Sunday, January 8, 2023

sağlık bakanlığı yeni mezun tıp doktorunu alıyor harcıyor

Sağlık Bakanlığı son zamanlarda geri zekalı doludur. Pratisyen Hekim (Tıp Doktoru) uzmanlıktır, ve uzmanlık dairesinden tescil olur, Tıp Doktoru  Diploması Tescil Numarası BİR UZMANLIK BELGEDİR, Tıp Doktoru diploma numarası nın üstüne ayrıca tescil numarası alınmıştır ihtisas  daireden. Bunu Sağlık Bakanlığı kıçına sokacağına, ne yaptığını öğrensin. Tıp-Doktoru olmak başlı başına uzmanlıktır, uzmanlık alanı Tıp, Genel Tababet dir. Ancak uzmanlıkta da ilerlenir, tüm dünyada böyledir. Uzmanlık Yan Dal daha da ileridir. Burada, Sağlık Bakanlığı Tıp Doktoru kökeni gerçeğini önce geri zekasına sokmalıdır, kıçına değil. Fellowship de bir uzmanlık eğitimidir. Türkiye de liseden sonraki Tıp Fakültesi mezunu Tıp Doktoru müfredat ve sınavları, yurt dışında Licensed Physician, Board Certified uzmana eşittir. Türkiye de tıp fakültesi daha uzundur, ayrıca, Fakülte kendi sınavlarını daha kaliteli yapıyor. Gittikçe daha da uzmanlaşmış bir Tıp Doktoru, mesela uluslararası çok kaliteli q1 yayınları olan Tıp Doktoru Profesör ise, en yüksek uzmandır. Geri zekalı Sağlık Bakanlığı uzman köpeklere yakında cerrah kimliği verirse şaşmam. Sağlık Bakanlığı öğretmen ve Tıp-Doktoru-Profesör nasıl oluyor bilmeyen aptal Tıp Doktoru düşmanı doludur.
Yeni mezun bir Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim alanını çok seviyorsa, ki çok Tıp-Doktoru, Pratisyen Hekim uzmanlık alanını seviyor, onlara iki yıllık ihtisas rotasyonları yaptırmalı Sağlık Bakanlığı. Sağlık Bakanlığı nın Pratisyen Hekim i olmak çok zordur, asıl Tıp Doktoru asistan eğitim çok kolaydır. 
Tıp Doktoru Pratisyen hekim bin işe birden bakıyor, Pratisyen Hekim lerin başına, Profesör Pratisyen Hekim gelmeli, onları en az iki aylık rotasyonlara göndermeli, ve Pratisyen Hekim uzmanlık eğitimi planlanmalıdır. Tıp Doktoru nedir, ne sınav geçmiş bilmeyen insanlar rabiiki dediğim Tıp Doktoru rotasyonların Sağlık Bakanlığı na bağlı hastanelerde yapamazlar. Tıp Doktoru Pratisyen Hekim ler, uzmanlık eğitimi esası olan Rotasyon sistemini sınavla başarıp zaten Tıp Doktoru Diploma alıyor. Kafana sıçayım sağlık bakanlığı, bir boktan haberi olmayan insanlar var orda. Çalıntı sorulu TUS sınavı ile uzman oldu diye şahsen hiçbir kimseye saygı duyulmasın. Ancak onlar da zaten Tıp Doktoru ona bakıyorum neyseki.
Salak Sağlık Bakanlığı asıl zor işi Tıp Doktoru Pratisyen Hekim e yaptırıyor da, o çalıntı sorulu TUS sınavı ile asistan olanlar ihtisas eğitimi alabiliyor. 
