Thursday, April 21, 2022

birisi kalkmış demişki, Türkiye tıp fakültesi

Bir eşek kalkmış demişki,  niye 4 sene okuyor lisans ama, Doktor düzey lisans değil. 5 sene okuyor yüksek lisans (lisans mevcut) oluyor ama Doktor düzey lisans değil.

Doktor dediğin demiş, sadece bir yıl veya birbuçuk yıl daha çok okuyup niye birbuçuk yılda Eczacı veya, Diş Hekimi nin alamadığı Doktor dereceyi alıyor.
Bok atmaya meraklı biri bunu demişde, osuruk dekan, osuruk rektör ağzını açıp savunmamış, dekan da, rektör de. Evet onlar bok değil, hepimiz, dekan, rektör, profesör falan, o hani altıncı sınıf var, yaklaşık birbuçuk yıl, işte o sene maaş alıyoruz, bok yapmıyoruz, osurup osurup gidiyoruz demiş.Çünki çoğu dekan, rektör liseden sonra 2015 yılı öncesinde ösym puan tutturup dekan, rektör olmuş değil. Hepsi dolandırıcı. Hepsi sahtekar doktorun o lise sonrası fen/sayısal ÖSYM puanını kıskanıyor. Politikacılarsa, doktor kıskançlığından neredeyse hasta olacaklar zavallılar.
Bence dekan rektör tüm üniversite profes rleri, tıp fakültesi altıncı sınıfla ilgilenenler, sadece osurmuştur o halde, maaşlarını kesmelidir. Hatta geriye dönük, emekli maaşlarını sırf osurup bok yapmadıklarından, ileriye katkısız osurduklarından kesmelidir. 
Hatta, 6 sınıf Tıp Fakültesi öğrencilerinin anfidershabe, hasta başı koridorlarını temizleyen temizlikçilerin, geriye dönük maaşları kesilmeli, geri alınmalı, bir yılları eksiltilmelidir.
Mecliste, bakanlarda suçludur,öbürü bir senede bok oluyorda, bunlar niye birbuçuk senede daha bok olmuyor, boşa para yolluyorlar.
Ulan onlar seçme karpuz gibi, senin elli senede aklın kesmediğini, 6 senede yapan beyine sahip.
Belki yeni tıp fakültesi 2022 de düşük aptal öğrenciler giriyor tıbba. Onlar kendi hakkını kendi savunsun. Bu dediğim, 2015 yılı zeki doktorlar için. 
Eczacılar 440 fen puanla okula girerken, tıp 545 fen/sayısal puan gibi idi. Arada zeka hızı farkı var, onlar yavaş, daha bozuk beyinleri, okuluda öyle bitirecek tabii. Hele 440 bile alamayıp, 380 fen puanı ile 4 yıllık lisans anca alan, tabii daha düşük zekadır. Hele 340 gibi fen sayısal ağırlıklı puanla hepten beyinsizleri konuşmuyorum bile. 
Haddini bil. 

Eşek herif, Senin o ilkokul diploman varya, sen onu 5 senede aldın ya. Sen onu süs aldın eşek herif, senin o ilkokul diplomanın da içine sıçarım. Git on sene okuda tekrar ilkokul diplomanı versinler. Abuk sabuk herkese ondan saldırıyosun. Eksik ilkokul yılların senin. Hırsız seni. İlkokul diplomanı elinden aldırayım da gör. O düzeni mi istiyorsun. Seni sıfır dşplomalı bıraktırayım, o düzeni anarşiyi mi istiyorsun geri zekalı. Standardı var herşeyin. O diplomanla araba ehliyetin bile vardır senin. O ehliyetinide ilkokulu eksik yıldan bştirdin diye ekinden aldırırım ulan. Kafana sıçılır senin hırsız bok. 
Seni internete koyar, on sene çakışmış, liseden sonra ösym kazanamamış, sonra Doktor dşploması yok diye herkese saldırıyor, delidir dşye Teşhir ederim seni. Kıskançlık delisi diye senş sokaklarda Teşhir etmek lazım. 

