Saturday, October 5, 2024

bir hasta genç çocuk güya iki eski kız arkadaşını öldürüp intihar etmiş. yalan, üçüde öldürülmüş.

-Herşeyden önce, ben o tepede bir kişiyi, o hasta çocuğa benzetemedim.
Yani bence, o 2 kızı ve genç çocuğu dördüncü bilinmeyen bir erkek öldürdü, surlardan attı. Ayrıca iki kız aslında farklı saatlerde zaten öldürülmüş idi. Öldüren katil bir erkek iki kadını öldürdü attı surlardan. 
Zaman uymuyor o kadar çabuk iki kişiyi öldürmeye. Gazetelerin yalana ihtiyacı var. Evinde odasında, Semih in henüz reşit olmadığı belli, minyatür hayvan, araba bibloları var, zarf açacağı var. Odasında resim yapıp kitap okuduğu belli. Bir kasap olmasına rağmen minik hayvan bibloyu atmamış. Araba seviyormuş. 
Kasapmış, odasında koca satır, balta bile olabilirdi, yokmuş. Kitap okuma düşkünü olduğu ama bir türlü doğru müfredat kurs veya üniversite kitabı bilgiyi okuyamadığı belli konuşmasından. 
Ayrıca ona sanki Türkiye de uygulanan yanlış tedaviler uygulandığı da belli. Konuştuğunda konuyu dağıtıyor. 
Bir cinayetten öbürüne araba ile mi gitmiş. Arabası yok. Yürüse, zaten zayıf güçsüz, o anlatılan parçalamak en az on dakika alır. Nasıl taksi tutmuş(Kız arkadaşını kendi taksi tutup, sürükleyip oraya çıkarmamış, arkadaşı kendi onu takip etmiş). Türkiye de zeka ortalaması düşük, gazeteciler tiraj artırmak için her yalanı seviyor. Bence bir çetenin ağına düşmüşler. İntihar değil cinayet. Ölü orada resimde surların arada olan. 
Asıl manyaklar böyle beyinsiz hesap yapıp birbirini inandıranlar. 
Hatta iki katil ve 3 öldürülen bence. O ölen genç ayrıca çok hasta, bence ona Türkiye nin klasik yanlış psikiyatri çok yanlış tedaviler uygulanmış. Hiç iki genç kızı o kadar çabuk öldürecek düşünme kabiliyette ve vucut kabiliyette değil. 
-Orada ayakta duran kim. O ayakta duran daha kilolu(Videolarda bir kişi daha var, ama başka bir videoda, yapay değilse, Semih sadece kendi atlıyor, onu kimse tutmuyor, itmiyor). Önce orada başkası Semih diye anlatılmıştı. 
Nasılsa biri onu saniye saniye görüntülemiş. 
-Tarihi surlar bence onun kötü alışkanlık edindiği hatta belki erkek de olsa taciz edildiği yer idi. Çocukken belki taciz edildi o surlarda. Surların madde bağımlısı katil yuvası olması yanlış. Unesco görsün bu çocukları. Mühendis mimarlar önlem alsın. 
-Orada oturur gibi iken ölü gibi başının düşüşü. Dehşet, onu öldürüp birde ona o katil iftira atmışlar(Başka resimde orada canlı öyle bir müddetn dinlendiği veya oturduğu anlaşılmış). Kız arkadaşını tam nerede kimse görmeden mi öldürmş, sonra orada dinlenmiş, ki bir eforla atlamış. Çok yüksek değil, zıplamış hızla yere düşmek için. Burada bir kadın düşmanı görmüyorum, beyni yanlış tedavili, yanlış davranan bir genç. 
-Çinde genç bir karı kocayı öldürmüşler. Benzer durum, erkek ve iki kızı öldürüp kaçan katil herkesi kandırmış. 
Bir çete üçünü öldüren düşünmüştüm, ama yapay değilse, en azından Semihi iten yok, atlamış basbayağı bir videoda. O video incelensin, gerçekse olay çözülmüştür. 
-Kız arkadaşını öldürdü mü belli değil. Ancak kendini öyle planlamış, ikbal i o çağırdıysa, o öldürmüş olabilir. 
-Böyle birine engel olmak için kalkıp oraya bir gençkızın yardım diye gitmesi de çok yanlış. Bence gençkız, ikbal oraya gitmemeli idi. O surlar şu anda suç yuvası, bu bilinmeli. 
