanlığın tıp başarısına bok atmaya çalışmış, mezun olup yurtdışında ihtisas a 1984 de başlayanlara bok atmıştır. Tıpdaki kanunları bilmeyen Sağlık Bakanlığı bugünün şartlarından farklı aniden mağdur edilen dünya başarılı doktorlara da bok atmaktan vazgeçmelidir. Kenan Evren bunu götünden keyfi yapmıştır, yani herşeyi sınav notu herşeyi hakkıyla kanunda kazanan doktora, altına imza atmamış mecburi hizmetin, o doktora keyfi ihtisas yasakladığı için taa baştan okula girerken o okul şuna hak vermiyor denen okul bahis değil. Adam fen puanı tutturmamış, sonra kalkıp imam hatip niye şu sınava alınmıyor derse, kendi kusurudur. Bile bile kalkmış yetersiz okula gitmiştir. Kenan Evren ise doktor kadrolarını askerinin karısına çalıp vermek için gerçek başarılı doktorların kadrosunu bir anlamda çalmıştır.
1984 de çok aptal doktoru yurtdışı zaten ihtisasa almayacaktı, ondan Kenan Evren onlara ihtisas yasak dedi alınmadılar. Fakat Vaktinde mezuniyet belgesi ile yurtdışında hemen ihtisas kazananlara sağlık bakanlığı kenan evren in yanlışından gidip bok atmaya çalışan sağlık düşmanı yer olmuştur.
Kısacası, Tabip, Doktor ne diye soruşturmak, Liseden sonraki ÖSYM belge fen puanı, ve Mezuniyet programı, fakültesi, Fakülte 6 yıllık mı? Ve 6 yıllık Tıp Fakültesi sınav notu rakamı bakmakla olur. Bir fakülteyi erken veya geç bitirmek önemli değil, 4 yıl üstüne 2 yıl okumak değil, ÖSYM ile fakültenin kendisi 6 yıllık tıp fakülte kanunda tanımlanacak o önemli. 2 senelik fakülteyi 6 senede bitirmiş, fakat ÖSYM puanı Fen puan tutmuyor ve Mezuniyet belgesinde bitirdiği fakülte Tıp Fkülte program değil. Bunlara dolandırıcı sağlık bakanlığı aptal bir boktan anlamaz 6 yıllık okul mezunu diyorsa hapise atılmalıdır. Geri zekalı insanlar sağlık bakanlığında soruşturma yapıyor onlar hapise atılmalıdır. Mesela burada Sağlık Bakanlığı gel beni fuck et diye açıkça demektir başvuru esnasında. Buradan başvuruda 6 yıllık Tıp Fakültesi YÖK Mezuniyet belgesini, o mezuniyet belgesinin hangi Tıp Fakültesinin hangi Tıp programından olduğunu. Diyelim kişi 1984 de mezun olmuş, sınav ortalaması .. rakamla yazıyor, yüz üstünden mesela 61, o durumda bu kişi 1978 de veya 1977 de ÖSYM sınavdan yeter Fen Puan almış mı, 1978 ÖSYM sınav fen puanı ne sormalıdır. https://pbs.saglik.gov.tr/ işte böyle bu bağlantıdan ebelere, hademelere, kadro atama yapıp, gerçek Dr ların kadrosunu çalan bir aşağılık hırsız kurumdur.
Tabip Doktor olduğunu iddia edenin soruşturmasının yapılmasında iki ayrı sınav notu vardır. Bir tanesi Liseden sonraki ÖSYM sınav fen puanıdır. Diğeri ise YÖK 6 yıllık tıp fakültesi programı Tıp Fakültesi mezuniyet nottur. Bu sınav notu mesela 60 ise, diplomada Orta Not denir, 70 mezuniyet notu alanın diplomasında ise, İyi derece ile mezun oldu yazar.
Sağlık Bakanlığı orospu çocuğu, sahtekar yalancı kadro hırsızı doludur, bu dediğim iki rakamı ve okulun kendisinin 6 yıllık olup olmadığını kontrol etmez ve gerçek doktoru TUS sınavı varmı diye götünden akılla soruşturur. TUS sınavı uzmanlıklar verebilir, Akademik veya diğer uzmanlık TUS sınavları olsa bile Tabip, Doktor, Hekim olmak sadece Liseden sonraki ÖSYM ve  Mezuniyet belge iledir. TUS sınavını Tabip soruşturmasında soran sağlık bakanlığı elemanı hapise atılmalıdır. Bu belgeleri sorması gerekir Tabip için. TUS ise uzmanlık için başvuruda sorulur. Uzman olabilir fakat Tabip, Doktor değildir. Bunu sağlık bakanlığı götünden unutuyor.pbs.saglik.gov.tr/ bağlantıda, başvuru belgede Liseden sonraki ÖSYM FEN puan ve YÖK mezuniyet notu ve fakültesini sormadığı için Sağlık Bakanlığı dolandırıcılığa teşvikten yargılanmalıdır. İşte sağlık bakanlığı bu dediğim iki belgeyi asla asla nedir ne diye anlamazlıktan geldiği için, gerçek Tıp Doktorları(Tabip) mağdur olmakta, kadroları çalınmaktadır. Sağlık Bakanlığı hırsızların, dolandırıcıların gerçek doktor kadrolarına, hademe, kapıcı atadığı bir yerdir. Utan utan sağlık bakanlığı hırsızlığından. Tarih bu hırsızlıklarının, yanlış soruşturmalarının hesabını soracak kafalarına sıçacaktır.
Fetöcünün taa kendisi sağlık bakanlığıdır.

