Monday, January 31, 2022

Elektrik akımına kapılan köpekten acı haber...

Türkiye'de, sadece Beşiktaş değil, Ataşehir de de elektrik kaçağı olan yerler var. O nedenle şahsen bilmediğim yerde, özellikle aşırı ışık gösterisi meydan, lamba varsa, korkup yürümüyorum.
Hayrettir, aşağıda tırnak içinde bir haber, bu gerçeği yakalamış. Ataşehir merkez de, göbek denen yer cıvarda da, ana cadde kaldırımda, elektrik kaçağı var bence. Kavşak var, orada durak var, orada elektrik kaçağı var. Bence ıslak ayakkabıdan geçerse, ayakta şiş, kaslarda hasar yapar elektrik. 
Yazık, köpek ıslak çıplak ayağıyla, elektrik akımına basmış. Sahiplerini korur köpekler, sahibini uyarmak için kendi tehlikeye basmış. 

"Beşiktaş'ta elektrik akımına kapıldığı iddia edilen köpek öldü. Köpeğin sahipleri olay yerinde uzun süre ağladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, elektrik kaçağının olduğu yer tamir edildi. Mahalle sakini Recep Uyanık "Arkadaş köpeğini gezdirmeye çıkartmış. Buraya gelince köpeğin ayakları çıplak olduğu için elektrik kaçağı olduğundan dolayı elektrik çarpmış. Köpek titremeye başlayınca sahibi köpek şaka yapıyor zannetmiş ama aslında köpek elektriğe çarpılmış ölüyormuş" dedi.

Pages