-TMS tedavisi bir insanı hayvandan öte vahşiliğe sürükleyebiliyor. TMS tedavisi katiller dışında kişilere yapılmamalıdır. TMS kendi hayvanların akıl etmeyeceği beyin koyuyor. TMS de beyinde bir tümör falan yok, henüz ispatı olmayan bölgeye rastgele eritme, yskma yapıyorlar. Böyle Psikiyatri uzmanları cani asıl. Sonra Semih gibi hiçbir tedavinin iyi yapamayacağı yanlış tedavi oluyor. TMS denilen şey çok ucuz, o nedenle Türkiye de yaygın. Bir ay bile sürmüyor TMS. 
-Daha önceden elektrik verip beynini yakıyorlardı, şimdi Türkiye de TMS yaygın. TMS in insanları böyle katil yapması caniliktir asıl. Psikiyatri hasteneleri cani yaratıyor TMS ile. 
-Pek tabii diğer iki genç kızı da vahşice öldürmüş bilinmeyen çete. 
-Semih, vefat eden oğlanın adı, o ve kızarkadaşı orada iken biri daha yani asıl katil surların ordaydı muhtemelen. İki saat ikisi oradayken, ikisinin katili geç gelendi belki. Ayrıca, videolardaki kişiler doğru ise, asıl kız oğlanı takip etmiş, veya ikisi arkadaşlarmış o gün. İkisini de kullanan bir çete var belki. Herzaman elde kanıt yoksa hiçbirşeye inanmama gerekir. 
-Transkraniyal Manyetik Stimülasyon (TMS) denen, Türkiye de keyfi uyguladıkları bir yöntem, tedavi diye eline geçirdiklerinin beynine tedavi diye sıçıyorlar. Benim bir akrabama bu tedaviden yaptılar, annemle o çocuk için ağladık. Çok zeki bir çocuktu, TMS ile sanki beynini ameliyatla aldılar, o tanıdığım akıllı çocuğun beyni kalmamıştı. 
Türkiye Psikiyatri hastaneleri nasıl insanları yavaş yavaş öldürür onun peşinde. Tedavi den ziyade beynini bozdukları biri olmuş bu oğlan. 
-Video çok sonra gördüm, ama AI teknolojinin yapamayacağı atlayış video yok. Kız arkadaşlarını o kısa zamanda nasıl öldürmüş, kanıt yok. 
-Emniyet teşkilatı nın AI konuda teknoloji de eğitilmesi şart. Hangisi gerçek, hangisi AI yapay video kayıt neyseki henüz biliniyor. 
-Bir video dolaşıyor İnternet te, AI yapay olabilir. Semih in atladığı an diye video. 
Halatlar boynunda olduğu için, ölüm nedeni belkide düşüp kanama değil, belkide o halatlarla düşmeden nefessizlikten vefat etmişti. Belkide halat hızını azalttı, hemen vefat etmedi. 
Ona benziyor,
. ayakta yüksekte duruyor tek başına,
. halatları vucuduna boynuna yerleştiriyor,
. iki eliyle vucudunu yukarı kaldırıyor,
. ayakları ile kuvvetli zıplamak için yapıyor, zayıf olduğu için, ağırlığını iki eline verebiliyor, sadece 
. iki elin üstünde dururken birden var gücü ile, sadece kendi kuvveti ile yere atlıyor.
. Kimse onu itmiyor arkadan, o internet videoda, bu halatı vucuduna doladığı ve atladığı kayıtlı o rastladığım İnternet videoda. 
-Tam atladığı anı gören, onun yanına yakın biri arkadan ona yetişmeye çalışıyor, eğer video yapay değilse, o anı gören onu kurtarmaya koşan bir şahit, erkek var surların orada, koyu renk giysili biri, yani onu görüyor birileri orada, yalnız değil. Ama dokunamıyor bile, çok hızla zıplıyor Semih. 
- Garip, onu durdururlar, alıkoyarlar gündüz vakti, atlaması engellenir, planı engellenir korkmuyor. O surları çok biliyor. Ama yere düştüğünde sakat canlı olmamak için çok planlı birde halat kullanmış. Şahsen, halat onu boğmuş mu, yoksa halat sayesinde hızı kesilmiş, o nedenle bir süre yerde yaşamış, anlayamadım. Amacı ise, halatla mutlaka aniden ölsün planı imiş. 
Neden, güpegündüz, kalabalıkken ortalık yapmış, ilginç. 
