Pages

Thursday, November 3, 2022

Nörojirürji Hastası nı Acilde Tıp-Doktoru Pratisyen-Hekim raporluyor

Türk Halkıda delidir. Acilde bakmıyor diyor.  Ulan senin orospu çocuğu bakanlığın kendi adamlarına TUS soruları çaldırıp, onları orada burada bir yere getiriyor, çalışmasını sağlıyor, sen de kıskançlığın depreşip, kime zarar vereceğini bilmeden Tıp-Doktoru Pratisyen-Hekime saldırıp aşağılık duygunu tatmin ediyorsun. Kabak halkın başına patlıyor.  Bir boksan acile gitme, bu benim hastalığım acillik değil, Nörojirürji Uzmanı hekim işidir desene, kendinize hangi uzmanlıksa teşhisini kendin koysana bir boksan. O en büyük zor rapordur.
Bir Tıp-Doktoru nun hiçbirşey yapması, ilaç vermesi gerekmez, sadece binlerce hastalık arasında, birinci basamak hasta karşılayan olarak, hakim olup karar verip, bu Nörojirürji Hastası dır demesi, veya bu mesela kalp hastası acili değildir demesi en büyük rapordur. Bir boksan kendin yap, acile uğrama, nöröşirürjide ameliyatını ol. 
Sağlık Bakanlığı ile halk bir olup, Tıp Doktoru nu kıskanmaktan, çalışmasını bedavaya getirmekten doymadılar. 
Bundan halk zarar görür, görüyor zaten. 
TUS kalksın kalkmasın, Uzaktan Eğitim ile (Tıp-Doktoru diploması sahibi şartı ile) , tüm doktorların uzmanlık belgesi alması mümkün olmalıdır.
Ama 6 yıllık Tıp Fakültesi ni, Dahiliye İç Hastalıkları nı uzaktan eğitim sınavla geçen Covid19 öğrencileri, örgün eğitimde eksikliğini gidermelidir, onların hasta başı beşinci sınıf iç hastalıkları sınavı yokmuş. Uzaktan eğitimini belgeleyen her Tıp-Doktoru (Tıp Doktoru Diploması sahibi) Uzmandır. Sağlık Bakanlığı halk düşmanıdır, doktor düşmanıdır, Tıp Doktoru nun eğitimsiz olmasını, halkı tedavi etmemesini, iktidar gücünü halkın üstünde böyle göstermeyi istemektedir. Bu otuz senedir böyledir, sağcı solcu askeriyesi hepsi halkı Tıp-Doktoru iktidarı ile baskılamak istemiştir. Bunu anlamayan halk delidir. 
TUS olsun olmasın, Tıp Doktoru belli saatlerde, Sürekli Eğitim ini aldığını göstermişse, uzman doktordur. Buna itiraz eden, ya deli, ya halk düşmanıdır. Amaç Tıp-Doktoru na kendi iktidar kimlik kartını çalıntı sorulu, TUS veya KPSS gibi sınavla vermektir. 2022 yılında sınav sorusu çalınmayan tek kpss sınav yoktur. En azından halk bunu bilmeli, iktidarın kafasına çalıntı sorulu TUS ile nasıl sıçtığını değiştiremesede anlamalıdır. 
Tababet ve Şuabatı Sanatlarının icrasına dair kanuna göre, Reçete yazmak işi zaten bir rapordur, bu yetki sahibi Tıp-Doktoru/Tabip Pratisyen Hekim dir. 
Geri zekalı embesillerin, vatan hainlerinin dolduğu Sağlık Bakanlığı nın Türkçesi kıt beyinsizleri, hem Tabip reçete yazar yetkisine evet deyip, ki çok zor bir hakimliktir, teşhis kodu gerektirir. Sağlık Bakanlığı ve SGK, götlerinden habersiz bu örneğin CİPRO(Siprofloksasin) içeren maddeyi Teşhis/Reçete yetkili Tabip verir, SGK öder diyeceğine "Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki Uzman " tabiri kullanmıştır. 
Kafana sıçayım Sağlık Bakanlığı nın dolandırıcı sahte belgeli Doktorum diyen yöneticileri. 
Tıp-Doktoru Tabip, Pratisyen Hekim eğer Siprofloksasin vereceği bir teşhis ve reçete yazmışsa, o görevi üstlenmişse, kalkıp ona Uzmanlık Tüzüğündeki uzmanlık soran, sadece halk düşmanıdır. Tıp Doktoru kıskançlığını çoluk çocuk halkdan çıkarandır. Osuruk akıllı bu yöneticiler, Tıp Doktoru Pratisyen Hekim eşittir Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki Uzmanlıktır demelidirler. 
Halk bu kafasına sıçanların yanında kendine zarar veriyor, farkında değil. 
Ayrıca, her Tıp-Doktoru reçete yazmak yolunu seçmeyebilir, sertifika, Sürekli Eğitim alarak cerrahi alanda çalışabilir, oda hakkıyla Tıp Fakültesi altı yıllık mezun ise, gene Uzmandır. 
Tıpta Uzmanlık Tüzüğüne "Genel Tababet" uzmanlıktır cümlesi iyi yazılmadıkça, çalıntı sorulu TUS ile hem iktidar şakşakçısı olmayan doktor hem halkın kafasına sağcı solcu asker her yönetimde sıçılır. 
Özet: Sağlık Bakanlığı, gerçek Tıp Doktoru Tabip Pratisyen Hekim lerin alanı, TIP, GENEL TABABET dir ve TIPTA UZMANLIK TÜZÜĞÜNE göre HEPSİ UZMANDIR lafını yönetmeliğe kıçından değil, açık anlaşılır yazmalıdır. 
Sağlık Bakanlığı nın Uzmanlık Tescil Dairesi, kafanıza sıçayım. Sizin götünüzden haberiniz yok. Ulan Sağlık Bakanlığı Uzmanlık Dairesi Tescil ediyor, Tıp Doktoru Diploması na Uzmanlık Tescil No veriyor, sonra bokumun orospu çocuğu Sağlık Bakanlığı Uzmanlık dairesi, aynı uzmanlık dairesi, Uzmanlık Tüzüğündeki liste yapmış, sırf uzmanlıkdan bahis ediyor. Sıçmışım senin Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki Uzmanına. Ulan Biyokimya ya Uzmanlık demişsin, ama Biyokimya Uzman reçete yazan Tıp-Doktoru değilki, aptal Türkçesi kıt embesiller. Biyokimya Uzmanı Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki Uzmanlık olabilir, reçete yazan Tıp Doktoru olmayabilir, bundan bile, kıçından haberi yok Sağlık Bakanlığı Uzmanlık Tescil Dairenin. Çünki olsa iktidar gücü eksilir, eziyet edemez. 
Hey siz, TUS diye bir bok olduğunu iddia eden hekimler, bir bok değilsiniz, Amerika dan bilim çalan çalıntı sorulu TUS ile Tıp-Doktoru diplomanıza leke sürenlersiniz, o kadar. 
Uzman Tabip lerde artık çok zor şartlarda çalışıyor, yakında onlarada git şundan rapor al öyle reçete yaz denir, çalışmaları engellenir eminim. Uzman olsun olmasın tüm Tabipler ile uğraşılıyor zaten, o nedenle ben sadece çalıntı sorulu TUS sınavı nın bir bok olmadığını vurguluyorum.