Sunday, June 9, 2024

miras cinayetleri, kardeş mirası değişince arttı

Kardeşten kardeşe miras kalmıyor artık yeni kanunla. Bu kanun kan bağı ilgili mirasın akmasını engelleyebilir. Bunu eski haline geri koymak da çözüm olmayabilir.
Çözüm zengin ile fakir evlenmemelidir. Veya kesinlikle para, miras sözleşme yapmalıdır. Bu açıdan, zengin erkek veya kadın ın, fakir erkek veya kadınla evlenmesi yanlıştır. 
Ze gin kız zengin koca, zengin erkek, zengin kız dan çocuk yapmalı. Veya çok açık sözleşmelerle, kan bağı olmayan fakir düşük seviyeli hısımların paravan çocuk üstünden bir çeşit miras hırsızlığı yapması engellenmeli. 
Üstelik bu örnek cinayetli İzmir-Rize hısımlıkta, Rizeli zengin dedenin kendi çocukları, 1975-1985 yıllarının zek, beyin faaliyet göstergesi, liseden sonra ÖSYM sınavda da, bu İzmir li hısımlardan çok daha başarılı, İzmir li gelin 500 ösym puan alamazken, Rizeli dedenin çocukları çok saha başarılı. Dede o yıllarda tıp önemli tıp kazan diyor, gelin tıp yazıyor ancak 1975-1985 li yıllarda 500 puan hiçbir alanda alamayıp, 480 civarla, ancak Ekonomi fakülte okuyor. Rizeli dedenin kendi kızı, rekor 600 üstü ÖSYM puanla heryeri ve babasının istediği Tıp Fakültesini merkezi, yedek değil, match olup kazanıyor. Yani İzmirli hısımların hiçbirşeyi bok değil, sonradan, bu Rizeli ailenin, özellikle o ÖSYM de 600 üstü puanlı dünya başarılı doktor un torpilleri sayesinde, o izmirli hısımlar bazı Türkiye kalpazan soruları bile yine bu dürüst Rizeli dedenin ailesinin zenginliği başarısı ile elde ediyor ve düşmanlıklarına araç ediyorlar. Rizeli dede bu izmirli çingenelerin cilt rengini de, koyu bulup, göz renginide, renksiz diye beğenmiyor. İzmirli gelin başlangıçta Rizeli ailenin başarısını takdir eder gibi görünüyor, fakat İzmir-Rizeli melez kızlara, Rizeli halalarının 600 üstü liseden sonra ÖSYM sınavı başarısını öğretmiyor bile, kendisinin o devirde istenen Tıp-Doktoru olmayı istemyip Ekonomi birinci istediği yalanı öğretiyor. Amacı yalanla Rizeli halanın başarısını çocuklardan saklamak. Biyolojik yapılarını da uygun bulmuyor Rizeli dede. Yani bu İzmir li hısımlar bir bok değil, Rizeli dede haklı çıkıyor. 
Hatta evlenmeden çocuk yapmak bile miras yani zengin in parasını çalabilir. Çocuk doğuruyorlar, sonra o çocuk doğal kanı ile mirasçı oluyor, tam o an sonra o çocuğu öldürüyorlar, miras ona kan bağı geçmişti, ölünce onun yaşlı kan bağı olmayan akrabaları hatta üvey anne babası mirası bir şekilde çalıyor. Böyle cinayetleri yakalamak imkansız Türkiye de. 
Örnek vereyim. 
Ayşe, Ahmet iki çocuk. Ahmetin iki kızı var. Babalarından Ahmetin iki kızı ve Ahmet in kızkardeşi mirası alıyor babaları, yani dede ölünce. Sonra Ahmet in babası öldükten sonra Ahmet de ölüyor. Ahmet değil, onun babası yani dede zengin. Dedenin malı, Ahmetin iki kızı ve Ahmet in kızkardeşi ne intikal ediyor. Bu aşamaya kadar doğru, dedenin kan bağlı iki torunu ve kan bağlı kızı Ayşe mirası alıyor. 
Tam o ara cinayetle, Ahmetin iki kızı öldürülüyor, Ahmetin karısı Ahmet ölünce kızları da ölünce, dede ile hiçkanbağı yok, belli parayı kimle yiyecek, dedenin mirasını hiçkanbağı yok alıyor, oysa, Ayşe kan bağı sahibi o alıyordu evvelden. 
Dediğim gibi Türkiye miras cinayetleri nin hertürü bir yer. Ben miras sözleşmeler yapılsın, kanbağı olmayan insanlara asla gitmesin uğraşıyorum. Dedenin biyolojik nesli o parayı savursa yine hakkı, ama kocasını bakmamış, iki kızını öldürenlere karışmamış o kadının (ki kan bağı olmayan erkek de örnek olabilir) akrabalarının dedenin mirasını alması bence caniliktir, hırsızlıktır. Olmaz demeyin. Oluyor. 

