Pages

Friday, December 23, 2022

Sahte cerrah ın sahte kimlikle, tıp-doktor diplomasız aylarca çalışması. Liseden sonra ÖSYM sınavı acısı hastalıklılar


Liseden sonra ÖSYM sınavı acısı  hastalıklılar:

Sahte cerrahın sadece 2022 tarihli bir sınav belgesi verip, aylarca hastaneden gerçek kimlik alabilmesinin çalışmasının suçlusu. 
1.Hastanenin Başhekimi
2.Hastanenin İnsan Kaynakları bölümü yetkilisi
3.Gerçek Tıp Doktoru diplomayı sormayan Klinik Şefi veya yetkili doktordur.
4.Türkiye de Tıp Doktoru Ünvanı yazan Tıp Doktoru Diploma soruşturması, kırk yıldır tüm ülkede oturmuş, kontrol edilen, direk liseden sonra ÖSYM sınavı ile kazanılan üniversiteden sorgulanan önemli bir sistemdir. Bu sistemi kullanmayan başhekim suçludur, başka sahtecileri korumak için, Tıo Doktoru diploma sorgulamayı hastanede engellemil. 
Ayrıca İnsan Kaynakları sicil birimi, çalıntı sorulu TUS sınavı değil, esasın Tıp Doktoru ünvanı yazan, Tıp Doktoru Diploması olduğuna saygı duymayıp, kontrol etmeden TIP DOKTORU DİPLOMA yı kabul etmişse, suçludur, cezalanmalıdır. 
Bunlar üniversiteye liseden sonra ÖSYM sınavı olmayan kimbilir kaçkişiye maaş bağlıyor, bir o genci buldular. 
İnsan Kaynakları sicil birimi, Başhekimi liseden sonra nasıl Tıp Doktoru Diploma almış bakmadı diye cezalanmalı. 
Sıçmışım o insan kaynakları sicil birimine, ulan sen ne boksun, gerçek bir liseden sonra başarılı ösym ve tıp doktoru dioloma görünce eğil ayaklarından öp. Kıskanç sizi. Sicil İnsan Kaynakları sahte liseden sonra ÖSYM sınav belge ve sahte Tıp Doktoru Diploma soruşturma başlatmadığı için, Başhekim le birlikte suçludur. 
Türkiye de çoğu başhekim ve insan kaynakları sicil de çalışanlar, liseden sonra ÖSYM sınavı başarılı puanla 6 yıllık tıp fakültesi kazanmış ve Tıp Doktoru ünvanı, Tıp Doktoru Diploması almış gerçek Tıp Doktoru Pratisyen Hekim i kıskanıyor. 
işte o genç bunu çok iyi anlayıp Türkiye buna müstehaktır diye kolayca sahtekarlık yapmış. Hastane başhekim suçludur. 
Aylarca sonra yakalanmasını yine başhekim liseden sonraki ÖSYM sınavı ve Tıp-Doktoru diplomayı soruşturmamış Diplomadaki üniversiteden, veya İnsan Kaynakları bölümü soruşturmamış, hastanede çalışan Tıp-Doktoru Pratisyen-Hekimler onca hasta bakmak işleri yanında, birde o sahte diploma veren genci yakalamışlar. 
Başhekim ne bok yemiş, insan kaynakları sicil bölüm ne bok yemiş, liseden sonra ÖSYM ve Tıp-Doktoru diploma kontrol etmek yönetmelikle belli, bunu bilmeyen insan kaynakları sicil nasıl iş yaptı diye maaş almış. 
-Ben o başhekim in, liseden sonra ÖSYM sınavı puanı nedir, soruşturulmasını istiyorum, liseden sonra hangi üniversite yi bitirmiş, Tıp Doktoru Diploma, Tıp-Doktoru-Diploma-Tescil numarası nedir soruşturulsun istiyorum. O bitirdiği liseden sonraki üniversitesi kaç yıllık idi? Kendi kıçı eksik, ondan o gencin Tıp Doktoru Ünvanı nı kıçından uydurmuş. 
UZMAN, 
ASİSTAN, 
TIP-DOKTORU (Pratisyen Hekim), üç kadro veya kimliği ayrı ayrı soruşturmasını bilmeyen ne bokuma başhekim olmuş. Diş-Tabip ne Tıp-Doktoru-Tabip-Pratisyen-Hekim ne bilmeyen salak cahil başhekim, müdür biliyorum, ne bokuma gerçek Pratisyen Hekim lerin yakalattığı, zaman verdiği iş için ekstra iş yaptığını diyor. 