O asistanlar aynı anda bir hastanın herşeyine bakmıyor, öbür servise yolluyor. Örneğin kan tahlilşnde bile iki ay sadece belli parametrekeri okuyor. Pratisyen hekim allah gibi herşeyle ilgileniyor. Pratisyen Hekim Tıp-Doktoru da, Rotasyon yapıp, öbür Tıp Doktoru Pratisyen Hekim e sevk etmelidir. Şu ay şu Rotasyon yapıyorum, siz diğer Pratisyen Hekim e gidin diyebilmelidir. Ne bokuma Tıp Fakültesi Rotasyon Sistemini Tıp Doktoru Pratisyen Hekim den kaldırıyor sağlık bakanlığı, deli salak. Öyle olunca, Pratisyen Hekim Tıp-Doktorundan herşey bekleniyor biranda.
Sağlık Bakanlığı deli, salak dolu. Kelime oyunlarından vaşja bok bilmeyen, kanun yönetmelikleri 1975 den itibaren yırtıp atan, Profesör demenin, Tıp Doktoru kökenli ve Hemşire kökenli için ayrı olduğunu bilmeyen, hatta ortaokul mezunu öğretmene kıçından Profesör diyen geri zekalı dolu Sağlık Bakanlığı. Tek ortak noktaları, hepsi Tıp Doktoru kıskanıyor.
Tıp Doktoru Diploma sı, liseden sonra ÖSYM sınavı kazanıp, liseden sonra 6 yıllık Tıp Fakültesi diploma alınca olur, bu yönetmeliği bilmeyen tüm sağlık bakanlığı çalışanlar suçludur, sahtecileri çoğaltmaktan, sahtecerrah suçun işlenmesini artırmaktan cezalandırılmalıdır. Ayrıca kanunda 6 yıllık Tıp Fakültesi mezunu Tıp Doktoru dur. Diş Hekimi ne, Eczacıya, kıçından Doktor diyen Sağlık Bakanlığı hapise atılmalıdır. Asıl suçlu Sağlık Bakanlığı dır, o sahte cerrah genci hyakalamışlar, hayrettir. Asıl sahte ünvan dağıtan Sağlık Bakanlığı dır. Asıl Tıp Doktoru düşmanı Sağlık Bakanlığı dır. Eczacılar, Diş Hekimleri, Tababet ve Şuabatı kanunda, 6 yıllık Tıp Fakültesi mezunu değildir. Kanun açıktır, bellidir, sıçmışım Sağlık Bakanlığı nın geri zekalılarının kafasına.
Tıp Doktoru düşmanı Türk halkı o sahtecerrahlara layıktır.
Sağlık Bakanlığı nın yönetim elemanları, insan kaynakları bölüm elemanlarını yönetmelik sınavına sokayım, kitap defter açık okuduklarını kıçından anlıyorlar. Kanun yönetmelik, liseden sonra ÖSYM sınavı nın Tıp Fakültesi için şartını bilmiyorlar ve sahtecileri koruyorlar, asıl onlar suçlu cezalanmalı. Ortaokul mezunu, lise mezunu, iki yıllık önlisans puan almışı, 6 yıllık okulu sınavla kazanmayı, Tıp Doktoru olmayı yönetmeliği çöpe atmışlar, hepsi hapise atılsın 1974 dem itibaren yönetmelik kanunları yok edenler. Tıp Doktoru eşek mi liseden sonra ÖSYM sınavı 6 yıllık kazanıyor. Yada tğm 6 yıllık Tıp Fakültesi ne giriş sınavsız maymun ülkesi yap Türkiye yi. Liseden sonra ÖSYM sınavı olmayan biri doktor olmuş duydum, onlar suçludur. Onları bul yakala. Tıp Doktoru kıskanma, yada git sahtecerrahlara ameliyat ol.
Hakim, Savcısıda liseden sonra ÖSYM sınavı ile Tıp Fakültesi kazananamış olan dolu, onlarda Tıp Doktoru hakkını öğrenmiyor, sevmiyor.
KPSS soruları herzaman çalınıyor. Çalıntı sorulu İşyeri Hekimliği ve çalıntı sorulu TUS sınavı Türkiye de ayrıca sorundur.
