Saturday, November 11, 2023

Türkiye de eğitimsizleri uyduruk sınavları baştacı yapan

Birileri Instagram da bişeyler yazmışda, milyonlarca eğitimsizde onlara inanmışda.. Yahu instagram facebook gibi sosyal medya hesapları ne bokki sen gidip oradan eğitim alıyorsun. Kimse seni zorlamıyorki, orası eğitim, Peer Reviewed kurum değilki. Gerçekleri anlatınca inanmayan beyinsiz Türkiye halkı o gibi sitelerden medet umuyorsa, orada da birileri boş durmuyorsa. instagram da dedikleri çok aslı yoktu diye birilerini suçlamak komedidir. Instagram facebook gözlere şenlik, ayrıca bedavaya bildiğin telefona sahip insanla konuşacağın, internete bedavaya resim koyacağın yerdir. Adı üstünde sosyal medya. Fatura sözleşme mi yapmış bunlar yoo. Instagram da resimler gerçek olmak zorunda kanun yokki. Hatta rüyalarını bile anlatman kanuni. Instagram Facebook bok değilki orada bir bok olup öbürünü kandırsın sosyal medya fenomeni. Yahu ne gidiyorsun, üye oluyorsun, ilkokul zorunlu, Instagram zorunlu bir kurum değilki.Reklam a inan inanma. Reklam suç değilki. 
Gerçek belge diploma sınav düşmanı Türkiye ye yazıklar olsun. Ben 4 ay boyunca ilkokul mezunu biri doktor diye hastanede dolandı diye oranın Başhekimi ve hastanenin insan kaynakları bölümünü suçlamıştım. Sağlık Bakanlığı da gerçek Tıp Doktoru düşmanı politikalardan suçladım. Instagram dan akıl değil renk görüntü alırsın. Instagram facebook bok değilki bilmeyenler orada birileri onlara yalan attı deme hakkına sahip değil. Instagram facebook oyun bahçesi git oyna. O kadar. Yok efendim güzellik ürünü kalitesiz miş. Yahu o zaman ne diye Tıp Doktoru maaşını düşürüyorsun bu işi bilene sormuyorsun. Gitmiş instagram Facebook da ne bok arıyorsunki. Oku instagram ve facebook nedir. Reklam nedir. Türkiye beyinsiz dolmuş. Beyni olanlara saygısı yok.
Bunlar instagramdan reklam yapmış, yahu ben instagram facebook u sadece reklam vermeye kullanırım. Asıl deliler instagramdan facebook dan eğitim almaya çalışan deliler.
Ne yapmış bunlar instagramdan. Daha ilk cümlesinde salak salak konuşan kendini gizlemeyen bu sosyal medya influencer insanlar ne yapmışta suç olmuş, komedi. Ne demiş, beş dakika dinledim, bütün salak düşüncelerini, ilk anda saklamadan söyleyen bu instagram influencer ne yapmışta birini yanıltmış. Yahu o sizin beyinsiz idealleri rüyalarınızı anlatıyor. Niye suçluyorsunuz. Hapishanelerde hırsızlar katiller ceza görsün vergi veriyorum. Salaklar salaklara hikaye inandırmış Türkiye hukukda suç değilki. Tababet ve şuabat kanuna uygunsuz sahte doktorculuk yapmamışki. Salak salak konuşuyor, ama Doktor, diye konuşmuyor ki. Instagram Facebook salaklıkları salaklık tabii, ama oralar sosyal medya adı üstünde. Bu suçladıkları instagram influencer demişmi ahanda size üniversite referans belgem, ahanda size sağlık konuda en önemli sınav lise sonrası ösym yüksek puan ve Tıp Doktoru diploması. Yoo dememiş, hatta ima bile etmemiş. Hatta haberi olup karşı çıkacak bir eğitimi bile yok. Ee siz deli olan doğruyu duymaktan hoşlanmayanlar instagram facebook yalanı sevenler oyalanın durun. O kız fotojenik diye instagram facebookda göze çarptı diye saçma sapan facebook instagram saçmaları çok takipçi aldı diye ne diye suçlanmış. Yahuu instagram facebook baştan dibe reklam influencer oyun yeridir. Öyle bedava o kadar olur. Git para ver internet sayfanı aç. O instagram influencerden daha yalan atanları hapise niye atmamışlar, çünki onlar daha az fotojenikmiş instagram da.