Bu kanun Amerika dada var, ama en azından açıkça anlatıyor. Erkek, ölen karısının babasından mirasını yeni karıya veriyor ölünce, oda bu koca ölünce sonraki yeni kocasına veriyor. Hiç kan bağı yok. Ama Amerika da kanunlar ve sözleşmeler var. Bu biliniyor istenmezse engelleniyor sözleşme ile. 
Yani erkek veya kadın ölen eşinin babasının mirasını paravan çocuk doğurup sonra o çocuk ölünce o doğurduğu dedenin kan bağlı ölen çocuk mirastan çalıyor gibi. 
Siz siz olun eşek olmayın, paravan çocuk doğurmak, doğurtmak hem erkek hem kadınların hırsızlığına kılıf işi. 
Benim bir akrabam genç kız böyle öldürüldü, ispatı yok. Yani miras sahibi olmak bile güvenlik masrafı, devlet komunist, vergi vergi mülk sahiplerini ezdi. Mirası olanları öldürmek isteyen çok. Hırsızlığın yeni türü Türkiye de. 
Asla evlenmeyin, çocuk sahibi olurken dikkat edin, paravan yani mirası alınca ölecek çocuk sahibi olmayın. Türkiye cani dolu. 
En önemli şey kan bağı ilişki ve kan bağı derecedir. Kızı oğlu en önemli kan bağına sahiptir, parayı çöpe atsa gene o kanbağı en yüksek olan yapmalı. Ama anlattığım örnekte, tüm kanbağı ilgili insanlar ya yaşlanıp, yada cinayetle ölünce miras ilgisiz kan bağı yani biyolojik kan bağı olmayanlara gitmiş. Asla güvenmeden evlenmeyin, paravan ölecek miras çaldıracak çocuk sahibi olmayın. 
Bir Rizeli dede, İzmir den oğluna gelin istemez, beğenmiyorum o aileyi hukukunu der. Boş imzalı kağıt verir kızına, bu işle uğraşsın diye. Gitmez düğüne, sonra önce oğlu ölür, sonra kendi ölür, miras iki kız toruna kalır, ve diğer yaşayan kendi çocukları na kalır, babaları ölmüş, kendi oğlu ölmüş ama yanlış değil, kan bağı var torunlara, ama iki torundan nedense çocuk doğurma yaşının geçmesini beklerler, bir torun tam kendi evlenip biyolojik kan ilerletecekken, onu öldürürler, cinayet faili meçhul kalır. Diğer torunda daha yaşlı, ölen oğlunun karısıda yaşlı, dedenin mirası böylece, karşı çıktığı o İzmir aileye gidecek. Kızı babam bana boş imzalı kağıt verdi, babamın mirası İzmir li kan bağı olmayan insanlara gitmesin, kan bağı çocuğu bilir dedi der mahkemeye. Ama Türkiye mahkemeleri kendi, miras hırsızı. Komunist miras sahibi çocuk düşmanı Türkiye.
Kim zengin, kim üstün? Rizeli dede kesinlikle ölen oğlunun evlendiği gelin in aileden en az on kat zengin. Ayrıca, gelin in ailesi eğitimde başarı, mesela en zor ösym yıllarda ösym sınav başarıda, yine gelin 500 puan istemiş alamamış, Rizeli zengin bavanın kızı 1975-1985 gibi en zor yıllarda rekor puanla, İzmir lilerin alamadığı başarıyı almış. Yani bu İzmir li gekin in ailesi valtan itibaren, Rizeli aikeye göre hep daha düşük seviyede, para ve eğitimde, yinede az çok öaluşan feçinen, Rizeli ailenin torpili, Rizeli dedenin dünya başarılı kızının torpili ile iş buluyor çalışıyor, ölen kocanın iki İzmir-Rize kan bağlı çocuğu büyüyor, Rizeli dedenin mirası İsmir-Rize kan bağlı iki toruna geçiyor, torunlardan biri faili neçhul ispatsız ölünce, hiç kan bapı olmayan, düşük eğitim başarılı, her işi Rizeli dedenin kızı sayesinde olan gelin, kocası yıllardır yok ölmüş, paravan kızı üstünden onu istemeyen dedenin mirasa konuyor. Peki o gelin ve diğer torun ölünce ne, miras o hiç istenmeyen düşük  seviyeli İzmir li aikeye, dedenin sevnediği istemediği aikeye gidecek. Sıçmışım Türkiye hukukuna, sıçmışım geri zekalı ama gerçek üstün beyini kıskananlara. 
Böylece işte hukuksuz Türkiye çıkar. 

Pages