yhgm.saglik.gov.tr Tabip kuraya başvuruyu hademelere kapatmayı dolandırıcılığından açık bırakmaktadır. Hademeye gel sağlık bakanlığını fuck et davetiye yollamaktadır. Kuraya katılan hademeler öylece gerçek doktorların kadrosuna tayin olup gerçek doktorların hakkı yeri almaktadır. Güvenlik soruşturmasını yapan herkim ise kendi zaten gerizeka ÖSYM kazanamamış liseden sonra, tabii oda, bu hademe yahuu, liseden sonra tıp kazanıp bitirmemiş diyecek durumda değildir. O nedenle yhgm.saglik.gov.tr Tıp Doktoru kadrosunu çalıp hademelere veren yerdir.yhgm.saglik.gov.tr gerçek tıp doktoru, liseden sonra üniversiteye giriş ÖSYM ve 6 yıllık fakülte kanunda hangileridir, mezun belge bilmeyenleri, Fetöcü diye hapise atmalıdır. yhgm.saglik.gov.tr hem daha başvuru aşamasında başvuruları çöpe atıp kuraya sokmadığı için hemde başvuru sonrasında tabip güvenlik soruşturmayı, Tıp Fakültesi öğrenci işleri ve YÖK mezunizet belgesi veya Sağlık Bakanlığı Dr bilgi bankası üstünden yapmadığı için fetöcülüğün bir türünden yargılanmalı, hapise atılmalıdır. Soruşturma hademeyle evlenmiş bir Fizik Tedavi Uzman Doktorun aklına uymakla olmaz. 

https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-doktor-bilgi-bankasi bu işleri soruşturup o tabip in liseden sonra ÖSYM Fen puan üniversiteye giriş belgesini dekanlıktan sormalı, sadece diploma değil, ayrıca mezuniyet ortalama notunu da ve mezun olunan programın YÖK tanımına göre o kişiye Tıp Doktoru ünvanı veren fakülte ve 6 yıllık olduğunu doğru şekilde yazmalıdır. Bu dediğim Drbilgisini sağlık bakanlığı kendi kaale almamakta bok yerine koymaktadır. Ayrıca kişi diş hekimi başka eczacı başka hademe başkadır. Sağlık bakanlığı orospuluğu burada da takınıp siteye hademe eczacı herkesi koymuş bokluk olsun diye siteye Dr bankası demiştir. Sağlık Bakanlığı kadar, liseden sonra yüksek fen puanla ÖSYM kazanıp, 6 yıllık Tıp Fakültesini bitirip mezun Dr Tabip olanları kıskanan bok atan düşman olan bir başka kurum dünyada yoktur. Aynı hırsız akıl, ne yapsada hademeye Dr dese. Böyle dolandırıcı bir bakanlık dünya görmemiştir. Bunlar
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI
YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
başvuruları gerçek doktordan çöpe atıp, hademeleri Dr kuraya koyan Fetöcüdür, hapise atılmalıdırlar.