Ben sülük satıcısı gördüm, cilde takılan maskeyi bile at başkası takmamalı öğrenmiş, kalkmış akıl vermiş, sülükleri bekletin sonra aynı sülük birkaç insandan kan alsın. Bu bilgiyi yazmak suçtur asıl. Ama sağlık bakanlığı fotojenikliği başına bela bu medya fenomenlere bulaşmış.
Tıp Doktoru kimliği diploması ve eğitimi yalanı hiçbir şekilde söylememişler bu salaklar. Sağlık Bakanlığı suçludur asıl gerçek Tıp-Doktoru nedir halka öğretmeyen. Türkiye halkı eğitimsiz, gerçek Tıp-Doktoru düşmanı kültürsüzdür.
Nefes açıyormuş kızkardeşi, üfürükçü diyor kızkardeşine, başka salaklığı, ama kızkardeşi liseden sonea ösym sınavı kazandı Tıp Fakültesi 6 yıllık kazandı, gerçek Tıp-Doktoru diploması var, kanuni doktordur yalanı atmıyor ki. Türkiye kanunda bu nefes açıyor cümle suç değil. Çünki kanun sağlık konuda Tıp-Doktoru Diploma şart koşuyor, halka öğretiyor, öğrenene, kanunu takmayan o influencer değil, öyle biri olsun isteyen salaklar.
Tababet ve şuabatı kanun açıktır, facebook instagram gibi yerler bok değildir.
Türkiye de sahte seneti alan suçlu. Veya diyelim biri Tıp-Doktoru diplomalı değil, biri ona yanlışlıkla Doktor demişse, yine ona yanlış diyen suçludur. Biri ona demekle doktor olunmaz.
Amerika da mesela insan dışkısından tedavi ettiklerini diyen var, inanan var. Doğru yanlış, bunlar Tıp-Doktoru olmayan insanların bulaşmaması gerek şeyler.
Instagram Facebook bok değildir, oradan akıl eğitim almak isteyenler asıl yanlıştır. Oralar bedava internet hosting kullan hepsi o.
Youtube sosyal medyada bişeyi sevip kulağı gözü dinlendirmek yanlış değil, hatta belki bir illuzyon sunulan size, ancak dinlendirici buluyorsanız yanlış değil. Yanlış olan her sosyal medya nın dediğinin doğru olduğuna inanmak. Ayrıca sosyal medya fenomenler aksine ufak hayal yalanlarla belki dert unutturma peşinde. Sosyal medya nedir bilip zaman vermeli. Instagram facebook bir bok değildir, gerçek olmak, eğitim kurumu olmak zorunda değildir. Ben şahsen facebook ve instagramda ürün reklamı için hesap açtım, kapattım, onun dışında yıllarca uğramadığım, gerçekliklerine asla saygım olmayan yerler. Yinede teşekkür etmeli sahiplerine, bedavaya resim video koyuluyor internete.
Internette kediler maymunlar bile hoş halleri ile fenomen olabilir, yanlış yok bunda. Fotojenik birileri bunu kazanç yapıyorsa neden olmasın. Ayrıca bu bedava sosyal medya web İnternet sitelerde takipçi sayısı da öyle güvenilir anlama alınacak bişey değildir. Bilgisayar Uzmanı birine sorulursa anlaşılır. Bu kadar aciddi biryerde bunlar o sitede başkalarının o sitedeki haklarını ihlal de etmemiş, telif hakkına ismine sataşmamış. Maymunlar, kediler köpekler, hatta fareler sosyal medya böyle sitelerded fenomen oluyorda, para kazanıyorda, bunlar rakamı yanlış doğru üç beş kuruş kazadıysa kime ne. Kanunlarda açık varsa git kanunu düzelt. Arabası varmış, oyuncak mı soran varmı. Yahu diyorum, o sosyal medya sitelerde kural kimseye sataşmamak, onun dışında, arabam evim uçağım var diyenin boyut verip konuşma şartı yokki. 