Türkiye de, sınav belge, ders sınavı mezuniyet sınav listesi, en önemlisi TIP DOKTORU diploma kontrolü, 40 yıldır, ayrı ayrı yönetmeliklerle bellidir. 
Tıp Doktoru Diploma olmadan, birine sadece TUS sınavı belgesi ile, TIP DOKTORU dur demek, yanlıştır. 
Tıp Doktoru Diploma, 6 yıllık Tıp Fakültesi eğitimi gösterir ve bunu anlamayan bence kendi zaten sadece hemşire falandır, Tıp Doktoru değildir. 
Tıp Doktoru Diploma veya Tıp Doktoru Mezuniyet belgesi olmadan, bir kişiye o hastanenin, Tıp Doktoru eleman kimliği vermiş olması yanlıştır. 
O hastane bence sahtekar dolu, hemşireler orada Tıp Doktoru diye kendi sahtecilik yapıyor. 
Hastaneyi bırakın, Türkiye de, milletvekilleri ve Bakanların yarısı edevletten sahte üniversite mezun belge ile itibar kurtaran kişilerdir. 
Özellikle son on yıldır Türkiye nin devleti sahtekardır. Hepsi sahtecilik ile üniversite mezunudur. Tıp Doktoru online olunmuyor, o nedenle zor sahtecilik. 
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu, ikiside hiçbir liseden sonra 4 yıllık üniversite dediğimiz bir üniversite mezunu değildir. Orda burda haklarında belge gördüm. Yalandır. 
Erdoğan ilk belediye başkanı olduğunda, 1990 lı yıllarda, üniversite mezunu olmadığını, sahte belge vermediğini yüksek devlet otoritelerden biliyorum. O zamanlar sahte belgecilik zaten böyle yaygın değildi. 
Daha sonrasında ise dedikodu ve benzer isimlerde güya üniversite mezunu olmuş ayyuka çıkmış. 
Yalan. 
İyiki, o benim tanıdığım gerçek üniversite mezunu otoriteye sahte belge, sahte özgeçmiş vermemiş, anlatmamış.
Sahte cerrah Ayte veya başka ismi var, iktidarı örnek almış demekten doymazdım. 
Kılıçdaroğlu nunda liseden sonra 4 yıllık üniversite mezuniyeti yoktur. Yok efendim soyadını değişmiş, bokmuş, oymuş, şuymuş. Onun SGK çalışmaları ve hatipliği, partici politik çalışmaları vardır. 
Eğer Türkiye en önemli kişilerini yakalamayıp, bir küçük çocuktan sahtecilik acısı alıyorsa, vah vah olsun Türkiye ye. O küçük çocuk bence sahtecilik kahramanıdır, Türkiye nin gerçek yüzünü görmüş, çıkarmış bilmeden, maalesef suç işleyerek.
Sahte çek almak suçtur. Aylarca TIP DOKTORU diplomanın sorulmaması, hemşire ve Tıp Doktoru diploma ayırt edilememesi o hastane Başhekimi suçudur. O küçük çocuk en fazla iki yıl ceza almalıdır. Türkiye nin hertarafı sahte üniversite mezunu doludur. Hemşirelerin yarısı sahtecidir, tıp doktoru değil, Tıp Doktoru olduğunu söyler. Utanın be. 
O hastane de başka hemşireler yalancı, hemşire diplomayı, sahtekarlar Tıp Doktoru diploma diye kandırmış. Onları yakalayın utanmazlar. 
Ayrıca, o çocuk istiyorsa bir kariyer eğitimli birinden destek almalıdır, örneğin iki yıllık üniversite okuyabilir, veya 6 aylık sertifika alabilir. O çocuğa daha düşük düzeyli, Tıp Doktoru kadar saygın olmayan ama sağlık alanında yapabileceği işler öğretilmeli. 
Ülke sahteci dolu iken, o çocuk olanı  kapmış. Gülermisin, ağlarmısın. 
Hastanelerde yüzlercesi herkes sahtekar iken, özellikle erkek hemşireler sahtekar iken, bir o çocuğa mı on yıl ceza veriyorsunuz. Sıçmışım Türkiye nin politikasına, hukukuna. 
Mesela, ben Tıp Doktoru olduğunu, en azından sözle bile olsa söyleyip, sonra hastaya Sülük Uygulama yapan, gerçek hiçbir Tıp Doktoru na danışmadan yapan çok kişi biliyorum. 