-Kız arkadaşını oraya bir çete, başkası mı çağırmış, yoksa iddia edildiği gibi kendi mi çağırmış, oda kesin değil. Video mu doğru, yoksa ölü gibi resimde duruyor omu doğru anlamadım. 
-Semih TMS tedavisi olmuşsa, beyni yanmış, yanlış saplantılı guruplara bulaşmış olabilir. Peki kız arkadaşı niye Semih i takip ediyor, Semih in çetesi mi aramış kızarkadaşını. 
Kızarkadaşını zorla sürüklememiş, öyle olsa ikisini surlara taşıyan taksi olması gerekirdi, yok öyle bir araba. 
-Video uyduruk ai yapay ürün de, olabilir. Değilse, ki anlaşılır incelenirse, planlı intihar. 
Kız arkadaşını hani zorla tehditle sürüklemişti, o kısım yalan. Kendi elinde birşey, sanırım halat, yürüyor sura doğru. 
-Belki mesleği kasaplıkmış, sevmiyor idi. Belki kendini fakir buluyordu. 
Doğru olan gerçek, Semih yaşamıyor. Umarım hayat başka Semih ler için daha az yorucu, daha anlamlı olur, veya en azından yaşlanmaya değer bulunur. 
-Ayrıca, genç kızlar 
  1. TMS tedavisi olmuş(Beynini yakmışlar). Veya beynine elektrik ile yakmışlar, 
   2. Ortada kendini savunma durumu yok, öldürme planı konuşuyorsa, BU KİŞİ YANLIŞTIR, UZAK DURUN. 
3. İnsanların yaşam sevgisi, yaşamayı sevmek, doğayı sevmek yanlış bir görüşmüşde, işte onu o çok aklı varda bulmuş diye süslü kelimeler, cümleler kuran, felsefesini konuşan kimse yanlıştır. Yaşama fikrini ortada kötü bir hal yokken, aşağılık bulan, diyenlerden, uzak durun. 
Semih öyle mi değil mi bakmadım, fakat böyle çeteler bile var. Uzak durun. 
-TMS gibi korkunç beyin tedavi görmüş birine kimse yardım edemez. Çağın en korkunç işkence, sözüm ona tedavisi. Geri dönüşü yok etkisinin. Uzak durun. 

-Türkiye onu, Semih i mutlu edecek bir ortam sunamamış maalesef. 
-Şu TMS tedavi ile beyin hasarı yapılmışsa, zaten hayattan koparılmıştı yanlış tedavi ile demektir. 
-Kolunda dövme yoksa, ekimoz o. Sağ kolda dövme yoksa, bu aşağıdaki resimde ölü morluğuda oluşmuş demek. Sıçayım beyinsiz kafanıza, uydurma katillerinize. 
-Gazeteler uyduruk yine yazmış. Kim öldürdü üçünü, belli değil bence.
ResimXa:
ResimXb: 
Bu resimde görülen insanın belinde tuhaf ip var. Gözleri kapalı, veya ölü gibi. Sanki ölü veya baygın gibi. Ki bence öldürüp veya baygınken aşağı atmış katil onu.
Kollara bak, duruşa bak. Bu kişi olmaz o hızda iki kişiyi öldürüp atan. Çok yazık, önce bu çocuğa yanlış tedaviler uygulamışlar, çocuk kendini koruyamaz olmuş(Bu resim veya videoların hiçbiri gerçek mi belli değil, bir resmi kuruluştan değil bu videolar, ai uyduruk olabilir) . 
Zaten çok kuvvetli uzun boylu, o bahsi geçen cesetleri atacak kuvveti bile yok.
Yazık, bu çocuğu koruyamamış Türkiye. 
Öldürüp birde iftira atıyorlar bu oğlan çocuğa.
-Bir videoda Semihi kendi surlara takip eden kız arkadaşına, öldürürüm seni demiş. Bu sözü duyan kişi, neden bu kişiyi takip etmiş, garip. Bence kızarkadaşı asıl intihar fikirli, kendi hür iradesi, kendi TMS tedavisi ile yanmamış beyni ile hür irade, ölümle oynamış, ölümü kovalamış. 
Uyuşturucu, madde bağımlılık ile ilişkili başka sorunlarıda olabilir kızarkadaşının. 
-Bence, gençler hayatı sevmeli. Yaşamak suç değildir, normali yaşamak, yaşamayı sevmektir, madde bağımlısı olmamak, TMS tedavisi ile maaş artıranların işkencesine esir olmamaktır. 
