Tuesday, January 3, 2023

Türkiye de iş yeri hekimi sertifika sınavı soruları çalınıyor

İşyeri Hekimliği bir uzmanlık değil, sınavı tıpkı KPSS ÖSYM sınavının sorularının çalındığı gibi, soruları yıllardır çalınan bir sınavdır. Fakat TUS sorularını çalmak daha büyük hırsızlık ister. Şahsen, o İşyeri Hekimlik sınavı geçti de işyeri hekimi sertifika aldı diye Türkiye de birini tanırsam, yüzüne demesemde, aaa al sana sınav soruları çalmış biri derim hemen. Onlar takım çalışıyorlar, hatta son zamanlarda, beyaz ırk baskın çıktı işyeri hekimliği sertifika soruları çalmada.
Türkiye nin politikacıları jendi liseden sonra ÖSYM sınav başarısız, çoğu üniversite mezunu olamayanlar(sahte belge, sahtedir). 
Tavsiyem, eğer İş Yeri Hekimliği sorularını çalacak bir takım içinde değilseniz, boş yere o kursları zengin etmeyin. Zaten, İşyeri Hekimlik o sertifika saygın değil.
O sınava girenlerden, sadece yüzde onu kadar kısım, İşyeri Hekimliği soruları çalıyor. BAŞKA YOL ÇİZİN SORULARI ÇALMAYACAKSANUZ, 100 de 100 işyeri hekimliği soruları da çalınıyor. Onlara içinizden saygı da göstermeyin, o kurslarada para harcamayın.
Türkiye de böyle dolandırıcılıklar vardır, o kurslara yem olmayın, onlara saygı göstermeyin.
Bahis ettiğim soruları çalıyorlar olayı çok kişiye spesifik. Mesela kocası İşyeri Hekimliği sınav sorularını sınav öncesi birşekilde almış, yani çalmış, İşyeri Hekimliği Sertifika almış. Ama kendi İşyeri Sertifika almış olsada, hanımına iki yıl sonraki sınavda soruları alıp verememiş. Yani kocasına sertifika verdiren sistem, karısına aksine soruları çaldırtmamış.  Çok değişik bir sistemle soruları çalıyor çalan, bu işin mafyası desem yeridir. 

Pages