Örnek: 1985 yılında, Ege bölgesi bir köyde, bir hemşire sağlık memuru kişi, orada mecburi hizmet ile tayin olan çalışan gerçek pırıl pırıl bir Tıp Doktoru na, sağlıkla ilgili okuduğu bir üniversite olduğunu, o üniversiteyi 12 yılda bitirdiği için mertebesinin yüksek olduğunu iddia etmiş. O gerçek Tıp Doktoru, aptalca konuşan bu insana cevap vermek yerine, 12 yılda okul bitirmek o okulun 6 yıllık Tıp Fakültesi olduğunu ispat etmez diye bir aptala anlatmak yerine, tayinini oradan almış, bu halk böyle dolandırıcı hademelere, sahte doktorlara müstehak diye başka yere tayin istemiştir.
Gerçek Tıp Doktoru, bir hademeye asla bence sen liseden sonra ÖSYM sınav fen puan aldın mı sormamalıdır, çünki bu kişiler insan bile öldürecek suçludurlar. Kadro çalan biri katil de olur.
Sağlık Bakanlığı Tabip Kura ya, Tabip diye işaret koyup, bahis ettiğim Liseden sonraki ÖSYM belgesi, 6 yıllık Tıp Fakültesi, Tıp Doktoru ünvanı olan diploması belgesi olmayan biri başvuru yaparsa, bu kişiyi hapse attırmayan Sağlık Bakanlığı da ceza görmeli, suça sahteciliğe teşvikten hapise atılmalıdır. Görevi ihmalden hapise atılmalıdır.  Tabip başvuru formu öyle basittirki, sağlık bakanlığı herşeyi sor sor bitiremezken, liseden hemen sonraki ÖSYM sınavı hiç sormamakta gel şu sağlık bakanlığını fuck et, içine sıç diye hademelere kapıcılara hak tanımaktadır.
Sağlık bakanlığı aptal, eğitimsiz yönetmelik sınav bilmeyen insan doludu.
Tıp Fakilteleri mecburi hizmette, her Tıp Doktorunun Mezuniyet belgesinin ve liseden sonraki ÖSYM sınavının ilgili olduğu, Tıp Doktoru ünvanı diplomasını Tıp Fakültesi, öğrenci işlerinden o öğrencinin 6 yıllık tıpda okurkenki öğrenci numarası dahil yollamaktadır. Dekanlıktaki dosyayı sağlık bakanlığı anında haber alabilir, o bilgiyi dekanlık Tıp Doktoru diplomada yazıyor. Dekanlığa öğrencinin numarası denince, dekanlık bu öğrencinin 50 dersten sınav notu şudur, ÖSYM puanı şudur ve mezuniyet sınav notu şudur diye soruşturmada söylüyor. Fakat hırsız sağlık bakanlığı ona yahu bu Tıp Doktorudur, ÖSYM fen puanı yüksektir denmesine rağmen o bilgiyi yırtıp atmaktadır. Doktora hakaretten Sağlık BAKanlığı personeli hademesi hapse atılmalıdır. Tabip in Doktorun dekanlık  sınav ÖSYM ve mezuniyet sınavlarını hiçe saydığı için Sağlık Bkanlığı personeli hapise atılmalıdır. Sağlık Bakanlığı ona dekanlık bu kişi Tıp Doktoru ünvanlıdır ÖSYM ve mezuniyet sınav notu şudur derken utanmaz arsız sağlı bakanlığı doktorun kadrosunu çalıp ona buna dağıtmıştır.

Yıllık Fakülte Örnek: Bir avukat 5 yıllık okulu diyelim Dört buçuk yılda bitirdi, tatil yapmadı. Onun bitirdiği okul yine 5 yıllık fakültedir. Diyelim 15 senede bitirdi, hasta oldu, veya yurtdışı çifte program tamamladı falan, onun bitirdiği fakülte yine 5 yıllıktır. Diyelim bir fakülte 5 yıllık diş hehimliğidir, kişi o fakülteyi 6 senede tamamlamıştır. O kişi yinede sadece 5 yıllık diş hekimi fakülte mezunudur, Tıp Doktoru değildir 6 yılda okulu bitirdi diye. veya bir kişi 4 yıllık fen fakültesini 5 yılda bitirdi diye dişçi olmaz 5 yıl süreden. fakültelerin ne olduğu, rektör ve dekanlık yök ile tanımlanır. yoksa öğrenci 5 yılda bitirdi diye 2 senelik okul lisans okul olmaz. türkler deli ve aptaldır, bu basit okul tanımı bile beyinsiz kafalarına girmez.