-Bir videoda konuşuyor. Öyle toparlanmamış düşünceleri, sanırım ağır yanlış tedaviler öyle yapmış. Bırak iki genç kızı öldürmek, bu genç oğlan o günkü iki öğün yemeğini planlı yapacak planlı düşünmeden yoksun. Bu çocuğu kim öldürdü.
Yalanın dik alası. Öldürmüş de sonra o cılız hali ile hemde en az kendi kadar ağır iki kişiyi taa oraya taşımış. Ey sizin beyinsiz yorumlarınıza sıçayım. Bu çocuk bırak o büyük iki insan. O zamanda iki kediyi öldürecek plan ve kuvvette değil. Sıçmışım bu çocuğa katil o diyen beyinsizlere(Videonun gerçek çekim olduğu çıkarsa, kasap becerili biri, belkide yapmıştır diyebilirim). 
-Sonuçra bir erkek ve iki kızarkadaşı ölmüş. Yani erkek veya kadın düşmanlığı denemez, yanlış saplantılı fikirler denebilir. 
-Semih ayrıca liseden sonra ÖSYM sınavı kazanıp eğitim almış mı rastlamadım. Bazı çocuklarda, liseden sonra ÖSYM sınavı kazanamamak saplantı yapabiliyor. Ders çalışmaktan çok, onları zeki bulacak küçük guruplar yaratmaya aldatmacaya çalışıyorlar. 
Şahsen ben Psikolog ve Psikiyatri uzmanlarının bile lise sonrası ÖSYM sınavı kuyruk acılarını, dalavere ile diğer sağlam insanlara sataşarak gidermeye çalıştıklarını gördüm. 
-Semih belki çocukken zeki idi, ancak TMS tedavisi olduğu için belki, liseden sonra ÖSYM sınavı (bilimsel zeka ölçen sınavdan) olumlu bir sonucu yokmuş. 
Psikologlar, Psikiyatri Uzmanları, maalesef Türkiye de liseden sonra ÖSYM sınavı başarılı olamayan, kuyruk acılı, ve TUS soru bankası çalıntı sınavlı kişiler. Sadece TMS uygulamalar, ve ağlarına birileri düşsün, iftira ile maaş alsınlar iş yapıyor görünsünler peşindeler. 
Hatta ben liseden sonra ÖSYM sınavı, ki odur matematik ölçen, o sınavda altına sıçmış, matematik aptalı psikologların bir araya gelip uyduruk sorularla, gerçekten başarılı, ÖSYM gerçek sınav başarılı insanlara saldırdıklarını biliyorum. 
Türkiye de liseden sonra ÖSYM sınavı başarısız insanlar, mesleklerini öyle başarılı insanlara zarar için kullanmakta. Onların kendi beyni neki, belli altına sıçmışlar liseden sonra ÖSYM sınavı nda. 
-Semih elleri sanatkar mış, kasap imiş, belki o nedenle liseden sonra ÖSYM sınavı çalışmadı. Ancak ben Semih in kendi kasap mesleğini sevmediği fikrindeyim. 
-Biri demişki, Semih gibi çirkin erkekler gurubunda kadın düşmanıymış. Kendi erkek, öldürmüş işte. Kızlar arasında Semih aksine belki parası vardı ondan, populer belli. Ayrıca ondan çok çirkin erkekler olduğu kesin. Hatta kız kıyafeti giyse, fotojenik, reyting kırardı. Elalem onun elmacık kemikleri, çene hattı çehresi ni yaptırmak için milyonlar ödüyor plastik cerrahi de. 
Kız makyajı ile çocuk manken. Beyaz teni beğenilen bir ten. 
Neyse bunu ona çirkin ördek diyenler için anlattım. Bence görünümünü jendi bepeniyordu, sadece beyni kaliteli müfredat bilgiyi okuyacak kaynaktan mahrumdu. İnternette yalan yanlış şeyler kafasını bozdu. 
-O yaşlarda gençler müfredatı bilimsel otoritelerce belirlenmiş dünyavilgili bilgiyi ders kitaplarından okumalı idi. Psikiyatri uzmamının Semih in omul başarısına değinmemesi, onun görevini ihlal etmesidir. Türkiye nin liseden sonra ÖSYM sınavı başarısız milyonlarca kişisi, Psikiyatri uzmanları dahil, eğitim nedir bahis etmekten nefret ediyor. 
