Pages

Friday, August 16, 2024

liseden sonra ÖSYM matematik te altına sıçmış, sonra soru bankasını soruları çalıp idari yargı sınav matematik te seksen puanla dolandırmış

liseden sonra ÖSYM matematik te altına sıçmış, sonra soru bankasını soruları çalıp idari yargı sınav matematik te seksen puanla dolandırmış. Türkiye nın idari hukukçuları soru bankası hırsızlıkla oralarda. Ulan yalanın ortafa, bir bok olsan liseden sonraki matematik ilgili ösym puanın yüksek olurdu. Hırsızlıkla çalması kolay isari hukuk matematik soruları çalmış oradasın. Kimi kandırıyorsun. Bırde liseden sonra ÖSYM matematik ilgili alanda gerçekten yüksek puan alan tıp Doktoru veya bazı mühendislere de iftira atıyırsun. Ulan sen vatan haini dolandırıcılık, soru bankası soru çalıp o idari yargı sınavı kazandın. Kimi kandırıyorsun. Vatan haını, ondan Türkiye bok olmuyor. Bari bok iftira atma liseden sonra gerçekten matematik ilgili puanı yüksek olana. Vatan haini seni. O soruları inceledim. Ulan dört sene hukukla adam daha ilerlemez ki, o lise düzeyde ne bok öğrendiysen sonra hukuk sınavı altında soruyor. Bu kadar yalan olmazsen gıt çocuk kandır.
Ayrıca matematik sınavı zamanı liseden sonraki ÖSYM dir. Çünki hukuk fakültesi müfredat matematik içermiyor. Yine liseden sonra matematik ilgili alan puanı hukuk fakültesi ne girerken sorulmalı. 
Gerçek doktorlar işte öyle tıp fakültesi puan kazanıyor liseden sonra. Bunlar bu hukykçular hırsızdır, gerçekten liseden sonra ÖSYM hakkıyla puan almış vatana faydalı bilgili zeki tıp doktorlarının maaşını bu soru banka hırsızlıkla kadro maaşla çalışıyorlar. Utanın edepsizler. O hukuk fakültesi sonrası idari hukuk gibi ösym puanı nın matematik bölüm sonucu dolandırıcılıktır. Ama aynı kişinin liseden sonraki ÖSYM sınav puanına bakıp ne boktur çıkar