Bunlar sahte belge uydurmuyor belki, haa tanıdık şu Tıp Doktoru biliyorum diyor, kanuna giriyor. O Tıp Doktoru dediğide, işte belki o yakalanan gibi. Yani gerçek Tıp Doktoru nu başına dikmiyor, çünkü maliyeti yüksek, bir yalancı buluyor. 
Tıp Doktoru başkanlığında Sülük Uygulama yapma yetkisi başka, kendi kendine hastaya sülük yapma kanunda farklıdır. 
Zaten bunlar, aa sülük atladı hastaya diyor sonra. 
Sülük Uygulama tescili sadece Tıp Doktoru diploma olunca olur. Devlet niye onları yakalamıyor. 
Şahsen, o Aytet çocuk, elleri tutuyor, tanıdığım bir yer var, Sülük Uygulama Tıp Doktoru ile, Lise Diploma yeter, birkaç günlük eğitim ile yardımcılık yapsın, Sülük Uygulama yapsın bir gerçek Tıp Doktoru başkanlığında, daha çok para kazanır o gençlikle, o ellerle. Ama tek başına Sülük Uygulama yapması, gene Tıp Doktoru olduğunu iddia etmesi yine büyük suçtur.
Türkiye de sahtecerrahlar çoktur. Ancak iki guruba ayrılırlar. 
1. Devletin kurban seçip yakaladığı, on yıldan başlayan hapis cezalı sahte-cerrahlar. 
2. Sahte-diplomalı olan ve Tıp Doktoru olmadığı halde Doktor olduğunu söyleyen, söyleten, ayrıca Türkiye politikacıların, sağlık bakanlığının sahtecilik huyunu suyunu iyi ayarlayıp, suçlu ama yakalanmayan sahte-cerrahlar. 
Binlerce hemşire, yalancıdır ve Tıp Doktoru olduğu yalanı atıyor, niye ceza almıyorlar?
Burası Türkiye, ondan. 
Çifte standartlı, kanunsuz, hakimlerin, savcıların liseden sonraki ÖSYM sınavı yalan ülke. 
Sahte-cerrah Ayte veya adı ne ise, eğer TIP DOKTORU ve Tıp Doktoru Diploma Numarası yazılı bir belge ondan istenmemiş ise, belge kontrol vazifesini yapmayan, o hastanenin başhekimi, klinik şefi ve İnsan Kaynakları bölümüdür. 
Diplomanın aslını sormayan Başhekimlik birimler suçludur. 
Çünki ona başhekimlik onaylı kimlik kartı vermişler sanki Tıp Doktoru diploması kontrol olmuş gibi, oysa lingonun ahırı, Tıp Doktoru Diploması aslı (fotokopisi olmaz) , sormayan bir kurum, ayıp ya, yuh be, ahır mı ulan. Oh ha. 
Ayrıca başhekim en az elli yıllık, Tıp Doktoru nasıl olunur, o yönetmelikleri bilmelidir. Türkiye nin en büyük hastalık tedavi eden Doktorları, en az otuz yıllık liseden sonra ÖSYM sınavlı, Tıp Doktoru diplomalıdır. 
Lingonun ahırında çalışan tüm diğer Tıp Doktoru diploma sahibi olmayıp, kendinin  Tıp Doktor olduğunu iddia edenler suçludur. O çocuğu özendiren, en fazla, hemşire olup, Tıp Doktoru olduğunu iddia eden başka erkek sahtekarlardır. 
Ayrıca, tüm dünyada, facebook gibi, SOSYAL MEDYA SİTELERİ bence sahteciliği övüyor, gerçekler başkalarının hoşuna gitmiyorsa sahteciliği öneriyor. 
Gerçi, devlet memurları belgeleri şanski, yönetmeliklerle belirli kontrolle kontrol olur. 
O çocuk gibi gençler, herkes yalancı görünce, yalan demek yanlış öğrenemiyor. 
Benim akrabalarım çocuklar bile, liseden sonra ÖSYM sınavı puanı nın çok önemli olduğunu, Tıp Doktoru olmanın onunla başladığını, her aşamada, liseden sonra ÖSYM sınavı düzeyin (örneğin kilı başına ilaç kantitatif hesap) önemini bilmiyorlardı. 
Binlerce erkek sahtekar, mesela hemşire sadece, Tıp Doktoru olduğu yalanı atıyor, propaganda yapıyor, gençlere o sınavsızsa sahtekardır diye öğretmiyor. 