-Benim bir hısımım, kendi liseden sonra ÖSYM sınavı başarısız bir anne idi, oğlunun liseden sonra ÖSYM sınavı başarısını engelledi, asıl annesi deli idi, ama oğlu yanlış TMS tedavisi edildi. Aşağılık duygusu içinde insanlar, böyle Semih gibi dünya bilgisine aç çocukların doğru okul seçmelerini engelliyor. 
-Semih hoşlandığı müfredatı bulamadı, mesleği bulamadı, liseden sonra ÖSYM sınavı başarısızlığı ile onu kendi altına sıçmış Psikolog ve Psikiyatri uzmanları bile yüzleştirmedi. Ona kendisinin eğitim almasını söylemediler, yalan öğrettiler, TMS ile beynini yaktılar. 
-Çocuklar meslek seçerken çok dikkatli olmalı. Kitap, felsefe okumayı onun kadar seven birinin kasap olması bence yanlış. Tabii elinde o beceri ile kasaplıktan anında para kazanmak varken, üniversite okuması gereksiz düşünen olabilir, ancak üniversiteler çocuklara doğru kitap almayı önerir. Bütün içinde okurlar. 
Mühendis olabilirdi, online çok kaliteli okullar var, hangi kitap okunacak bilimsel komite karar veriyor, veya kasaplık yanında başka meslek eğitimi alabilirdi. 
Bence üniversite okuyup kasaplık kazancını geçemeyecek bilmesi Türkiye ekonomisinin kusuru. 
-Evvelden 4 yıl üniversite okuyan biri tüm kasaplardan çok kazanırdı. Şimdi çok üniversite açıldı, herkes okuyor iş bulamıyor. Ekonomi kötü. O nedenle kendini kadap olmaya zorladı belki. 
-Semih bence, gördüğüm o, kasaplık değil, üniversite okumayı sevecek karakterde idi. Ama üniversitesi yoktu, ingilizcesi yoktu, o nedenle kaliteli paralı kursların değerli müfredatına erişemedi. 
-Bedava internet kaynağı kötü kitap önerileri, genç beyinleri sapıttırabilir, bir bütün vermezler. Yani Semih TMS uygulanması öncesinde, Türkiye nin liseden sonra ÖSYM sınavı kuyruk acılı Psikolog ve Psikiyatri uzmanları ile aşırı vakit harcayacağına, doğru müfredat kitaplara erişip, hatta belki tarihçi olabilirdi. 
- Maalesef Türkiye de Psikolog ve Psikiyatri uzmanları sadece maaş alma peşindeler, Semih e vakit kaybettirmiş, zarar vermişler. Kendileri liseden sonra ÖSYM sınavı kuyruk acılı iken, Semih e yarar değil, uydurukçu olmayı öğretmişler. 
-Semih e danışmanlık için, önce ona ingilizce öğren derdim, sonra online üniversiteler var, Türkiye de işe alınmada geçersiz bile olsa, müfredatları bilimsel bir yerde iki yıllık bir önlisans almasını söylerdim. 
-Tabii TSM yapmışlar zavallı Semih e, ondan sonra bu dediğim eğitimi başaramazdı, ama işkenceci TSM yapılmasa, şu an önlisans aldığı alanda, doğru kitaplar okuyor olacaktı. Kasaplık yine yapardı. Bu fikri ona vermeyen, kendileri liseden sonra ÖSYM sınavı kuyruk acılı Psikolog ve Psikiyatri uzmanları suçludur, maaşları geri alınsın. Semih gibi okumaya meraklı başka çocukları harap etmesin bu liseden sonra ÖSYM sınavı kuyruk acılı hasta beyinli psikolog ve Psikiyatri uzmanları. 
-ÖSYM sınavı istemeyen, yine de çok kaliteli bilimsel müfredat sunan, Semih gibi okumaya meraklılara uygun üniversite ler, şans kivar artık. 
-Kız arkadaşını ölümle tehdit ediyormuş, tehdit ile oraya surlara sürüklemiş, büyük yalanmış. Surların orada insanlar varmış, güpegündüz müş. Kız arkadaşı tehdit alıyorda, niye onu takip etmiş taa surlara. Bence ikisi kafadarmış. 
-Videoda Semih ona nedensiz, kızın bir yanlışı yok ona rağmen ölüm anlatıyor, kızarkadaşı ona saldırmıyor ki, birşey yapmıyor ki, yinede kızarkadaşına ölüm bahis ediyor, bunun yanlış olduğunu düşünmeyen bir gençkız demekki kafadarmış Semih le.
