Pages

Tuesday, September 27, 2022

Health Coach

Yaşam Koçu olmak dururken, saatlik ücreti bir Tıp Doktoru nun, bir PhD nin devletteki maaşını bile geçerken, doktorlar, hekimler deli midir onca eğitim onca sınava girmekle.
Health Coach olması gereken bir sektör olabilir, karşı değilim, ama, Tıp Doktoru maaşı onca düşükken, Tıp Doktoru eğitiminin, binde biri, yanlış duymadınız, binde biri eğitimli biri nasıl olurda daha çok kazanır.
Sağlık Bakanlıkları neden Tıp Doktoru nu binecek eşek bellemiştir heryerde.
Bence Tıp Doktoru na yapılan linçtir, tüm dünya eğitimli insanı kıskanmaktadır.
Kafasına sıçmak lazım Tıp Doktoru nun hakkını yiyen kanunsuzlujların, yönetmelik açıklarının.
Amerika da, Washington daki bir hekim, Doktor olarak Washington da yaşam koçudur. Ama California da yaşam koçu vergisel nedenle olamaz. Düz eğitimsiz daha geri zeka yaşam koçu olsa, istediği tüm eyaletlerde yaşam koçu olur. 
Eee tabii Tıp Doktoru değil mi, bul ve linç et politikası her yerde. 
Doktor değil, siz zavallı hastalar kendi kazdığınız kuyuya düşersiniz.
Kısacası, o Tıp Doktoru kıskançlığından delirenlere lafım, o kafayla gidin kafanıza sıçılsın. Layıkınızı bulun derim.
Bu arada halk arasında bu bir saatlik eğitimlilere Doktor diyen bile var, sonra bunlar hastanelerde bile Doktor diye maaş alıyormuş. Suçlusu Sağlık Bakanlığı, çalıntı sorulu TUS ile herşeyi çözüme çalışan, aşağılık kompleks sahibi Tıp Doktoru olamamış rektörler, ve Tıp Doktoru olamamoş sağlık bakanlığı idarecileridir. Oh olsun, halk çoluğu çocupu kendi, öalıntı sorulunTUS sınavlılar ve Tıp Doktoru olamamışların ekinde layıkını bulur.