Bu devlet kadrolu hukukçuların çaldığı matematik sorulara örnek. Bunlar liseden sonra ÖSYM sınavı matematik ilgili bölğm sorularıdır. O zaman altına sıçmış, sonra hukuk bitirdıkten snra bu soruları soru bankadan çalmış dolandırıcı. Barı iftira atma bu soruları lıseden sonra ÖSYM de hakkıyla cevaplayıp yuksek puan alana. 
2012-İdari Yargı-Avukat işleminin sonucu kaçtır?
Soru, idari yargı:
Sibel’in ev kirası maaşının % 20’si iken yılbaşında
maaşına % 10 zam yapılmış, ev kirası ise 50 TL
artırılmıştır.
Son durumda Sibel’in ev kirasının maaşına oranı
değişmediğine göre, başlangıçta maaşı kaç TL’dir?
A) B) C) D) E) 2500 2600 2750 2800 3000
11.
12.
4
________
Sen gitde çocuk kandır, liseden sonra bu sınavı hakkıyla yapan lise sonrası matematik ilgili alanda altına sıçıp, sonra hukuk bitirip, bu Matematik ilgilş soru bankayı dolandırıp bu sınavı geçmişsin, utan utan. Vatan haını senı. Matematık bok biliyorsun, soru bankası dolandırıp o puanın. Yada deki matematik bilen yanında olsun, sen hukukçusun. Gerçek matematik zekayı lınç eden soru bankası hırsızı. Bırde hukukçu olmuş Türkiye nin başına.
Ayrıca hukuk bilmenin sınavı, soruları çalmadan yapılır ilerde. Ama düpedüz yalan ve çoğu liseden sonra gerçek matematik alanda iyi olan 6 yıllık liseden sonra tıp fakültesi ösym gerçek puan almış olanlara hakaret, onların maaşını çalmak suçtur ve hukukçu yapıyor edepsizlik. Benim abim vefat etti, idareci idi. Matematik pek bilmezdi. Ama yunus emre gibi tam matematik bilmediğini bilir, bu benim bilmediğim bir alan, şuna danışayım dşyen bilgisi vardı. O bilgiyi ölçen hukuk soru olabilir. Mesela sizce bu matematik istatistik vs herektirirmi test cevap olabilir. Utanmaz, bu yolu kapatmış bir sahtecilik vatan hainliğidir.
Merak ediliyorsa diyeyim. Bu utanmazlar öyle kenardan köşeden değil hepsini ahlaksızca çalmışlar. Şimdi ortalama bir türk hukukçu düşünün, hukuk istiyorken, az çok matematik lisede muhakkak okumuş. Hatta tıp mühendislik tutturacak matematik alan puanı alacak düzeyde ve eğilimde değil. Bu kişi matematik ile üniversite de istatistik gibi bir derste bile tekrar çalışmamış. Tabiiki hukuk alanı kendince yoğun. Bu kişi hukukta gerekeni yaptı hakkıyla hukuk diploma aldı diyelim. Şu yukarıdaki örnek benzeri bir sınavda bu hukukçunun alacağı matematik puanı istatşstiklere göre ne biliyormusunuz. Değil yüz üstünden yetmiş beş, bunlar yüz üstünden yirmi diyorum yirmiyi alamazdı  soru bankasını çalmadan, bunu görecek niye yok, onlar da dolandırıcı kendi. 
Ayrıca tüm dünyada hukukçuların yukarıdaki matematik benzeri soruları, soru bankası çalmadan yapamıyacağını bilmeyen yoktur. Yani yukarıdaki işkemlerin benzerini yapmak nasıl ortalama türk öğrencisinin düzeyinden çok yüksekse, ortalama dünya hukukçu düzeyden bile yüksek. Eğer Amerika bir numara gerçek hukukçu yukarıdaki örnek matematik problemi yüz üstünden yetmişbeş alıp çözğyor sanan varsa delidir. Bunlar Einstein olduklarını ilan edeceknsahte sınav bile yapar Türkiye de. Hatta ne kadar deliler böyle kolay anlaşılcak sahteciker dedim. Anlayana tabii. İki deli türk biraraya gelsin karşılarındaki en iyi matematik bilgiliyi linç nasıl eder görün. Deliler veya aptal kıskançlar. Ama sadece Türkiye de böyle dolandırıcı sınav yapıyor idari hukuk ve hakim avukat sınavda. Bunların iki dolandırıcısı hele bir araya gelsin, bunlar gerçek matematik bileni linç ederler. 
Neyseki birçok bu sınav ile ilgisiz Türkiye hukukçu tanıyorum, avukat savcı hakim ve hiçbiri böyle çocukca bir sınav dolandırıcısı değildi. 
Peki, ALES sınavı nedir. Ales sınav soruları çalınıyor mu? Şunu diyeyim, adam liseden sonra ÖSYM sınavı nda altına sıçmış, sonra bakıyorsun ALES sonuç 100 üstüne 75 işte oda dolandırıcı. Algoritması soru bankası çalmaya en dayanıklı olan sınav, liseden sonra üniversitesiye giriş ösym sınavdır. Bu avukat, savcı hakimler sorsan sahteci ALES sınavlılara karşı kendi dolandırıcı soru bankası çalıntılı idari hukuk sınavla karşı koyuyor. Kokuşmuşlupun dikalası, git şu AlES sınavında sahtecilik var de, yoo gitmiş kendi sahteci soru bankası çalıntılı sınavı koymuşlar. 

