Pages

Monday, September 23, 2024

filmlerde bile suçluya ekip müdahale ediyor. megafonla bağırıyor

Türkiye de şehit polis maaşı çok cezbediyor oldu. Kim ölse, onun şehit maaşı kime gitti bakarım. Tüm teslim çağrılar kayıt altına alınır. Alınmamış, bir bayan polis teslim ol dediğinde en az üç başka polis tanık olur. Garip, inanmadım. Şehit maaşı na göz diken çok.
Belkide menfaati olan biri bayan Polisi o kargaşada öldürdü, etrafa kurşun saçan başkasıydı belki.
Bu ne biçim eğitim, nasıl tek başına gidiyor.
Bu dişlek hırsız hatta metamfetamin türü ilaç satıyor ve idrar tetkikinde saldırı anında metamfetamin veya uyuşturucu içtiği kullandığı saptanmış adliyede. Veya sözkonusu.
Bu dişlek hırsız çocukluğunda sevilen akıllı bir çocukmuş. 
Bu tür ilaçlar, aksine hiçbir polisten silah çalamayacak derecede kas kullanma hakimiyeti, kararlılık, beyin faaliyetini bozar. Yani Ümraniye de oluşan olay düzmecedir, bu dişlek hırsıza cinayet yüklenmiştir. 
O karanlıkta kurşunları öyle isabet ettirecek biri nin beyninin çok ayık olması gerek, çok az kurşun var, hepsi uygun sırada uygun yere isabet edecek, buna indan kıçıyla bile güler. Tam o an alıp bunca isabeti o karanlıkta dünya şampiyonu nişancılar syık kafa algoritma sırasında yapamaz. Ayrıca birden çok kurşunlama mevkii var bence. Bu anlatılan süs hikaye. O dedikleri uyuşturucu kullanan çocuk ayrıca o hedefleri hedefleyecek algoritma teknik bilgi alacak eğitime sahip değil. Onca suçu var, bu kadar nişancılık gerektirmeyen suçlar. Silah kullanmaktan aksine kaçınan suçlar. Yani kanunsuz hırsız ama silahla para kazanmak zor geliyor ona. Geçmiş suçları onun yine motosiklet çalacağına işaret olabilir ama böylesi silah kullanmayı aksine yapmayacağı gösterir. Becerisi yok. 
Ayrıca çalınan silah o polis şehit kızın değilmiş, yani şehit kıza bir komplo azmettiren başka birileri varmış.
Yani o şehit polis kızın ölmesini isteyen başka birileri var bence. 
Dişlek hırsız o çocuk yine bir suçta araç olmuş.
Şehit kız polis in otopsi yapılıp hangi saatte öldüğü, ölüm katılığı, tüm nedenler çıksın. Yer değiştirme lekeleri, ölüm nedeni. Ya kocasının akrabası öldürdüyse, ya onu başka polis öldürdüyse. 
Türkiye devlet heryeri satılmış. 
Bu dişlek hırsız katil ilk defa çıkmış. 
İspatlanana kadar herkes suçsuzdur. Tabii suça eğilimli, ancak o güne kadar defalarca yakalanıp bunu yapmamış. Yani çöp torbasına giydirmek katil diye işkence etmek hakkı yok. Tekrar saldırmasın diye üstü aranır. 
Türkiye nin 2017 den beri hukuk sınavı soru bankası hırsızları nerde. 
Kısacası bu dişlek hırsızın geçmişi aksine onun defalarca kolay yakalandığını gösteriyor. Gecenin karanlığında, bu dişlek hırsıza polisi bile ezen cinayet suçu atan bulunsun. Dolandırıcı bir hikaye. 
-Şeyma polis zaten ölmüştü, birşeyin oraya cesedkoymuşlar
-Geceyi bekleyip hikaye uydurmuşlar, bu dişlek hırsız onca yıl beceremeyip şimdi polisi alt edemez. Bunu demek bile polise hakaret. Hatta o karanlıkta bir polisi kafasından, pelvisden yaralamış. O gece bu zanlıdan idrar tetkik alınmamış yanlış. Şampiyon nişancılar, veya bilgisayarlı silahlılar bile her attığında planladığı yeri vuramıyor. Hedeflerine bak, bu katil dedikleri hele uyuşturucu almışken o silahı öyle kullanacak beceride değil. Yahu polis bile enine boyuna, el tutuşuna sığışına üç dakka bakmadan silah kullanamaz, komik gecenin karanlığı, silahın boyunu bile o saniye görmüş, alıyor ve vurduğu yerler on yıllık nişancı. Film senaryosu yazsan kimse inanmaz. O çocuğa suç atmak isteyem biri var. O çocuk da o akış olsa karnını doyurur o kadar zayıf olmazdı. Kolu titremeyen daha güçlü biri. O yakalanan değil. 
O halde bu salak polislere ne gerek var. Bence polislerin içinde b dişlek hırsızı kullanıp polis içinde bölücülük yapmak isteyen var. Ayrıca, çağ teknoloji çağı, henüz gelmedi Türkiye yeye, ancak yapay zekalı, gece gören bilgisayarlı hafif silahlar yolda, bayan erkek kolay kullanıyor. 
Bayan polis orada ot gibi kaçmış muamele de duydum. 
Kısacası, yargı karar vermeden Türkiye hukuka göre bir kişiye, ilaç bağımlısı veya hırsız veya katil demeye kimsenin hakkı yoktur. Çöp poşetine giydirmek hayvan arabasına bindirmek suçtur. 
TUS sınavı soruları, hukuk sınav soruları soru bankasını çalanları da hayvan arabasına koyun.
Haa, dünyanın hertarafında motor bisiklet hırsızları işbirlikçidir. Biri size dükkanının önünü kapattı motor, araba diye kızmıştır. Yani, bu hırsız katildir yok ispatlanmamış. İşine gelince o ispatsız, işine gelince gerek yok. Bu hırsızı komplo da kullanmışlar. 
Ayrıca polis ekibinin teknoloji eğitimi, zekasını da beğenmedim. Gelsin teknoloji ders vereyim polislere. Neyseki teknoloji ilerliyor, polisler teknoloji ile daha kuvvetli olabilir.
Benim üst katımdan yıllardır evini yaptırmayıp, ger hafta yıllarca benim banyomun içine yıkanan üst kattaki biri bu çocuğu çıldırtmıştır. Türk milleti tuvalet kapısı geri zeka sayı bağımlısı, eğitimi sırf sahte dşploma sanan düzeyi ile, bu çocuğu linç etme düzeyinde değildir. Şu üst katımda oturanın tek suçu yok, ama yıllardır değil kendi evi, apartmanı yıkma diyorum dinlemiyor. Beton dökülüyor üst kattan benim banyomun içine düşeceksin diyorum, dşnlemiyor. Ustaya bahşiş veriyor, ustayı susturuyor. Oysa usta betonu döküyor manyak üst kat şahit, apartmanı yıkacak o üst kat, vatan haini demiyor. Ustalar geldi milyon harcadık, gene durdurmadı benim banyomun içine yıkanırken atık su atmayı. Alt katın ustalar onu üst katı suçluyor. Kim laf anlatacak şu manyak üst kattakine. Hukuk sınavı soru banka hırsızı hukukçu mu?
Eninde sonunda beni bu evden çıkartırsa benim manyak üst kat, tam bu dişlek gibi geçmişi öyle birine vereceğim şu üst kattan içine pis su akan milyonluk evimi. Kimmiş suçlu, yıllardır dostça komşuca konuşup sorunu anlattığım üst kattakini çöp poşetine koyun, hayvan arabasına koyun.