Kura ile atamalarda, mesela eczacıların sahtesini yakalasın diye dr bilgi bankasının vergi yükü asıl mecburi hizmet yapan Tıp Doktorları üstünde olmasına rağmen, eczacı demek muhakkak yüksek öğrenim ancak, sadece 5 yıllıktır ve doktor demek olmamasına rağmen, sırf Tıp Doktoru na nasıl yapsada Doktor demese kıskançlığından, ondan alt alıntı gibi Dr bilgi bankası tescilden Tıp Doktoru bağlantı kurmamıştır sağlık bakanlığ. Türkiyede bir deliler vardır. Birde  liseden sonra 6 yıllık Tıp  Fakültesini kazanamadığından kuyruk acısı ölsede hiç çıkmayan psikolojisi bozuk liseden sonraki ÖSYM geri zekası acısı yer etmiş insanlar vardır.

 ''Kura son başvuru tarihine kadar mezun olmuş diş tabibi ve eczacılar (T.C. Sağlık Bakanlığının diploma tescilleri ile ilgili hizmet veren bilgi bankasında (http://sbu2.saglik.gov.tr/drbilgi/) başvuru yapılan unvanda mezuniyetlerinin tescil edildiğine dair kaydı olmayan diş tabibi ve eczacılar; tercih formu ile birlikte mezun olduklarını gösteren geçici mezuniyet belgesi veya diplomanın fotokopisini göndermeleri, ayrıca yurtdışı diplomasına sahip olanların denklik belgelerini göndermeleri gerekmektedir.)'' 

Hey siz liseden sonra ÖSYM ile Tıp Fakültesini gerçekten kazanan mezun olan doktorlar, bakın dikkat edin, insanlar sırf bir Dr lafına eşlik ederken bile nasıl mutluluktan uçuyorlar. Bu Dr lafı için ne ….Siz siz olun Tabip, gerçek Dr ye bok değil deyip, Dr lafı ah bir onların adına yakın olsa diye ne eziyete katlanan dolandırıclığın basiti olsa bile dört köşe olan şu zavallıların psikolojisinden değerinizi anlayın. Türkler Dr lafı adlarına bir gün yakın olsun diye hatta Tıp Bayramı çıkarmış da kuyruk acılarının ezik psikolojisi bir günde olsa tıp lafına yakın olarak azalmıştır. Bu Dr kıskanmalar gerçektir. Beyaz ın tv şovundaki gibi dalga geçmiyorum bu insanların aşağılık kompleksleriyle.

Sağlık Bakanlığı nasıl kanunsuzluğunu böyle rahat yapmaktadır?
Nedeni, YÖK ün sağlık bakanlığına ısrarla, hemşire ne , doktor ne ısrar etmekte ceza koymaması, Liseden sonra ÖSYM sınavı eksik olanın kusurunun görülmemesidir.
Burada en önemli cevher, liseden sonra hakkıyla Tıp Fakültesini kazanan iken, Sağlık Bakanlığı kendi Liseden sonraki ÖSYM sınavı kazanamayanlar tarafındn dolduğundan, bunlar kendi Fetöcünün, eksik sınavlının kendi olduğundan, asıl cevher doktoru değil, ÖSYM yi kazanan Tabip i değil, götlük, dünyada bok olmayan, berbat çevirmenlerce hazırlanmış, işte öylesine sınav olan TUS sınavını ön plana koymaya çalışmaktadırlar.
ASIL CEVHERİ AYIRT EDEN TUS SINAV DEĞİLDİR, LİSEDEN SONRAKİ ÖSYM SINAVDIR.
Tabii TUS sınav tabip ilgili olmasa da, bir kişi uzmanım diyorsa, ondan hangi TUS sınavını kzandığı sorulur, Uzmanlık gçtünden aynı anda Tabip veya Doktor olmak anlamına gelmez. Hemşire uzman olur ama o Uzman Hemşire dir. Sağlık Bakanlığı uzman hemşireyle yönetildiğinden, cevher tabipleri yok etmekte, vatan hainliği yapmaktadır.


Eğer bir hemşire uzman olduysa, tabiiki onun diğer hemşireden farkı olur. Fakat o yinede, liseden sonra beyin cevheri eksik ve Tıp Doktoru değildir, sadece diğer hemşire uzman olamışjken o uzman olmuştur. SSağlık bakanlığının uzmana takmasının nedenide, uzman tabip korumak asla değildir, hemşirenin uzmanını başa getirirken, tabip inde uzman olanına hayır diyememiştir. Zaten uzman doktorların hepsi genelde hademe, kapıcı, hemşire ile evlidir ve gerçek cevher doktor olmuş olmamış umurunda değildir.

