Pages

Saturday, November 26, 2022

Sağlık bakanlığı na bağlı devlet hastanelerinde Tıp Doktoru olmayıp, diploması olmayıp, Doktor olduğunu diyenlere soruşturma açılmalıdır

Tıp Doktoru olmayıp, hemşire, uzman, temizlikçi hademe gibi  çalışanların devlet hastanelerinde kendini Tıp Doktoru Diploma sahibi dedikleri yaygın bir yanlıştır. Bunların cezalandırılması gerekirken, sağlık bakanlığı gerçek Tıp Doktoru na savaş açmıştır.
Uzmanlık değil, asıl Tıp Doktoru diploma sahibi olmak önemlidir. Sağlık Bakanlığı nda Tıp-Doktor olduğunu söyleyenlerin yarısı dolandırıcıdır.
https://www.internethaber.com/amp/sahte-doktor-isbasinda-8835h.htm

Bütün bunlar sağlık bakanlığı nın kendinde, hemşiresi, temizlikçisi hepsi Tıp Doktoru sahtecileridir, çalıntı sorulu TUS sınavı ile otuz yıldır Türkiye dolandırılmıştır, o vardır.
Tıp Doktoru Diploma yı, gerçek Tıp Doktoru nun belgesi ni soruşturma kolaydır. Ancak Sağlık Bakanlığı nın tescil dairesinde Tıp Doktoru nedir bilen yoktur.
Profesör ama, hemşire Profesör mü, yoksa Tıp_Doktoru Profesör mü, Sağlık Bakanlığı buna da düşman ve kördür. 
Ayrıca her uzman, her Tıp Doktoru, her hemşire, her Profesör aynı değildir. Son yıllarda mezun olan, Covid19 yıllarda okuyan Pratisyen Hekim lerin kalitesi bence düşüktür. 
Mesela bir katili yakalamanın hukuk maddeleri vardır. O maddeleri değişmek yok etmek katilleri artırır. Katilleri yönetici yaparsanız o hukuk maddelerle oynarlar. 
Sağlık Bakanlığı işte Tıp Doktoru nedir ne değildir, bunlarla oynamakta, rektörleri özellikle Tıp-Doktoru diplomasına düşmanlardan seçmektedir. 
Şahsen Türkiye de TUS ile uzman olmuş tek kişiden sağlık yardımı almış değilim, almam, sağolsun Amerika dan Tıpsal akılla sağlığım yerinde. 
Mesela "Özkiraz" soyadında ki biri, liseden sonra ÖSYM puanı tutturup Tıp Fakültesi kazanamadığı halde, kimse ona derslere girdiğinde, girme dememiş, sıraları işgal edip gerçek Tıp Fakültesi Öğrencisi olanların hakkını yok etmiş. Liseden sonra ÖSYM puanı olmayıp, Tıp Fakültesi nde derslere yıllarca giren birine izin verenler cezalandırılmalıdır. 
Hatta, liseden sonra ÖSYM puanı olmadan Tıp Doktoru diploma almışsa bile, Özkiraz dolandırıcıdır. Hatta TUS kazanmışsa bile sahtecidir. Çünki liseden sonraki ÖSYM başarı sınavı yoktur. Çünki liseden sonra ÖSYM puan başarısız Tıp Fakültesi dersleri sınava girme hakkı yoktur. Böyle sahteciler, birde çalıntı sorulu TUS kazanıyor, gerçek TUS sınavı olsa ne olur, olmasa be olur, Özkiraz denen o kişi liseden sonraki sınavda başarısız ise SAHTEDİR, bunlar uzman da oluyor, sağlık bakanlığı bu sahtecileri pompohluyor. 
Özkiraz sülalesi, yıllarca lise mezunu akrabalarını, tıp fakültesi öğrencisi diye tanıtıp araştırmacı parası almışlar devletten. Gazeteciler götünden haberle işte halkı kandırıyor. 
Sağlık Bakanlığı kendi dolandırıcıdır. Liseden sonraki ÖSYM sınavı olmayanlara uzman kadrosu veriyor.
TUS u sahte değil, Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Tüzüğündeki Uzman belgesi sahte değil diyelim. Ama liseden sonraki ÖSYM sınavı yok, başarısız, işte ona Tıp Doktoru diyen Sağlık Bakanlığı dolandırıcıdır. İsterse bin kere Uzmanlık Belgesi alsın, yahu liseden sonra, 6 yıllık tıp fakültesi girişi, temelinden sahte.
Ayrıca Devlet hastaneleri yurtdışında Tıp Doktoru olmayı becerememiş, belki sadece hemşire, uzman olmuşlara kıçından Tabip, Tıp Doktoru kadro veriyor. Sağlık Bakanlığı nın asıl bu suçunu savcılık incelemeli. Okumamış ki Türkiye Tıp Fakültesi derslerini, ne hakla onlara Tıp Doktoru diploma eşiti diyor Sağlık Bakanlığı. 
Asıl otuz senelik rektörler de suçludur. Sağlık Bakanlığı na gerçek Tıp Doktoru belgenin çok kolay belirlendiğini öğreteceğine, Tıp Doktoru kıskancı rektörler gerçek Tıp Doktoru Diploması düşmanlığı için kanunlarla bile oynamıştır. Onlar hapise atılmalıdır. 
Ayrıca birçok politikacının sahte diplomalarını google da koyan Türkiye google da suçludur. 
Türkiye de değil gerçek Tıp Doktoru Pratisyen Hekim başarabilmek, çok politikacının ilkokul diploması bile sahtedir. Onlarada ceza uygulanmalıdır. 
Mesela belkide suçlanan o Özkiraz ın lise diploması bile yoktu onu dürten akrabalarında. 
Kısacası, Sağlık Bakanlığı liseden sonraki ÖSYM sınavını ısrarla sorgulamadığı için, ayrıca Tıp Doktoru nedir bilen gerçek tıp doktor yerine, liseden sonra ÖSYM de sahteci olanları Tabip diye kadroya alan sağlık bakanlığı soruşturulmalıdır. 
Birçok şirket gerçek Tıp Doktoru Diplomasına ihtiyaç duyar, sırf imzası için bile gerçek Tıp Doktoru na ihtiyaç vardır. Tıp Doktoru sadece hasta bakan, reçete eden, ameliyat eden değildir. Tıp Doktoru nun ne olduğunu Sağlık Bakanlığı nın kendi sahteleri öğretmiyor. Tıp Doktoru sadece belge okuyup katılmam buna deyip imzalasa gene Tıp Doktoru dur. Tıp Doktoru kapıcı, temizlikçi, hemşire değildir. Türkiye nin geri zekalı gazetecileri bile bunu bilmiyor. Tıp Doktoru nun bu yetkisini kıskananlar, adam tutuyor, ona sahte belge veriyor sonra kurum işletiyor. Politikacılar da Tıp Doktoru nun yetkilerini kıskanıyor, öğretmiyor Türkiye de. 
Gitsin gerçek TUS belgeli, ama liseden sonra ÖSYM başarısızların elinden lanetlerini bulsunlar.