Türkiye de, en büyük yalan, 2015 yılından önce, lise sonrası fen, sayısal puanı gizlemek, yalan atmaktır. Bu yalanı incelemeye almadan konuşmasın kimse. 
Hayvan, geri zekalı okulu ve insan okulu yıllarını tamamlamak EŞİT OLMAAZ. Hayvan on yıl okur gene çok ilerlemez. Çünkii o liseden soraki ÖSYM de senin beyinsiz kafan gibi düşşük puan almıştır. Haddini bil. Kıskanma. 
Ben senin önüne birkaç rakamdan oluşan konu vereyim. Bide sevgili kedime vereyim. Ulan sen elli sene o probkemi çözemezsin çalışsanda. Beynin basmıyorsa, ne kıskanıyosun beyni seni geçeni. 
Seni orospu çocuğu, sen ha gitmiş dükkanlara saldırmış mal çalmışsın, ha Doktorların, senin kafanın basmadığı o lise sonrası ÖSYM yi kazanamayıp, onların o sınav sonuçlarına, okulu bitirip kazanılmış ğnvanlarına saldırmışsın. Senin gibi suçlular nasıl serbest dolaşıyor, demekki bu ülkede senin gşbi hak hırsızı, saldırganı çok. 

Evvelden Amerika GRE sınavla kıyaslanırdı ÖSYM lise sonrası sayısal ağırlıklı Fen Puanı, deliler işte. Şimdi Türkiye nin bok öyle bir sınavı veya mğrencisi var. Lise hocasını ayart puanını yükselt. Şahidim, yakışıklı diye, bir oplana fizik hocası torpil geçmişti, yani liseden puanını haksız artırmıştı. Lise öğretmenlerş bok olda kendileri GRE tür sınavda beyinsizliklerini ispatlamazdı. 
Bunlar öyle deli sahtekardırki, devletin kurumlarına sıçmıştır ki, yakında ilkokul üstüne Doktor okulu yazarsa şaşmam. Türkçenin içine sıçın bakalım. Sınav adını sen değiş, ben onu GRE Amerika sınavla karşılaştırırım gene foyan çıkar. 
Diyelim elli sene sonra Amerika bile GRE sınav gereksiz dedi. Bu yine o GRE sınavında kaç elli sene başarılı olup bilimi temelden kuranların tarihi değişme başarısını yok etmez. 

Bir başka eşek de, Tıp Doktoru ALES sınava giriyor mu sormuş. 2015 den önce, liseden sonra girilen ÖSYM sınavı ALES den on kat zor, ALES yerine geöen, Amerika GRE sınavdır. Bunun böyle olfuğunu karalayan kimdir? Gene kıskançlıktan deliren o puansızlardır. 
Ulan geri zekalı, GRE, ALES, 2015 yılı öncesinde lise sonrası ÖSYM sınav ne bok bilmeden, sen ne kalkıp internette sıçıyor, abuk sabuk konuşuyorsun. Çünki öğretmenler geri zekalı, Ales, GRE, 2015 yılı öncesinde ki o sınavı bilmiyor ki, adam o sınav ne, kafası basmamış ki. 
Ulan gidin o kıç kafa aklınızla, yüzme şampiyona şartı değişin. Mesela uluslararası yarışa katılmak için bile yüzücü bir sınav geçince farklı oluyor.
Tıp Doktoru 2015 yılından önce liseden sonra Tıp Fakültesi kazanınca hakkıyla, ALES den daha zor sınavı kazanmış oluyor.

