Tuesday, March 21, 2023

Tıp Doktoru düşmanlığı kıskançlığı

Türkiye de hiçbir meslek, hiçbir uzmanlık Tıp Doktoru Ünvanı nın kıskanılması kadar kıskanılmamıştır.
Gerçek tıp doktoru, liseden sonra ÖSYM sınavı hakkıyla kazanıp, üstünde TIP DOKTORU Diploma yazan, Tıp Doktoru ünvanı, aldığı yazan diploma sahibidir.
Uzmanlık Belgesi Tıp Doktoru demek değildir. 
Tıp Doktoru ise Tıp da Doktor düzeyde İhtisas sahibidir, alanı Tıp dır. 
Tıp alanının uzmanı, Tıp Doktoru dur. Liseden sonra ÖSYM sınavı yetersiz puan olan da  sahtecidir. Taa liseden sonraki ÖSYM sınav kontrol edilir. Bunların kontrolü en az 60 yıldır Türkiye de mümkün. 
Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki Uzmanlık belgesi ise şuabat demektir ve Tıp Doktoru olmakla ilgili değildir. 
Diş Hekimi mesela Diş Hekimidir, ancak Tıp Doktoru yetkisi yoktur, Doktordan düşük, master düzeydedir Diş Hekimi, Doktor ünvanı yoktur. 
Veya Sağlık Bakanlığı Uzmanlık Tüzüğündeki Uzmanlık Belgesi sahte değildir ancak Tıp Doktoru olamamıştır bir kısmı. Tıp Doktoru Diploma, Tıp Alanının uzmanlığıdır,tescilidir. 
Sahtecileri çoğaltan başhekim ve sağlık bakanlığı kendisidir. 
Sağlık Bakanlığı o kadar kıskanıyor ki Tıp Doktoru ünvanı ve Tıp Doktoru Diploma sını neredeyse tarihten silse rahat edecek. Nedeni aslında Sağlık Bakanlığı kendi dolandırıcı, Dr Tıp Doktoru ünvanını kıçından hemşireye, kapıcıya veriyor. 
Birkaç sahte doktoru yakalamışlar hayret. 

Benim bir tanıdığım geri zekalı, ösym sınav da geri zekasıyla bir bok kazanamayıp bir yerden bir şeyin yetkisi belgesi almış. Daha önlisansı yok, lise diploması da online. 
O önlisans bile olamayan belgeyle koskoca Tıp Doktoru na dil uzatmaya çalışıyordu. Bir bok olduğunu ispata çalışıyordu. Aşağılık kıskançlıktan Tıp Doktoru nu yese doymaz bunlar. Yahu senin daha iki yıllık önlisansın bile yok, yetmiş yetmemiş konuşuyor ösym sınavda altına sıçmış. 
Tıp Doktoru ünvanı nın diplomasının yetkisi kanunla korunuyor. Laf kalabalığı ile Tıp Doktoru düşmanlığı yapanlar beter olsun. Oh olsun. Maymunlara ameliyat tedavi olsunlar. Oh. 
Yemezler, Tıp Doktoru nu kıskanan kendi zarar eder. 
Oh olsun, sahte cerrahların elinde beter olun. 
Sahte cerrah bir genç varmış, Tıp Doktoru olduğu nu söylemiş, hastane Başhekim insan kaynakları bölümüde ona, görev ihmali yapmış, diploması nı sormamış, hayret. Tek sorumlusu Sağlık Bakanlığı dır, ve Başhekim dir, o hastanenin İnsan Kaynakları bölümüdür. O kişiye Personel Kartına, Tıp Doktoru Diploma görmeden, Tıp Doktoru ünvan görmeden, Dr/Tabip yazan cahil yetersiz Başhekim, Sağlık Bakanlığı ve İnsan Kaynakları suçludur. 
Bir başka Doktorun görevinin öyle kimlik vermek olmadığını bilmeyen avukat, hakim de suçlanmalıdır. 
Hastanedeki başka gerçek bir Tıp Doktoru yeni gelen bir Tıp Doktorun Diploması nı kontrol etmekten maaş almaz, görevi hastayla başından aşmış. 
Bunu hukukçular bile bilmiyorsa, vah ÖSYM kuyruk acılı insan dolu geri zekalı Türkiye ye. Sağlık Bakanlığı sahteci seviyor, Tıp Doktoru Diploma ve ünvanı belgeyi kıskanıyor. Sağlık Bakanlığı herkese Dr dediği için kurum olarak ceza almalıdır. 
Gülermisin, ağlarmısın, bir genç yol yordamı Sağlık Bakanlığı nın bu kanunsuz huyunu, gerçek Tıp Doktoru düşmanlığını anlayıp sahte cerrahlık yapmış, hayret yüzlerce sahteci, (diploması Tıp Doktoru yazmadan Dr olduğunu yazan) ortada yakalanmıyor da, hayret nasıl yakalamışlar o genci. 
Insanın sıçmayada yetkisi lazım. Yetki nedir ne değildir YÖK üniversite diploması ortaya koyuyor. Bir ülkenin başı sahte diplomalıda, ne bilecek önlisansı bile olmayan geri zeka biri nedir diye. 
Liseden sonra ÖSYM sınavı yüksek puanı olmadan şu bu yetki belgesi, daha önlisansı yokken alınan o yetkiler, tuvalete sıçtığın  boktur. 
Liseden sonra ÖSYM sınavı olmadan tıp fakültesi yedekten sahtecilikle bitirenler de bulunmalıdır. 
ÖSYM başarılı sınav belgesi olmayan herkes gerçek Tıp-Doktoru nu kıskanıyor. Öylelerini bırakın maymunlar ameliyat etsin. Oh. 
İki yıllık önlisans bile alamayıp, yetki belgesi ile üniversite kazanamamış geri zekalı türklerin sarıldığı bir şeydir. 
YÖK vardır, Üniversite vardır, ünvan vardır. Bunlar Tıp Doktoru diplomasına deliriyor kıskançlıktan. Yetki Belgesi önlisanstan çok düşük birşeydir. Ayrıca hukukçuların içindede sahtecilerin olduğunu sanıyorum. 
Koskoca yüksek puanla Tıp Doktoru ünvan almış birinin ünvan ve diploması, önlisans bile olmayan bir geri zekalının yetki belgesi ile dil uzatılmaya çalışılıyor. 
Ulan siz geri zekalısınız. Kıskanın, çatlayın patlayın. Bir bok olamayıp, önlisans bile alamayıp, yetki belgesi ile sıçmak işinizi yapın. 
Türkiye gazetecilerinin hepsi deli, salaktır, bir başka doktor, öbür doktora kimlik vermez, bunu kıçından uyduran gazetecilerdede liseden sonra ÖSYM sınavı kuyruk acısı var bence. Hepsi deli. 
Sağlık Bakanlığı kıskançlıkta o kadar ileriye gidiyor ki, yakında liseden sonra ÖSYM sınavı başarı ile kazanılan 6 yıllık Tıp Fakültesi yoktur diyecek deli dolu Sağlık Bakanlığı. 
Tıpta Uzmanlık Tüzüğü Uzmanlık Dairesi de geri zekalı dolu,Tıp Doktoru ünvanı, Diploma nedir bilmeyen kıskanç dolu. 
Gidersin notere imza atar, sözleşme yaparsın, ilkokul mezunu bile olmayan birine Yetki Belgesi verirsin, o kişi o dakika Kanuni Yetkili Kişi olur, yanlışı yoktur. 
Mesele üzümü yemek değil, bağcıyı döğmek, Tıp Doktoru Diploma Ünvanı düşmanlığı. 

Pages