Sağlık Bakanlığı kararlı bir şekilde, liseden sonra ÖSYM ile sınav kazanmışTıp Doktorlarının kadrosunu çala çala bıkmamıştır. Sağlık Bakanlığı, liseden sonra ÖSYM ile hakkı ile 6 yıllık Tıp Fakiltesini kazanıp Tıp Doktoru ünvanı diplomasını kanunla alan doktorların kadrosunu çalıp herlkese peşkeş çektiği için yargılanmalı, yetkilileri fetöcülükten hapise atılmalıdır. Asıl fetöcü onlardır.

ÖSYM sınav puanları 1977 den beri her üniversitenin, her Tıp Fakültesinin Dekanlık öğrenci işlerinde mevcuttur. ÖSYM sınav puanı fen puanı kanun herşeyi ÖSYM kanunda zaten 1977 den bu yana kayıttadır. Tabii fetöcüler belge yok ederse, ondanda içeri atılmalıdır. Dekanlıklar belgeleri liseden sonraki ÖSYM sınav fen puanını saklamaktadırlar. İşte o puanı kıskanç, hademenin uzman bozuntusu sağlık bakanlığı yöneticileri, YÖK aracılığı ile sorabilir, bu zaten kanunda var ve Dekanlık her tıp doktorunun öğrenci numarasını diploma ile zaten sağlık bakanlığına gönderiyor. Bunu elektronik ortamda da yapabilir YÖK, bu alt yapı artık edevlette var. Mesele nasıl liseden sonra ÖSYM fen puan tuturamadan üniversitenin akım bokundan olanı sağlık bakanlığına sokma dolandırıcılığıdır, o nedenle bu modern sistemi sağlık bakanlığı yönetimi durdurmakta, bilgisayarcılara yaptırmamaktadır. Sahte hademe, soruları çalıp TUS kazanınca, Sağlık Bakanlığı Tıp Doktoru nun kadrosunu çalıp, işte her boku dolandırıcılık olan, TUS sorularını çalıp TUS kazananı belki hademe, belki hemşire, sağlık bakanı uzman-tabip hatta yandallı uzman tabip diye tayin etmektedir. Sağlık Bakanlığı geçmiş önemli sınavlara, liseden sonraki ÖSYM sınava o nedenle düşmandır. Sağlık Bakanlığı o ÖSYM sınava olan düşmanlığından, YÖK mezuniyet belgesinede çok çok düşmandır. Sağlık Bakanlığının hemşire uzmanı, hey sen orda, bu yaptığın devlete ziyandır, kendin hemşiresin en azından, fakat böyle yapınca hademelerde uzman oldu o senin çöplük sağlık bakanlığında, kendine gel. Tarih senin bu hak ihlalini soracaktır. TUS sınavı şu an sağlık bakanlığının sadece hademe ve hemşireleri , değerli tabip/doktorların çaldığı kadrosuna tayinde kullandığı tuzaktır. TUS amaç sadece ihtisas a yerleştirmektir kanunda, sağlık bakanlığı ise TUS sınavını ihtisas kadrosuna yerleştirmede değil, hademe ve hemşirelere doktorların hakkını çalıp vermede kullanmaktadır. Sağlık Bakanlığının TUS sınavını ihtisas kadrosuna yerleştirme dışında bahis etmesi suçtur, yargılanmalıdır, arkasında https://yhgm.saglik.gov.tr/ da TUS a girmiş hademe veya hemşirelerine, değerli Tıp Doktorlarının kadrosunu çalıp verme amacı vardır.
https://yhgm.saglik.gov.tr/  veya Sağlık Bakanlığı, ihtisasa girme dışında, TUS sınavı diye diye, değerli Tıp Doktorlarının kadrolarını çaldığı için, fetöcülükle suçlanmalı, yargılanmalıdır.
TUS sınavını kazandı diye, hademe asla Doktor olmaz, TUS sınavını kazandı diye hemşire Tabip olmaz, bunu diyen Sağlık Bakanlığı görevlileri vardır, hepsi hapise atılmalıdır. Çünki TUS bahane ile verdikleri o kadro, değerli ,gerçekten liseden sonra ÖSYM kazanmış bir Tıp Doktoru nun kadrosudur.
Hırsız, dolandırıcı sağlık bakanlığı yargılanmalıdır.

Pages