Pages

Sunday, September 29, 2024

Ehliyet ve yaşlılık

 Türkiye de insanların hepsi manyaklaşmış. Aptal çoğunluk, üstün insanlar Türkiye ye faydalı olur dan çok, kıskançlık krizleri içinde nasıl olur da kendilerinden daha üstün beyinlilere zarar verir, yok eder de kendi başarısızları belirgin olmaz ona bakıyor. Yani yenemedikleri insanları yenmek için onların yaşına bakıp yenebilirler mi o dolandırıcılara sarılıyorlar.

Yaş bence bir faktör, ve yaşlandıkça ölüm artıyor. Ancak aptal beyinsizler her yaşta beyinsiz. Mesela Amerika'da bir üniversitede en zor alanlardan birinde, sınıfın en başarılı olanı sınıfın gençleri değil, sınıfın en yaşlısı olmuşsa bunu kıskanmamalı. ama bakıyorsunuz, bu kişi vaktiyle, kırk yıl önce, okula başlamış sınıfın en genç kişisi iken yine okulunun en başarılısı olmuş, liseden sonra ösym sınav puanını okulunda en başarılı almış. yani aynı kişi hem en genci, hem en yaşlısı fark etmiyor, okulun en başarılısı oluyor. Şu beyni eksik, liseden sonra ösym sınav puanında başarısız olanların kendilerinden üstün beyinlilerle uğraşması, kıskanması onların beyinsizliğidir, kıskançlığıdır.

Aynısını araba ehliyeti sınavında da gördüm. Zor değil, istatistiklere bakarsınız, hangi yaş grubunun daha fazla kaza yaptığı belli. Ona göre konuşursunuz. Bu dediğim kişiler ise, liseden sonra ÖSYM puanı alamadıkları için istatistik okuma becerileri yok, kıskançlıktan deliriyorlar.

Amerika’da insansız robot sürücüler yaygınlaşmış bile. Bu beyinsizlere sesleniyorum: gidin kendinizi cesetlerle yarıştırın ve "onlar sizden aptal" deyin de kıskançlığınız dinsin. Siz insanlık ve vatan hainisiniz, gerçek faydalı zekaları kıskanıyorsunuz.

Türkiyede devlet böyle beyinsiz dolu maalesef. Ulan kafana sıçayım, sen 5 veya 16 yaşında ne boktun ki 70 yalında bok olacaksın. Senin her yaşının içine sıçayım, kıskanç seni.