Bir tanesi diyorki bir doktor liseden sonra ÖSYM gerçekten kazanmış, 6 yıl tıp okumuş doktor mu, yoksa bu dolandırıcı yaptığı belli hakım mi. Bunu soran kendi liseden sonra ÖSYM sınavda altına sıçmış belli. Tabiikiböyle gerçek liseden sonra ÖSYM sınavı başarılı Tıp Doktoru bu vatanı koruyandır, değerlidir.
Peki Türkiye bu durumlara kör kalmaya ne zaman başladı. Liseden sonra ÖSYM sınavı puanı olmayıp, sahtecilikle tıp fakültesi nde okuyan sonra bir şekilde tıp Doktoru Diploma alan, sonra TUS soru bankası soruları çalan uzmanlar var, TUS sınavı uzmanları, Doktorlukları ise incelenmesi gerwkir. İşte onlar adıl suçlu, soru bankası algoritması çalmaya elverişli tus soru banka sorularını çalanlar soktu ahlaksızlığı, o TUS sınavı ile bu İdari hukuk sınavını aynı ahlaksız buluyorum. Gerçi o TUS sınavının soru bankası çalma diye hakimler o TUS uzmanların maalını gizlifen düşürmüş. Peki kendi soru banka hırsızlıkları ne.
Türkiye de en az 45 yıldır soru banka akgoritması soru bankası hırsızlığa elverişsiz en iyi ösym sınav liseden sonraki üniversite giriş ÖSYM sonavdır. Şans hala pek bozamadılar, sadece lise notu payı artırıp, çok okul açıp işlevini yok ettiler. Ama işlevini artırdıkları, işte bu idari yargı hajimlik, avukatlık sınavı bmyle dolandırıcılıktır. Yine Türkiye de İşyeri Hekimliği ve Uzmanlık TUS sınavı soruları hep soru bankasından çalınan algoritması yetersiz sınavdır. 
Dediğim gibi asıl problem liseden sonra olan algorithmi en düzgün soru bankası hırsızlığa dayanıklı ösym işlevi azalması ve yukarıdaki idari yargı hakimlik, avukat savcılık, işyeri Hekimliği Uzmanlık TUS sınavının işlevinin çok olması da kanunsuzluğu artırmaktadır. Hakkımı helal etmiyorum o hakimlere, benim bilgimin malını çaldılar, haram olsun. Bu ülke sayemde, bilgimle daha ayakta, bari iftira atmayın birbirinizi kandırmayın. Yaptığınız vatan hainliği, bu vatana o dolandırıcılıkla bilşyor göründüğünüzü gerçekten yapan insanlara iftira atmayın.
Mesela bundan on yıl önce hakim olmuş biri bence liseden sonra ÖSYM sınavda gerçekten matematik alanda daha başarılı olabilir, bu soruları soru bankadan dolandıranlar o hakimleri hem kullanıp, hem onlara hava atıyor. Hadi soruyorum, liseden sonra ÖSYM sınav puanın nerede. Sen onu külahıma anlat. Liseden sonra ÖSYM sınavda altına sıçıp, sonra hukuk fakültesi sonrası matematik ilgili soruları çalmışsın o çalması kolay sınavda.
-Matematik sınavını liseden sonra asıl değerlendiriyorsun, ve temeli bu diyorsun. Altına sıçmış. Yoksa dolandırıcılığı kolay algoritması soru bankadan çalması kolay sınavı bilhassa dolandırıcılık amacın için yapıyorsun. Liseden sonra ÖSYM sınavı en önemli sınavdır. O sınava düşman olduğun belli. O sınav matematik alanı hem liseden sonraki tıp hem liseden sonraki hukuk için TEMEL yani temel olacakki öbürünü geçesin ölçüyor. Bu prensibin içine yine Uzmanlık TUS sınavla sıçtı lar. Adam ilaç hesaplayacak, öocuk kilo başına ilaç hesabı matematik alan liseden sonra ÖSYM sınavı puan alamamış, sıçmış temele. Sonra Uzmanlık TUS soruları çalıp uzman olmuş kilo başı doz hesaplıyor sahtekar. Bu halk işte bunlara müstehak. Birbirini matematik biliyor kandırmaca, iftira.
-Sırf şu hakim savcı sınavı dolandırıcılığın üstüne gidecek eğitim ve zekam zamanım nedeni ile extra maaş hakediyorum.
-Ayrıca kaç yıl Covid19 ile Türkiye de mobbing uygulayanlarla mücadele ettim. O nedenle extra maaş hakediyorum. Covid19 uygulamalasının daha uzun sürede halka zarar vermesini önlemeye çabam zekam bilgim nedeniyle extra maaş hakediyorum. Kaç kişiye zarar verdi Covid19 aşılama politikası.
Asıl olan insana zarar vermemektir. Bunun eğitimi sınavı ve takibi ile Türkiye milletinin sağlığına fayda ettim.
Covid19 mobbing ile kaç yıl Türkiye halkının üstünde aşağılık duygusu giderme, doktorculuk oynama yaptılar.
_Covid19 mobbing uygulama, Dr olmadığı halde kanunu kötüye kullanıp doktorculuk oynama diye bir suç vardır. Bunu bile telafuz etmiyorlar. Kimi kime şikayet edeceksin.