-Şüphesiz sizi yaralamaya, öldürmeye çalışan birine self müdafaa şart. Ancak Semih self müdafaa dışında ölüm konuşuyor, kız arkadaşı yine onu takip ediyorsa, ikisi kafadar. Belki bir çete var, olayı incelemedim. Nedeni Semih, o yanlış tedavi olan biri imiş. O TMS  tedavili bireylerin yaşasa bile anlamlı yaşam olmayacağı fikrindeyim. O tedavi olanların intihar etmesi belkide savunma mekanizmaları. TMS Psikiyatri tedavisini hatalı buldum Semih in. 
-Yine TMS uygulanmış bir insanın davranışı, daha çok beyninde TMS ile oluşmuş ne insan, ne hayvan, değişik bir beyinin davranışıdır. TMS tedavisi kendisi hastalık oluşturan, beyini yakan, eriten bir uygulamadır. Aynı olay bambaşka bir din sahibi, gelenek sahibi bir toplumda da olabilirdi. 
-Semih in yanlış TMS uygulanmış beyni, Türkiye toplumunun sorunlarını değil, o tür beyine müdahalenin yanlışını gösteriyor. 
-Arkadaş kıtlığı mı varmış, böyle ölüm sevdirmeye çalışan birinden neden uzak kalmamış o gençkızlar, hayret. 
-Ben şahsen TMS tedavisi nin katil gibi suçlular dışında insanlara uygulanmasını işkence buluyorum. 
-Aksine TMS tedavisi katil olmayanı katil yapar inanıyorum.  
Adli sicili temiz biri imiş Semih. Bilmiyorum, Adli Sicil belgesi ni görmedim. 
-Oraya çıkarken, o kız arkaşını öldürme planı yokmuş, ama halatları taşımış, oradan kendi atlama planı, günlerdir çoktan yapmış anlaşılıyor halatlarla oraya çıkmasından. 
-TMS tedavisi olduğu yani beyni tam kapasite bırakılmadığı için yaptığı atlama hareketinin, normal doğuştaki beyni ile verilen bir karar olduğuna inanmıyorum. 
Oradan öyle atlaması normal bir davranış değil. 
-Ancak, TMS tedavisi beyni bozup, bu tür davranışlara götürebilir. İntiharından özellikle TMS yanlış tedavi sorumludur. 
-TMS tedavisi sonrası bu defa atlamasaydı, biri engel olsaydı, bence Semih bir başka defa muhakkak oradan atlardı. TMS tedavisi geri dönülmez hasar yapıyor, beyni yakıyor. 
-Gençkızlar, bu tür gençleri takip etmemeli, özellikle TMS tedavisi ile beyni harap edilen gençlere dikkatle yaklaşmalılar. TMS tedavisi kendi bence, katiller dışında kişilere uygulanması ağır suçtur. TMS tedavisi kendi, Semih in başkası nı öldürmesine yol açmıştır. 
-Şahsen, TMS tedavisi görmüş kişileri Algebra, veya yazılı sorulara, yazılı cevap vermede başarısız lar, oradan tanıyorum. Örneğin cebirsel matematik denklemleri çözemiyorlar. Toplama, çıkarma, çarpma yapabiliyor, ama yazılı ileri matematik işlem, veya tez şeklinde bir fikri ileri sürme referans ekleme yapamıyorlar. Veya bir problemin neresinde çarpma, sonra toplama, sonra çıkarma olmalı bilemiyorlar, hatırlamıyorlar doğru zamanda. Oysa toplama veya çıkarma veya çarpma işlemi yapabiliyorlar. Analitik düşünmeleri dar, geniş ayrıntılı uzun açıklamalı yazılı ifadeleri bozuk. Yine ileri kodlama gibi teknik becerileri gelişmiyor. 
Normal olsalar bile zaten böyle insanlarla uyuşmam. Uzak dururum. 
-Bu arada, 1975 li yıllarda, abimin lise arkadaşı, tıpkı Semih e benziyordu. Ders çalışmıyormuş, derslerini geçmiyormuş, sonra ona Şizofren teşhis ile tedavi yapmışlar. Fakat yapı olarak hatta, Fevzi daha uzun boylu olsada, Semih gibi ölümlere karıştığını duymadım. 
Oda maalesef tedavi olamamış hiç. O zamanlar TMS tedavisi yoktu, belki oda böyle ölümlere bulaşırdı. Fevzi de beyaz tenli, hatta manken olacak fizik yapısında Semih ile  benzer yaşlarda idi. Bize geldiğinde mutsuz ama nırmal giyimde, bakımlı idi, sonrasında yaşamla ilgili herşeyi bırakmış, yememiş. Kör sağır gibi donmuş gibi duruyormuş. 
