Pages

Friday, December 23, 2022

Çevre Bakanlığı ATIK konuda, Moleküler Biyoloji Biyofizik Uzmanları, Kimya Uzmanları ile görüşüyor mu?

Atıklarla ilgili her önüne gelen abuk sabuk konuşuyor. Konuşanlara bakıyorsunuz, sonu hurda olacak her teknoloji kendi  altlarında.
Kendi kendilerine havanda su dövmelerini abartmalarla, sadece kendileri kanar. 
İleri teknolojiler her zaman atık, çöp çıkarırlar, bilim ve teknoloji çöp sevmesekde, örneğin RADYOAKTİF MADDELER, çöp çıkarır. Tabiiki her çöp geri dönüşüm olmaz, SAĞLIĞA ZARARLI OLUR çöpten çıkarıp başka şeye dönüşmesi. Peki bunu bilen uzmanların oluru var mı o geri dönüşüm maddelerde. Baktım, daha radyoaktif madde bulaşık nedir r sini bilmiyorlar.
Tek kullanımlık Covid19 maskesini çöpten çıkarıp kullananlar da bu cahil akıllardan yola çıkmıştı.
Kısacası, Radyoaktivite Atık nedir bilmeyenlerin, ATIK ilgili ağzını açıp konuşması, cahilliklerini ona buna bulaştırmasıdır. Türkiye nin paralarını oraya buraya saçıp, lak lak yapıyorlar.
Bilimsel bir yayın, örneğin radyoaktif çöpleri yok edecek buluşlardır bilim. Salak salak konuşup üç beş salak kandırır bunlar ancak Türkiye den vergi toplayıp, halkın gayrimenkulünü istimlak edip.
Hani, uluslararası önemli bir dergide(Pubmed Q1 düzey bir yayın sahibi) yetkili mi yönetiyor. Kıçından öyle herkes osuruyor. Herkes öyle osurup birşey yapıyor demesin dşye Bilim var, bilimsel yayın var. Türkiye sahtekardır, mesela nobel ödülü alan bir adam var, aziz sancar diye. Sahtekar, başkalarının kaliteli yayınlarını yaptığını iddia eden yalancı, o Tıp Doktoru değil ki, Diploma verdiyse sahte, ne diye onun yalancılıkları var denmiyor.