Hani o bu doktorların nesi var, niye 6 senede Doktor oluyorlarda, ben 4 +1+3=8 senede bile olamıyorum demiş kıskanç bir embesil. 
- Evladım, benim kedim çok şirin, kedi olarak çok akıllı, ama onu elli sene okutsan, liseden sonra bir ösym sınav var ya, onu kazanamıyor. Hadi o kedi. Seni gel 4 sene besleyeyim, o doktorların kitabını vereyim, yemeni içmeni dört sene karşılayayım, o ösym ye çalış. Hatta on sene sana bakayım, o sınava çalış. 
Ulan o beyninle sen altına sıçarsın dört değil yüz sene gene başarılı olamazsın ki.
Bunu zaten yapmışlar. Sene geçmesi değilki, senin beynin basmıyo ah embesil yaratık. Ne kıskanıyosun onlar kaç senede senin elli senede başaramadığın problemleri çözüyorsa. 
Ayrıca, Doktora bitirmeyi kimi on senede bike bitiremiyorsa, onların sorunu. Geri zekalı embesil, kıskançlığından çatla patla. 
Haa, senin gibi embesilin yakınları da salaktır. Ancak sahtekarlıkla liseden sonra o ösym olmadan tıp fakültesi okuyorsa, sende o sınavı bilmiyorsan, sen hepten deki, salak kıskaçsın sülalece. 

 Tıp Doktoru= Yüksek Lisans= Doktora
Bütünleşik Doktora dır Tıp Doktoru. 
Ama Diş Hekimi=Yüksek Lisans=Yüksek Lisans 
Diş Hekimi Doktor düzey değildir, sadece Yüksek Lisans master dır. Diş Hekimi bütünleşik Master dır. 
Doktora ise Master dan yüksekdir. 
Türkiyede meclis değil ahır olmasa bunu ordan öğrenirdiniz. 
TUS sınav değildir Doktora veren, Tıp Doktoru ünvanıdır. 
AYRICA:
Savcılık ya, o internet sayfalarını değersiz savsata buldu, yada, savcılık Tıp Doktoru nun edinilmiş, sınavla kazanılmış hakkına saldırıyı engelleyici hiçbir tedbir almadığı, halkı Tıp Doktoru na karşı aşağılamaya, haklarına, derecelerine hakarete yandaş olduğu için görevi yapmamaktan suçlamalıdır. 
Tek tek beğenmediğiniz Doktoru suçlayabilirsiniz, ancak hakkıyla dünyanın en zeki beyni ile ona sözverilmiş derecesini alan doktorun hakkını internet üstünden karalamaya çalışanlar hapis cezası ile cezalandırılmalıdır. 
Dekan ve Rektörler, kazanılmış haklara saldırıdan, cezalandırılmalıdır. 







...... 
 Bunlarda 6 yılda Tıp Doktoru olma hakkını elde ediyor. Kimi okuldan atılıyorsa da, 6 yılda doktor olma şansı sınavını geçmişliğini kıskananlara gülerim, acırım, kör deli derim, yalancı ve dolandırıcı onlar. 
Ayrıca, Doktor düzey Lisence denir dünyada da. Bunlar Doktor Lisenced dendi diye, kafı eviriyor çeviriyor. Kıskançlıktan gebermeniz beni mutlu ediyor. Kendinize bile yalan deyin siz. 
Birde, aslında Tıp Doktoru na ne dost ne düşman olanların bir sitede yorumlarını gördüm. Yaa çok yazık yaa, Türkiye de öyle cahilce, mantık hatalı ne çok kişi var, 2015 den önceki ösym varya, işte onu geçenler bilmediklerini bilirler. Öyle saçmalamazlar bilmedikleri konuda. Çok gülünç mantıkla rezilsiniz. 


............ 
Yüzme Şampiyonaya Girme şartları.. 
"c) Türkiye Şampiyonası: Federasyon tarafından düzenlenir. Bölge şampiyonalarında 
yarışma kategorilerinde ilk 3’e giren sporcular iştirak edebilir. Türkiye Şampiyonasına 
katılmaya hak kazanırlar.
ç) Federasyon Kupası: Federasyon tarafından düzenlenir. Bölge şampiyonalarında 
her kategoride ilk 3’e giren sporcular Federasyon Kupasına katılmaya hak kazanırlar. 
Müsabakalar puanlama üzerinden yapılır, son gün ilk üçe giren kulüp açıklanarak 
Federasyon Kupasını almaya hak kazanır.
d) Uluslararası Müsabakalar: INASFİD ve Özel Olimpiyatlar Organizasyonu’nun 
gözetiminde çeşitli uluslara bağlı milli, temsili ve Spor Kulüpleri arasında yapılan 
müsabakalardır.





Pages