Tuesday, July 3, 2018

YÖK DBS jürinin sahtecilere kanması suçtur, yalana kanan jüri görev ihlalden hapse atılmalıdır.

KANUNDAN YÖNETMELİK DEN ALINTI 'TUS Uzmanlık eğitimine giriş sınavlarının sonuçları, yerleştirme ve uzmanlık eğitimine başlama MADDE 13 – (1) (Ek cümle: RG-9/4/2015-29321) Tıpta uzmanlık eğitimi yapabilmek için tabip ya da tıp dışı meslek mensubu olarak eczacı, kimyager veya veteriner olmak; diş hekimliğinde uzmanlık eğitimi yapabilmek için diş tabibi olmak; yan dal uzmanlık eğitimi yapabilmek için yan dalın bağlı olduğu ana dalda uzman olmak şarttır. Uzmanlık öğrencisi adayı çizelgelerde belirtilen uzmanlık dallarında eğitim veren programlara ÖSYM tarafından yerleştirilir'.
Sağlık Bakanlığı kendi uzman demek doktor demek değildir, ve uzman diye işe aldığı birinin doktor şartı yoktur diyor. YÖK işte bu kanundan dolayı çok kişinin hakkını çalmıştır. Sağlık Bakanlığının götünden bu kanundaki uzman lafına takılan YÖK çok kişinin hakkını çalığ Doçent likalmasına engel olmuştur.
Geri zekalılar ordusu Doçentlik jürisi ne bok akılla sağlık bakanlığının uzman sıfatına takılmaktadır. Sağlık bakanlığı uzman der ama doktor değildir onlar. O sağlık bakanının uzman dediklerine YÖK götünden doçent hakkı verdi yıllarca. Sağlık Bakanlığının TUS sınavı kendince bir şeydir, YÖK götünden Sağlık Bakanlığı tus SINAVINI Doktor ünvanla eşleşmeye çalışmıştır. Yüksek lisans şartını kaldırmıştır sağlık bakanlığı, YÖK ise yüksek lisans kurumudur. YÖK sıçmıştır yüksek lisans yapan kimyager eczacı ve diğer eğitimlilerin kafasına da kimse anlamamıştır bu bokumun Türkiye devletinde. Sağlık Bakanlığı zaten kimyager veya eczacıya uzman diyeceğini ilan etmiş. Sağlık Bakanlığı Doktor şartını yüksek lisans şartını aramadığını açıkça belirtmiş. Sağlık Bakanlığı kendince bir uzmanlık arıyor, YÖK sağlık bakanlığının yarı buçuk aklına uyuyor, standardı yok YÖK ün, YÖK suçlu, sağlık bakanlığı kendi içinde beğen beğenme bir şey diyor açıkça ilan ediyor uyguluyor, YÖK kendini anlamaz bilmez salak.
Salak Doçentlik jüriler. Ayrıca Türkiye YÖK salak Doçentlik jürileri, onlara sahtecilikle bu dergi SCI, SCI expanded diyen adayları suçlamadıkları, yalana alet oldukları için hapse atılmalıdır. DBS sistemde yalandan bu eser SCI ve SCI Expanded dergi diyen adayın jürisi yalana kanmışsa, o jüri hapse atılmalıdır.
YÖK jürilerinin sadece elektronik DBS sistemde SCI, SCI Expanded olmayan dergiyi kakalayan adayın yalanına kanması yıllardır olmuştur. Geçmişe dönük, tarihleri başvuruları, jürileri takip edilmeli, dergisi yalandan SCI, SCI Expanded deyip jüriyi kandıran doçent adayı da, yalana kanan jüri üyeside hapis cezası almalıdır. FETÖCÜ dür bu yalanı yapanda kananda. 
DBS elektronik sistem bence dahada iyi olabilir, en sevdiğim yanı, işte jüri SCI veya SCI Expanded olmayan bir yayına yalandan öyledir dediğinde, artık suçunu yıllar sonra bile mimlemek hapse atmak daha kolay olacaktır. Bokumun shate jürileri, aklınızı başınıza alın, çok değerli bir bilim insanının sürüm sürüm sürünüp faydalı görevini yapmasını geciktirmeyin, kafanıza bir gün sıçılır, dikkat edin. Görevini laikiyle yapan jürilere lafımız yok, pek tabii hayatta kalabildilerse.
YÖK ün uzmanlık sınavı diye aradığı sınav yüksek lisans bile alamamış bir gurup için hazırlanan sınav sorularından oluşmuş TUS Tıpta uzmanlık sınavıdır. Sağlık Bakanlığının çöpçü sınavının sorularının sınavına girmedi diye, dünyanın en üst düzey bilim zekasında bilim kaynaklarına sahip bilimcilerini yok etmeye çalışan jüri hapse atılmalıdır. Kanun eksikliğinden faydalanıp, yüksek lisans olmadan girilen ilkokul sınavı gibi bir sınavı şart koşmaya çalışan YÖK Doçent jüri hapse atılmalıdır.
Jüri şart koştuğu sınavın, örneğin sadece yüksek lisans mezunlarının alındığı bir sınav olmasını şart koşmalıdır. Luzumsuz sınav doludur ortalık. Bunlardan biride yüksek lisansı bile olmayan 4 yıllık üniversite mezunlarının alındığı uzman olduğu Sağlık Bakanlığı TUS sınavıdır. O sınavın seviyesi düşüktür. Sağlık Bakanlığı düşük seviye arıyorsa kendi seçimidir. YÖK yüksek lisans seviye ararken, kafasız geri zeka TUS sınavının düşük seviye olduğunu anlamamıştır. 4 yıllık kimyagerden beklenen bilgiyi ölçer Sağlık Bakanlığı, yüksek lisans yapmış ileri kimyager ise ancak YÖK Tus ile seçilir. Kafasına sıçılacak jüri dbs, kafanıza sıçılır siz yalana kanarsanız.

Pages