Politik güçler, çalıntı sorulu TUS ve İşyeri Hekimliği sınavı, KPSS ile Türkiye de kendi adamlarını kadrolaştırma peşindedir. Ordu bile TUS sınavı banka sorularını kırk yıl önce çalmıştı(2022 itibari ile, artık ordu TUS soru bankasını çalmıyor, hatta ırkı var TUS soruları çalanların.).
O yakalanan sahtecerrah gibi binlerce kişi var devlet hastanelerde, hepsi domtor olduğunu lafta en az birkaç hastaya demiştir. Ancak birçok sahtecerrah alttan alta işi yürütüyor, hepsi sahte birbirine sataşmıyorlar, silik erkek tiplerimhepsi, göze çarpmıyorlar. O sahtecerrah ise çok göze çarpan biri olmuş, sadece lafla değil, liseden sonra ÖSYM sınavı kazanıp, 6 yıllık Tıp Doktoru olduğunu iddia edip, diğer Tıp Doktoru Pratisyen Hekimlerin, hastaya acil müdahale etmesini engellemiş. Öbür sahteerkekcerrahlar, çoğunlukla gerçek Tıp Doktoru Pratisyen Hekim Diplomasını sömürecek şekilde işi idare ediyorlar. Tabii oda suç, hastaya doktor fors atıyor, oysa jendi bok değil, kendi Tıp-Doktoru Diploma sahibi değil, Tıp Doktoru Pratisyen Hekim in diploması satesinde sıyırıyor. Genellikle o sahtecerrahlar, insan kaynakları sicil bölüme değil, hastaya yalan diyor. Ancak o sahtecerrah işi sıyıramamış, ondan yakalanmış. Bence hepsi suç, yanlış düzen, gerçek Tıp Doktoru Pratisyen Hekim düşmanlığı var. 
Yahu bu koskoca gerçekle sağlık bakanlığı uğraşacak yerde, Tıp Doktoru düşmanlığı kıskançlığı yapıyor. 
Benim çok yakınım biri, gerçek değerli uluslararası bir Profesör Dahiliye Doktoruna değil, o çalıntı sorulu TUS sınavı doktorları tercih etti, en az beş yıl ömrünü kısalttılar o çalıntı sorulu TUS sınavı uzmanları, engel oldular onun gerçek kalitede diyet ve tedavi almasına. Çalıntı sorulu TUS sınavı uzmanından daha yüksek uzmanlık bilgilidir Tıp-Doktoru kökenli Profesör. 
Yani yanlış propaganda da ysnlış. Şahsen Türkiye deki liseden sonraki ÖSYM sınavını başarı ile 6 yıllık Tıp Doktoru Diploması almayı başarmış Tıp Doktoru kökenli Profesör bilgi ile ömrüm on yıl uzadı. O çalıntı sorulu TUS sınavı ile bok olduğunu söyleyen hiçbir uzmana gitmedim tedavi için, gitmem. Amerika Tıp ile ömrüm uzun.

Sağlık Bakanlığında Türkiye eğitim derece sistemini, yönetmeliklerini, 1974 yılından itibaren yönetmelikleri özellikle bilmeyenleri özellikle işe alıyorlar. Suçtur. Mesela, öyle salakları varki, ona lise diploması düzeyinde dediğinde, kalkar sana, ortaokul diploması var öbürünün der, yani eğitimde Türkiye yönetmelikde, ortaokul diplomanın daha düşük olduğunu bilmeyeni var. Bence böyle biri suçludur, Türkiye nin 1974 den itibaren yönetmeliklerini özellikle öğrenmeyen, müfredat eğitim hangisi sonra, yüksek, yüksek puan bilmeyen asıl sahtecerrahlara yardım ediyor, suçludur. Üstelik, kanun ve yönetmelikleri 1974 yılından itibaren bakanlıkda yok ettiği için ceza görmelidir. 




Pages