Pages

Thursday, September 5, 2024

Türkiye mantıksız insan, çelişki nedir bulamıyacak beyinsiz doludur

soruşturmalarda abuk sabuk sorulara birinin cevap vermrsini bekleyenler manyaktır. Nedeni sadece belli görevlerin insanları saate bakar veya hep aynı saatte aynı şeyleri yaptıklarından o saatte öğlen yemeği öncesi idi 12 olmamıştı. Veya saat beş otuz değildi çünki iş paydos değildi, veya henüz altı olmamıştı çünki ben sadece altıda gelen tek trene gün ışıkta binmemiştim. Bu eşleşme ile hatırlamaktan çok istatistiği çıkmış zamanları isteyince hemen anlatan biri hergünü değişen tempo çalışan birinden farklıdır. Türkiye de soruşturma yapanlar manyaktır delidir, kıçlarından insan davranış bilimleri bilmedikleri, "bunu çalış lise sonrası ösym sınavda soracaz" deyince bile beyinsiz öğrenemedikleri halde, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmadıkları halde, aa çelişkili ifade deme aptallığı yapmaktadır. Türkiye de bu yanlışınızı düzeltecek Tıp-Doktoru vardır, danışın, yanlışınızı görün. Bu mantıksinsanları böyle abuklarken gördüğümde, 1970 yıllardan itibaren, ÖSYM sınavda yüksek gerçekten tıp kazanan puanlı Tıp-Doktoru yani tıp alanı sahibi insanların onyıllarca Türkiye yi ayakta tutan direk belkemiği zeka gurubu olduğunu düşünürüm. Bu dediğim üstün guruba Tıp-Doktoru na en az otuz yıldır gerek tus gibi çalıntı sorulu sınav, gerek düşük maaş verdirenler vatan haini beyinsiz kıskançtır.
Mesela bir bekçi güvenlik birkaç kamerayı izliyor işyeri etrafında. Amacı ve görevi. 
-Kamerayı tarihli kaydet e almak.
-Anında olayları, örneğin kamerada biri camı kırıyor, saldırıyor görünce oraya koşup furdurmaktır.
-Fakat, olay yerine acil yetişirken otomatik vuran tarih gün.ay.yıl öğleden önce sonra zaman diye not etmek sonra cinayet veya suçu engellemek değildir.
-suçu durduramamış, çünki kameranın zaten otomatik kaydettiği saatşi o an tekrar bakmadı diyem ise delidir, manyaktır, işten atılması başkalarınında mantığını bozacak örnek olmaması gerekir.
Ulan, beyinsiz, ulan aptal, depremi bile üç saniye önce bilmek marifet, gidip cinayeti durdurmak varken, sonradan sana saati sorarlar tam diye, saate bakıp işe koşmak deliliktir. Bunu önerenler delidir, işten atılmalıdır. Tabii kameralar en az üç gün tüm kayıtları gün tarih yıl ve saatle bakmasanızda kayıt etmelidir eder. Bu teknoloji varken, hem saatlerce kamera kaydettim deyip, gerçek zaman otomatik, o hatırlamada bile kaydeten ayarı o görevdekinin bilmemesi de suçtur.
-Hatta diyelim elektrik jeneratör bitiyor, güvenlik kamerası saati kapatırsa ancak pili çalışıyor, görüntü veriyor. Bu durumda saati tünüyle kapatmak bile yanlış değildir. Bu görev sıralaması en iyi lise sonrası ösym sınav puanına bakıp anlaşılır. Mantıklı insanlara düşman olanlar vatan ve insanlık hainidir.