Ayrıca, hiçbir 4 yıllık hemşire üniversite mezunu, bir Tıp-Doktoru kadar Genel Cerrahi dersi sınavı, ve uygulama bilmez. Tıp Doktoru nun, Cerrahi Eğitimi ile TUS sınavının hiçbir ilgisi yoktur, ancak 6 yıllık Tıp Fakültesi nde, Genel Cerrahi dersi sınavını üçüncü, dördüncü sınıfta geçmeden, Tıp Doktoru hastaya dikiş atmaz. Tıp Fakültesi ni liseden sonra ÖSYM ile kazanmak şart tabii, ancak hem yazılı hem pratik cerrahi var. 6 yıllık Tıp Fakültesi mezunu bir Tıp Doktoru, liseden sonraki 6 yıllık Tıp Fakültesi eğitiminde, kanamayı durdurmak üzere, kendi yönetiminde dikiş atar, hastaya genel anestezi vermenin gerekmediği kanser tümörlerin ameliyatını lokal anestezi ile kendi karar verir, yapar. Normal Doğum yaptırır, ancak, örneğin Genel Anestezi ile Nörojirürji Ameliyatını yapmaz. Hayati tehlikesi olan her durumda kanamayı durdurur, gerekirse dikiş atar. Reçete yazar. 
Bir uzman cerrah, hastanın burnunu güzel yaparken, hayatını tehlikeye sokar, anlamaz. Onu anlayan, liseden sonra ÖSYM sınavı ile Tıp Fakültesi Diploma almış Tıp Doktoru dur. Çok güzel burun yapmış, ama hastayı öldürmüşse, o uzman yanlıştır. 
Ayrıca, o çocuk haklı, liseden sonraki ÖSYM sınavı ilgili sahtekarlıkla diploma sahibi olan çok kişi biliyorum. Onun suçlusu ise üniversite Dekanlık Öğrenci İşleri oluyor. 
Dünya sahtekarların cenneti olmuş. 
Bu çocuğa neden hiçkimse Milli eğitim bakanlığı Masör Sertifika al dememiş. O kadar sürede, lise mezunu biri çok rahat Masör Sertifika alabilirdi. Yaşlı Bakımı, çocuk bakıcılığı, güzellik merkezi ayak yıkayıcılığı, diş hekimi yardımcılığı sertifika var, hem edevlette sertifika kanunlu çıkıyor, sadece video veya birkaç sayfa okunuyor. Onca hafta orada zaman kaybedeceğine, ilkokul mezunu birinin bile alacağı, kanuna uygun sertifika ile o gençlik kuvveti ile, hastane müdürü kadar para kazanırdı Türkiye de. Niye o gence kimse Tıp Doktoru olmak çok zor, başaramamış, ama sağlıklı bir genç, yapacağı işler, alacağı sertifika olabilir anlatmamış. 
Mesela burada bağlantıda https://istanbulbogazicienstitu.com/sertifika-programlari
diye birsürü sertifika eğitim veriliyor. Başka üniversiteler ve özel kurumlarda veriyor. Facebook gibi sosyal medya sitelerinde zaman kaybedecek yerde, birkaç edevlet sağlık ilgili eğitim sertifika alıp, garantisi yok iş bulmanın, ama kanunla davranabilirdi. Pek tabii bunlar, Boğaziçi Üniversitesi veya Tıp Fakültesi mezunu olduğu diploma değil. Ancak, Türkiye de artık liseden sonra ÖSYM sınavı ile sağlık alanında meslek sahibi olamayan gençler için birsürü yer var. Garantili iş değil, ancak o kadar çalışkan, genç, bedavaya gidip gelip ilgisini gösterip, sertifika eğitim takip etmiş belge sahibi olanları isteyen bulunuyor. 
Ayrıca o hastaneye, Hastane Temizlikçisi dediğimiz, mülakat ile sözlü görüşme ile kanuni alınabilirdi asgari ücretten. Bunu neden o gence öğreten olmadı da, ona yalancılık yolu açtılar. Para kazanabilirdi o gençlikle temizlikçi olsa. Mesela hastalar tahlil için idrarını kaba koyamıyor, onlara yardım edebilir ilkokul mezunu temizlikçiler eğitim videosu kursu tamamlayıp. Bari allah, peygamber, Amerikan cumhurbaşkanı kimliği verselermiş ona, lingonun ahırı. 
Neden Tıp-Doktoru yazan Diploma çok zor alamamışsa, kendi düzeyinde kanuna uygun iş aramasın. Bunu öğretmeliler gençlere. 
