Sunday, September 22, 2024

yeter aşı ile insanlara zarar verdiğiniz

ChatGPT summary:  
The clownish vaccinators are forcing people who lack knowledge, intelligence, and scientific understanding to get vaccinated with products developed in just six months. These so-called professionals, who now receive salaries from this criminal vaccine production, no longer fight against it. They are already mindless; they operate like the arms and legs of the vaccine producers, following the orders of these clownish vaccinators instead of thinking for themselves. However, science is about generating knowledge; it is the information used in diagnosis and discussion. Obtaining such knowledge is helpful in diagnostic and treatment choices, but it is still far too early to produce so many different kinds of vaccines. Perhaps two centuries from now, we might see factories producing Hepatitis-B vaccines operated by robots, but certainly not now. Perhaps two centuries from now, we might see factories producing Hepatitis B vaccines operated by robots, but certainly not now. CNC programming in software engineering and mechanical engineering has already advanced significantly. Those who excel in mathematics and programming languages can currently work in this field. And those who have medical lab excellence can combine all. 

Immunology is a legitimate and challenging science, but this vaccine charlatanism, forcing people to get vaccinated, is a crime. The day will come when these clowns, and those who gave them a six-month education, will be unemployed. That is the issue here. Understanding the superior capabilities of a truly scientific mind is beyond the grasp of fools. These clown vaccinators have even hired people who can’t be called scientists to work in vaccine factories, so now even janitors believe they are vaccine scientists. When they have something to sell, these products are marketed by clownish public health officials. The Public Health Departments in America are no longer staffed by valuable scientific boards; they’re simply chasing money.

They are torturing the global population by spreading the lie that vaccines have no side effects. They will do anything to ensure that vaccine factories profit. We still do not fully understand the side effects of these vaccines, and the science behind them needs at least fifty more years to develop. Forcing everyone to get vaccinated without a prescription is unacceptable. In Turkey, at least ten people have lost their arms due to vaccines, but the government hasn’t said "no" to this torture, which is criminal. It’s like a pushy salesman who comes to your door and forces you to buy a product. Maybe someone needs that product, but they insist on selling it to you. This is what vaccine mobbing looks like.


___
Amerika, LA de, Eylül 2024 de, yine zorla zararlı aşı yapmak insanlık suçu işlenmiş. Bunun ucu nereye dayanıyor biliyormusunuz, Amerika da hem aslında gerçek bilim insanı olacak seviyede olmayan insanlar birleşmiş, gerçek bilimden nasıl para kazanırlar onu planlıyorlar. 
Soytarı aşıcılar, sadece 6 ayda aşı ürünü üreten bilim zeka ve bilgiden yoksun birilerine aşı yaptırıyorlar, bu bilimden yoksun professional kişiler, artık bu aşı suçunun ürününden salary maaş aldıklarından, aşıya karşı savaşmıyorlar. Zaten beyinsizler, bu aşı üretenlerin elleri kolları, kendi onaylayıp beyinleri ile değil soytarı aşıcıların emrine çalışıyor. Oysa bilim ürünü bilgidir, teşhis koyarken, tartışırken kullanılan bilgidir. Bilgiyi bu kadar elde etmek, tanıda tedavi seçimlerinde faydadır. Bu kadar çok herçeşit alı üretmenin bilimde zamanı henüz aşırı erkendir. Çok çok ilerde iki yüzyıl sonra, robotların, şu aptal altı aylık sşı üretenlerin değil, robotların çalıştığı mesela Hepatit-B fabrikalar hayali doğrudur. Immunology bilimi doğrudur, zordur ancak aşıcılık soytarılığı, aşıya zorlama suçtur. İşte o dediğim kişiler işsiz kalacak, onlara altı aylık eğitim verenler işsiz kalacak. Mesele budur ayrıca. 
Gerçek bilim hangi beyin üstün kabiliyetini bilebilmek bile aptalların idrak edeceği bir durum değildir. Bu soytarı aşıcılar, ayrıca, hiçte bence bilimci denilmeyecek insanları aşı fabrika işine aldıkları için, yani temizlik işçi vasıflı herkes bu defa aşı fabrikada sorsan aşıcı-bilimci(soytarı bilimci) ile yer bulduğundan, bunların elinde satacak bişey olunca, bunun satıcısıda soytarı toplum sağlıkçılar oluyor. Veya Amerika Toplum Sağlığı o eski değerli bilim heyetleri değil artık, veya aşıcılar diyorum, bunlar ben toplum sağlıkçı desem ad değişip kendilerine yeni isim bulur. Bunlar aşıdan her yol dahil para peşindedir, bu dediğim paralı aşı fabrika çalışanları onların tarafıdır. Tüm dünysya aşının yan etkisi yok yalanı ile işkence etmektedirler. Aşı fabrika kazansın diye bunlar her boku yiyorlar. Tüm dünya halkı aşının henüz yan etkilerini bilmediğimizi, aşıların yan etkileri ilgili bilimin en az elli yıl daha yeterli olmadığını, reçete ile aşı olunur gereği çiğneniyor. Herkesi, reçetesiz aşı, o parayı bütçeyi masrafı hak etmediğini bilmeli, savaşmalıyız. Türkiye de en az on kişi kolu düştü aşıdan, söyledim devlet bu işkenceye hayır demedi, suçludur. Bunlar hani kapınıza gelir satıcı, zorla bir ürün satar. O ürün birine lazımdır belki, ama o satıcı ısrarla onu size satar, kapınızdan kovamazsınız. İşte aşı mobbing budur.
Ben hepatit-B aşısı oldum zorla değildi, ben kendim gerekli buldum, oldum. Ayrıca benim o anki işim de Hepatitis-b olma riski vardı. Karar verdim. Oysa COVİD19 aşısı bilimsel olmayan işkence gibi mobbıng ile bana yapıldı. Akrabalardan Covid19 ile nerede ise sakat kalan oldu.
Bu aşıcılar soygun yapmak için nispeten aptalca çalışanlarla üretilebilen aşı satıp zengin olma peşinde. DURDURUN AŞI SATMAYI. Aşı fikri var, isteyen olur. Covid19 aşıyı zorla mobbing ile yaptılar, hepsi cezalandırılmalıdır.
Aşağıda, zorlama ile aşı yapılan, Amerika da bir hastada ani reaksiyon, döküntü, gözde şiş gibi tablo. Bir genç kız sağlıklı yüz görünümünü aşı zararı ile kaybetmiş, yüzünde doku altında kanamalar ortaya çıkmış. İlgili aşının belli kan hastalıklarında aksine yapılması bilimsel olarak temelsizdir, kıçından nedenlerle kıza alı yapmak onu deney hayvanı yapmak suçtur. Aşı fabrika da gerçek üstün zekalı bilimciler değil, aptallarda ürün çıkarıyor ve aşı mobbing ile satılıyor diye, onca bilimsel konu değil, sırası değilken aşıcı oluyorlar. Fuck you, fuck Covid19 aşıcıları.
Resim-a: Kan hastalığı olan, yüzü böyle sağlıklı kız.

Los Angeles da, Karma aşı reaksiyonu ile yüzde cilt altı kanamalar oluşmuş resim-a daki kızda. . 

Pages