Belki genetik yatkınlıkları var, belki bu kişiler belli mesleklerde mutlu oluyorlar. Fevzi, Semih e kıyasla çok durgun bir çocukmuş. Diyeceğim, psikolog veya Psikiyatri Uzmanları değildir şu zeki diyebilecek. Birçok psikolog veya Psikiyatri Uzmanı kendi liseden sonra ÖSYM sınavı altına sıçmışken, onlara kalmamış zeka ne konuşmak. Türkiye nin kuralları, yönetmeliği kanunu bilimsel zeka nedir tanımlıdır. Eğitimde belli alanlarda başarıdır zeka. Yapay zeka şu bu Türkçeye sıçıp laf uydurması yapılmamalı. 
Yani, Semih, İkbal diğer kızarkadaşı hiçbiri liseden sonra ÖSYM sınavı başarılı değiller. Zeki çocuklardı denmesi yanlış. Belki ilkokulda zeki idiler, maadde, yanlış çevre öyle oldular. Hatta Fevzi, 1975 de bahsi geçen başka biri, liseyi bile bitirdi mi bilmiyorum(Sahte diplomalılara diplomalı demiyorum). Fevzi ilkokul dan sonra erkek çocukların birden boy attıkları bir dönemde sanırım şizofren olmuş. Kız elbisesi giydirsen dünya çapında manken olurdu, acaba taciz mi etmişlerdi Fevzi yi bilmiyor kimse. Fakir olmasa belki güzel yiyeceklerle daha iyi olurdu, beslenmesi de eksik idi o dönemde o yaşta iyi besi önemli. 
-Çok yıllar sonra, Kadıköy de yerde sokakta evsiz birini gördüm, aynı Fevzi veya Semih e benziyordu dış görünümü, hem sanki devlette, klasik takım elbise içinde, hem sarhoş değil, öyle sokakta yaşıyordu. Belki şizofrendi. Üçü de birbirine benziyordu. Bazı insanların belki erkek hormonları büyüme çağında beyine ters etki yapıyor, bunlar bilimce araştırılıyor. Biyokimya, Biyofizik, Endokrinoloji, Nöroloji hepsi iç içe bilimsel konular. Bilim ilerledikçe neden ergenlik çağında bazı hastalıklar oluşuyor belirlenir. 
-O dönemde liseden sonra ÖSYM sınavı çok önemli idi. Ama onu hasta eden o sınav stresi değildi. Zaten donuk gibi idi. Kendine yemek bile hazırlamıyormuş. Ama Semih gibi planlanmış ölüm düşünceleride yoktu. 
İnsanın yaşamayı planlaması gerekiyor, ölme planıda, yaşama planıda kalmamış. 
-Şimdi eminim şu deli Covid19 aşıcılar, Semih psikoloji aşı olmamıştı ondan iyi olmadı der, bıktım dolandırıcı aşı politikalardan. 
-Bilim beyini çözmeye çalışıyor ve en geri dönülmez hasar alan organlardan biri, maalesef beyin naklide yok. 
-Türkiye sisteminde, Semih zeki bir çocuk değil, onu zeki çocuk gösterecek hem belki yaşı yok, hem resmi eğitim belgeleri yok. Psikologlar veya Psikiyatri uzmanları kendileri eksik zeka, onlara kalmamış onun bunun zekasını anlatmak. Zeka sözü, bahsi geçen alanda bilimsel dayanağı olması gereken bir düzeydir. Ben beyinsiz psikologların matematik te altına sıçmışların ona buna matematik ne sokmaya çalıştığını gördüm. Sıçmışım senin aklına, bok biliyorsan kendin liseden sonra ÖSYM sınavı nda psikolojinle bok yap, cevabı doğru bul, sınavı tuttur. 
-Bunları psikolog Psikiyatri uzmanı veya Psikiyatri hastaneleri yapamaz, o becerileri yok. Gazetecilere o zeki zeki veya değil diyen psikolog veya Psikiyatri uzmanları kendi liseden sonra ÖSYM sınavı altına sıçmışlıklarına yalan uyduruyor. 
-O TMS tedavi yapıp maaş alan Uzmanlara, Psikiyatristlere haram olsun maaşları. 