Eli kolu tutuyor, anlaşılan yalan sevmek dışında uyuşturucu bağımlısı falan değil, yeni gençlerde en büyük sorun, vucudu o işe yeterdi. Neden Sosyal Medya Online Siteleri sahtekarları bir şekilde destekliyor, lise mezunu gençlerin eli kolu tutuyor, bir sertifika almasına yardım etmiyor, sadece Tıp Doktoru nun liseden sonraki ÖSYM sınavı başarısını, 6 yıllık Tıp Fakültesi nin en az elli dersini, en az yüzde 60 sınav puanla geçmesine kıskanıyor, gençlere Tıp Doktoru Diploma almanın zorluğunu anlatmıyor da, önüne gelene, kanunu çiğneyerek Dr, Doktor desin istiyor. Türkiye de Tıp Doktoru kıskanan deliler gençleri saptırıyor. Yazık. 
O Facebook gibi sosyal medya sitelerinde, Doktor olduğunu söyleyen binlerce sahtekar kötü örnek oluyor. 
Hastanenin yetkilisi facebook gibi SOSYAL-MEDYA HESAPLARI ile niye muhatap oluyor, o hesaplarda daha var olmayan insanların sahte resim profilleri var. Zaten devlet memurlarının sosyal medya profilleri olması kanunda bile yanlış. Onlar bilimsel online site/profil değilki. 
Kimlik Tıp-Doktoru diploma, lise sonrası eğitimi sınavı kontrolü yapmasını, yaptırmasını bilmeyen nasıl Başhekim ve İnsan Kaynakları Sicil de çalışıyor, onlar suçludur. Yüksek Lisans bile yapsa, şahsen hemşirelerin Tıp Doktoru başına başhekim olmasına kesinlikle karşıyım.
Onlar Tıp Doktoru düşmanı genç yetiştiriyor. Onlar işte danışman Tıp-Doktoru na da danışmayıp, böyle sahtecileri çalıştırıyor. 
O genç değil, ona Tıp Doktoru Diploma kontrolsüz kimlik veren Hastane suçludur. 
Benim vergimi alıyor, kendi kanunsuz, sonra o insanlara hapishane masrafı çıkarıyor, benden alıyor. Yazıktır ülke ekonomisine. 
O sahte-cerrah için, Hafifletici suç olarak, Türkiye genelinde, son kırk yıldır, Tıp Doktoru kıskançlığının had düzeyde olduğu, 
-liseden sonra ÖSYM sınav başarı puanı, Tıp Doktoru Tescil ve Tıp Doktoru Diploması olmadığı halde, tüm hastanelerde, birçok temizlikçinin, sadece çalıntı sorulu KPSS ile iki yıllık veya 4 yıllık üniversite mezunlarının, Tıp-Doktoru Pratisyen Hekim olduğunu heryerde yalan atması denebilir. 
Tıp-Doktoru, Doktor kimliği, liseden sonraki ÖSYM sınavı puan belgesi görülmeden, 
6 yıllık Tıp Fakültesi Diploma aslı görülmeden verilemez. İnsan Kaynakları bölümünde, kendi o Aytem gibi, liseden sonra ÖSYM sınavı yeter puan başaramamış kıskanç  kişilerle dolu olduğundan, sahtecilik yaygınlaşmıştır. 
KOSKOCA liseden sonraki ÖSYM sınavı başarısına, birşey değildir diyen mimar tanıyorum. 
Yani Türkiye nin tümünde yanlışlık suç vardır, o genç o kötü yalancıları sahtecileri örnek almış. 
Ayrıca, diğer Tıp-Doktoru Pratisyen-Hekim lere, sahte belge, diploma ile hakaret etmiş, ancak ticari ilaç satma faaliyeti, diğer gerçek Tıp Doktoru olanlara, sahte kimliğine dayalı şiddet, fiziksel zarar uygulamamış. 
Bence, liseden sonra ÖSYM sınavı acısı  diye bir hastalık yok ancak, Nöroloji ve Psikiyatride adlandırılmalıdır. Türkiye de bu hastalar binlercedir. 
Asıl suçlu, İnsan Kaynakları bölümü, liseden sonra ÖSYM sınavına hakaret eden birim ve liseden sonra Tıp Doktoru Diploma sormayan Başhekim dir. 
Bu yanlışı engelleyecek yönetmelik ve kanunu unutturmaya çalışan devletin ra kendisi, liseden sonra ÖSYM sınavı acısı  hastalıklı, hemşireler, teknisyenler, sekreterler, çalıntı sorulu KPSS sınavlılar, Başhekimlerdir. 
