Saturday, September 28, 2024

covid19 aşılama aksine insanlara zarar verdi. covid19 sadece immunsupresiflere onlar temiz hava solumuyor maske takıyor, belki onlara fayda, araştırma bunu yalanlarla dünyaya sundu, covid19 aşı aldatmacadır bunu herkese fayda diyerek

 Covid-19'un tüm Türkiye halkına gereksiz kurallarla doktorculuk oynayıp mobbing yapması unutulmuş değil. Bu insanların, Türkiye halkını on yıllarca aşılarla kobay olarak kullanacak kuralların peşinde olduğu açık. Kanser için onca çalışan insan varken, sırf Türkiye halkını fare gibi kobay yapma amacıyla kanser aşısı propagandası yapmak, halkı kobay olmaya alıştırmanın bir yoludur. Kanser, çok hızlı gelişen, üç ayda çocuklarda beyin kanseri gibi öldürücü olan ve çok azında bağışıklık müdahalesi için zaman tanıyan bir hastalığı esasen tanımlar.


Aşı çok değerli bir yöntemdir. En büyük aşı başarısı, Hepatit B aşısı ile kanıtlanmıştır. Hepatit B aşısı büyük bir buluştur. Ancak gazete ve habercilik, Türkiye halkını yine Covid-19’da yaptıkları gibi kobay yapma ve aldatma peşindedir. Covid-19’un Türkiye insanına ne kadar zarar verdiği hâlâ tam olarak belirlenememişken, kanser aşısı propagandası yanlıştır. Zaten Covid-19 aşısını bulan ve Türk olarak tanıtılan kişinin Türkiye ile bağlantısı yoktur. Bu kişi bahane edilerek, mobbing ve zorla aşı yapma yoluyla binlerce insana Covid aşısı zarar vermiştir. Covid-19 önlemi adı altında doktorculuk oynayıp zorla aşı yapanlar cezalandırılmalıdır.

Pages