-Semih i TMS uygulama ile, Psikolog ve Psikiyatri uzmanları bu derece hasta yapmıştır. Semih iki yıldır TMS uygulanmış ve gerçekten beyni hasta idi. Gazetelerde yazan o beyinsel hastalık belirtiler, Semih e yanlış tedaviler yapan, TMS yaptıran psikolog ve Psikiyatri uzmanlarının suçudur. Maaşları geri alınmalıdır. 
-Bu TMS yanlış tedaviyi yapmış, sonra beyni hasarlı Semih i yıllarca hastaneye yatırsalar düzelmez idi. BEYNİNİ YAKIP SALMIŞLAR Semih i. 
Uyuşmuş bir hali yok o vefat ettiği gün. Bence TMS uygulama kurbanı beyni bizzat psikiyatristler tarafından hasar görmüş bir hasta, beyni hasta idi Semih in
Bu dediğim psikolog ve Psikiyatri uzmanları, yaptıkları TMS tedavisini anlayacak matematik bilim zekasına sahip değildir. Çünki liseden sonra ÖSYM sınavında altlarına sıçmışlar dır. Yani ne Semih e TMS uygulayan, nede Semih e TMS uygulandıktan sonra onu inceleyip, beyni hasta Semih in diyenler, kendileri beyinsizdir. TMS ne yapıyor bilen psikolog ve Psikiyatri uzmanı yok sağlık bakanlığında. Hepsi çalıntı sorulu TUS sınavı dolandırıcıları. 
-Adli sicil ve eğitimdeki düzeyi, ki dünya düzeyde başarılı ise onun düzeyi önemlidir bir kişinin beyin sağlığı zekası için. 
-Yok eğer Semih eroin gibi Semih in ölmesine neden olacak uyuşturucu veya madde bağımlısı ise, koyun idrar tetkikini gazeteye, gazeteler kıçından oydu buydu yazmasın. 
Semih iki yıl önce uyuşturucu kullanıyordu idrar tahlili çıkarın. Yalanın dikalası. Türkiye gazeteciler ne bokki bir hastalık durum tetkik bilecek. İdrar tahlili zor değil, madde bağımlılığı tahlili biyokimya da çok ilerledi. 
-O durumda, bu gençler uyuşturucudan uzak tutma çalışılır. 
-Bir kişi TMS uygulama olmuşsa, başka yazdığı çizdiği konuştuğuna gerek yokki. O kişinin beynini Psikiyatri uzmanları yakmış hasta o kişi. Türkiye gazeteler kendileride liseden sonra ÖSYM sınavı kazanamayıp Doktor olmayı başaramamış insanlar. 
Vah yazık Türkiye ye. 
-Hiçbir psikolog veya Psikiyatri Uzmanı şu kişi zekidir deme hakkına, duruma sahip değildir. Türkiye de liseden sonra ÖSYM sınavı zekasını ölçer kişinin. Sonra o sınav üstüne diğer eğitimi gelir. 
Hukuk sistemi de adli sicil takip eder, adli şuçu var yok çıkar. Psikologlar ve Psikiyatri uzmanları daha kendileri liseden sonra ÖSYM sınavında altına sıçmışlar, ne bokuna zeka şu bu konuşacak. Bir zeka lafı demogojisi var Türkiye de. Yapay zeka imiş, duygusal zeka imiş, bunlar beyinsiz liseden sonra ÖSYM sınavında altına sıçıp zekası bilimsel eksiklerin uyduruklarıdır. 
-Alan olacak. Matematik alanını geri zekalı psikolog, Psikiyatri Uzmanı bilmiyorki ölçsün, liseden sonra ÖSYM sınavı ölçüyor. Yani zeka nın matematik, konuşma veya sözlü yazma, ifade alanı var, hangi alanda zekasını gösteriyor, o alanın hocaları kim, o alanın bilgisi ne. Dil yetenek YDS sınavı var mesela. 
Tuvaletteki bokun zekisi, zekalısı değil. 

Not: Semih ilgili tüm videolar sanal ve yapay bir ürün olabilir, kaynağından ulaşmış değilim. 
Bu arada, hayvan sevgisi ile belki hayata tutunacak biri idi Semih, oysa kasaplıkmış mesleği, oysa hayvan sevgisi çok insanı hayatta tutabilir. 
Hayat coşkusu dolu bir kuş burada, aşağıdaki bağlantıda:
https://youtu.be/bejay4fcoug?si=5cb_-Q1h7vSpYtKx


Pages