Tıp Doktoru olmak çok masraflıdır tüm dünyada. Liseden sonraki ÖSYM sınavı Matematik, Fizik, Kimya gibi derslerde, hızlı akıl yürütme, Fizik, Kimya, Biyoloji nin temel olduğu alanlarda kantitatif düşünme, (ki bunsuz tıp okuyanlar depremde yıkılan ev gibi sakattır) düzeyini ölçer. Liseden sonraki Tıp Fakültesi 6 yıl ve okuması pahalıdır, ek işte çalışıp Tıp Fakültesi bitirmek çok zordur. Sınavları en zor okul, yine liseden sonraki Tıp Fakültesi dir. 
Eşek oluyor öyle okuyup Tıp-Doktoru diploma alan, Tıp Doktoru Tescil, Tıp Doktoru ünvanı hakkıyla alan bu ülkede. 
Onca yıl, o gençlikle, sarı veya korsan  taksicilikle veya aşçılık, terzilikle ev alırdı, kirasını yerdi, üstelik emekli maaşını da gençken  hemen alırdı o Tıp Doktoru Pratisyen Hekimler. 
Eşek enayi mi? kanunla hakkını alan gerçek Tıp Doktoru. 
Türkiye de, Psikologlar, Liseden sonra ÖSYM sınavı acısı  hastalıklılar diye bir rahatsızlık tanıyıp, gençlerle ilgilenmelidir. Tüm gençler sahtecerrah olup hapishane doldursa, kimin vergisi masrafa gidecek. 
Türkiye halkı tüm olarak Liseden sonra ÖSYM sınavı acısı  hastalıklı öntanısı ile psikolojik destek, veya genel bilgi almalıdır. Çalıntı sorulu TUS sınavı ile Tıp-Doktoru yazan Diploma nedir, cahil halk öğrensin. 
Başhekim ve İnsan Kaynakları bölümü önüne gelene Doktor, Tıp Doktoru demekten suçludur. 
Nasılki bir Er asker, askerdir ama komutan, albay olduğunu iddia ederse yanlıştır, veya onbaşı kıçından, yüzbaşıya, bir er için albaydır derse suçtur. Hastane içindede hiyerarşide, Albay, Komutan sözlerinden çok daha ayrıntılı, üstünde ne olduğu yazılı Tıp Doktoru diploma ile kanun yönetmelik vardır. Kıçından her Er askere, komutan, Albay, Paşa diyen herkes hapise atılmalıdır. Eğer kanunu yoksa, devlet suçludur, görev ihlali yapmıştır, kanun, yönetmelik, belge/format yapmamıştır. 
Bir Tıp Doktoru Diploması, tüm dünyada en az Binbaşı/Albay düzey ve üstüdür (300-3000 kişi/hasta yönetir ). 
Kafanıza sıçayım sizi Tıp Doktoru düşmanları. Ya, öyle işte liseden sonra ÖSYM sınavı başarılı puan ve 6 yıllık Tıp Fakültesi Diploma öyle zordur. 
Hastanelerin sicil bölümlerde, insan kaynakları bölümünde, taa 1975 den itibaren, merkezi kanuni ÖSYM tüm yönetmelikleri çöpe atan, gerek  hemşirelerin, gerek diğer 4 yıllık üniversitelilerin 1975 den itibaren, liseden sonra ÖSYM sınavında altına sıçıp, 6 yıllık Tıp Fakültesi kazanamadıklarını, 1975 den itibaren yönetmelikleri o sınavı görmemezlikten gelip, kanun çiğneyip ihlal edenler de cezalanmalıdır. 
Bunlar asıl gerçek Tıp Doktoru nun lise sonrası başarılı ÖSYM sınavı nı çöpe atan delidir. Bilmeyen, tüm insan kaynakları ekemanları suçludur, Başhekimi de suçludur. Gerçi, artık 2015 den sonra liseden sonraki ÖSYM sınavı (Matematik, Fizik, Kimya, fen bilimleri ) 1975-1980 li yıllardan kolaydır ama yinede liseden sonra 6 yıllık Tıp Fakültesi ÖSYM en zor sınavlardadır. 
Kendinize gelin, haddinizi bilin. Yada Türkiye halkını işte öyle okuma yazma bile bilmeyenlere kimlik dağıtıp, tedavi ettirin. 
Yahu maymun toplayın, kanserli yerlerinizi yesin. Size müstehaktır.