Sahte senet hikaye örnek. Sahte seneti alan suçlu kanunda. Hapishaneler durduk yerde katil hırsız, başkalarına iftira atan, devleti içten hilelerle yalanlarla kanunu çarpıtmalarla soyanların yeri. Gereksiz dolmamalı hapishaneler. 
Birisi bu influencer sosyal medya fenomeni Türkiye nin düzeyini düşürdü demiş, yoo ben ve tanıdığım binlerce Türkiye bayan bu bayanı sadece suçlanıp ceza verilince tanıdı. Yani bu bayanı asıl Türkiye nin belli salakları bilhassa baş tacı yapmış. Onlara rğitim, sınav, kanun kural anlatan ben ve başkalarını değil bu bayanı istemişler. Hastanede 4 ay doktor diye iş yapan biriside sadece yanlış düzeni götürenlerden. Diyelim ki bunlar karı koca manken ve kazandıkları parayı ödeyenler suçlu. O halde onları bulup yargılayın. Bunlar karı koca fotojenik bir çift her anlarını paylaşıyorlar. Ayrıca yıllarca Türkiye nin beş para etmez diploma veren üniversitelerinde zaman vucut harcamamışlar. Robot veya aşırı filtrelerle videolar değilmiş, canlı etlerinin videoları imiş. Türkiye nin çarpık düzeninin acısını, karı koca internet artisti mankeni fenomeninden reklam yüzlerinden çıkarmak yanlış. Benim gezdiğim mahallelerde yaşamışlar, hiç karşıma çıkıp onları illa tanıyayım diye bir rahatsızlık vermiş değiller. Kimseyi zorlayıp kendilerini medyada takip ettirmiş değiller. Onlara verilen para yanlış kazanılmışsa, git onları bul.
Ayrıca bu sosyal medya fenomeni bayanın sonradan şansının nasıl döndüğünün en büyük nedeni tıp bilimi plastik cerrahi ameliyat başarısı ayrıca, medya ortamında yüzünü böyle kullanamazmış estetik ameliyatı öncesi. Akıl etmiş, gözü yüzü düzgün, burnuna estetik yaptırmış, şansı dönmüş, eski burnunun çalışkanlık döneminş, ameliyat sonrası da kullanmış, yüzünü reklam yüzü yapmış. Ayrıca manken düzgün vucutlu ve kamera altında çalışıyor, görüntü veriyor. Bunlar Türkiye de çalışmaktan. 
Yurtdışında da var böyle medya yüzleri.
Facebook instagram ve diğer sosyal medya siteleri bence bedava teknoloji sunuyor, iyi bir şey. Ancak oradaki hiçbir profil Peer Reviewed değil. Eğitimi reklamlardan almak yanlış. Türkiye halkı gençleri  son yıllarda gerçek bilimci, gerçek sınavlı eğitimli insana düşman. Bu karı koca ile uğraşacağına Türkiye gençlerine doğru hukuk, yönetmelik öğretmek gerekir.
Ticaret Hukuku şirket hukuku dünyanın heryerinde avantaj yolları bulabilip insanları zengin edebiliyor. 
O kanun açıkları varsa kullanan değil, devlet suçludur. Şirket hukuku ticaret hukuku varken yıllarca eşek olup üniversiteler sınavlar bitirmek belki enayilik ve devletin üniversite gerekliliğini yanlış reklamı. Yanlış olan onların zenginliği değil, Üç kuruşa koskoca Tıp-Doktoru Diploması sahibini çalıştıran devlet. Çalışma ücretleri çok düşük, yanlış olan o. Oku oku devlet sana gene hakaret edecek bir yer bulmaya fink atıyor. Maaşlar korkunç düşük. 
Özellikle uluslararası ilişkiler tüm dünyada kanun ile yapıldığında maliyetler kişilere korkunç yük. Türkiye uluslararası ilişkilerini bence rastgele bazı vatandaşların haklarını piç edip yürütüyor. Veya bazı insanlar rastgele bişeyler yapıyor. 
Herşeyi bilmek istiyorum bu işte dersen bok iş bulursun ayrıca. 

Pages